MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

CANCAĞIZIMIZ OKUYOR yaaa,,,,

İLETİLMESİ ÜZERİNE BU HUKUK BÜROSUNDAN SANA FAYDA GELMEZ,,, BENCE YENİ EKİP BUL...

ALABİLECEĞİN CEZALARA ZEMİN HAZIRLAYAN , ŞİRKETİ ZORA SOKAN BU HUKUK BÜROSUYLA İLETİŞİMİ KOPAR, ŞİRKETTEN BUNLARA ÖDEDİĞİN PARANIN HESABINI DA SORACAĞIZ !!!!!

EQ ZAYIF YA DESTEK VERİYORUZ... IQ DA BİZ BİLE YÜKSELTEMEYİZ.... O DOĞUŞTAN GELİR

Yorum

• revenge
      Yeni Üye
      • 13 Aralık 2013
      • 43

faik ulutas @FaikUlutas · 2 sa.

5) hisseler toplanirken, hukuki sorunlara karsi defalarca tarafinizdan cozum talep ettik,duyarsiz kaldiniz.

FAIKIN BU MESAJI DAHA ONCE YAZDIĞIM GIBI ACELESI OLMAYAN BIR GURUP TARAFINDAN AVA GIDERKEN AVLANDIĞININ IŞARETI IŞTIRAKLERIDE IŞIN İÇİNE KATMASI OLMAZSA TAHSİSLİ BEKLENTİLERİNİN TEMELİNDE BENCE BUNLAR VAR.

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

soma dakİ maden sahİbİyle olan İlk 4 gÜnkÜ muhabbetten sonra İnsanlar nasil satilabİlİrmİŞ gÖrdÜk, cancaĞizim...

Bence artik doĞru yolu bul... Her an bİŞey olabİlİr.. Resmİ kurum hakkinda twİtter atarsan bİzde onlari spk ya İletİrİz...

kap beyani yap....

KurtuluŞ doĞru yolu bulman , tÖvbe etmenle olur.....

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

KARDEŞ, BU ZATI MUHTEREM SPK danıştı, mesala 2.000.000 TL vb. değerde sınır koyabilirmiyim diye...

SPK bunlara dediki KOY ama bu sınır aşarsa da ben vazgeceğim diye de OGK tutanağa yazdır dedi. KABUL ETTİLER.. TUTANAĞA bunlar geçti...

SÖYLE bana şimdi...

SPK ne yapsın... CEZAYI basar, ödemiyeceğin paranın vaatini veritrsen, ödemezsen... Birde TEVRAT taki 10 EMİR gibi .. BUNLARIN işi beceremiyeceklerini bildikleri gibi, İLKOKUL 1. SINIF ÖĞRENCİSİ GİBİ ANNESİNE YAPILACAK ÖDEV İŞLERİ GÖSTEREN BÜLTENDE 4 MADDE AÇIKLANDI..

BİRİSİ KRALDAN ÇOK KRALCIYIM DİYE SPK YI HİÇE SARDI...

BEYİMİZ ŞİMDE KENDİNİ AK KAŞIK GÖSTERMİŞ.......

SENİN NE OLDUĞUNU HERKES BİLİYOR...

DOĞRU YOLU BULMAN... TÖVBE ET....

KAÇ MİLYON TL GÖTÜRDÜNÜZ ARTIK ELİNİ CEBİNE KOY, FABRİKAYI ÇALIŞTIR... KUMAŞ ÜRET... OTEL YAP, ELEKTRİK ÜRET...

O ZAMAN KİMSE SİZLE HAKKINI ARAMAK İÇİN UĞRAŞMAZ.....

revenge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          faik ulutas @FaikUlutas · 2 sa.

5) hisseler toplanirken, hukuki sorunlara karsi defalarca tarafinizdan cozum talep ettik,duyarsiz kaldiniz.

FAIKIN BU MESAJI DAHA ONCE YAZDIĞIM GIBI ACELESI OLMAYAN BIR GURUP TARAFINDAN AVA GIDERKEN AVLANDIĞININ IŞARETI IŞTIRAKLERIDE IŞIN İÇİNE KATMASI OLMAZSA TAHSİSLİ BEKLENTİLERİNİN TEMELİNDE BENCE BUNLAR VAR.

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

cb seÇİmİ Öncesİ bİrİlerİnİ zora sokarsan senle olan baĞlarini bİr sanİye dÜŞÜnÖmeden keserler....

Memsazedelerİn merak etme gÜzel planlari olacaktir...

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            soma dakİ maden sahİbİyle olan İlk 4 gÜnkÜ muhabbetten sonra İnsanlar nasil satilabİlİrmİŞ gÖrdÜk, cancaĞizim...

Bence artik doĞru yolu bul... Her an bİŞey olabİlİr.. Resmİ kurum hakkinda twİtter atarsan bİzde onlari spk ya İletİrİz...

kap beyani yap....

KurtuluŞ doĞru yolu bulman , tÖvbe etmenle olur.....

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

revenge vallahi senin ne AYAK OLDUĞUNU çözemedim... KİMSİN SEN ....

BUNDAN SONRA yatırım hesabı dökümünü yapıştırmadan yazı yazma...

NE GRUBU millet hakkını ARIYOR......

NE AYAKSIN SEN YA.....

ŞİRKET ÖRS İŞ HANINDA OTURUYOR,, butlan davasını açan adam ALPER ÖRS...... BAĞLANTIYI KUR...

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

YOK BUNLAR ADAM OLMAZ, DEĞMEZ... AKILLANMAZLAR...

4 FARKLI KİŞİLER DAVA AÇMIŞ...

NE GRUBUNDAN BAHSEDİYORSUN...

BUTLAN CI YANDAŞ, 1.9 MİLYON HİSSESİ OLAN VATANDAŞTA AÇMIŞ ALACAK DAVASII...( ONUN DERDİNİ DE ÇÖZEMEDİK: YANDAŞ OLABİLİR.. 1.9 MİLYON HİSSESİ OLUPTA , mahkemelerde şirin gözükmek için sanırım adam iptal olursa hakkım yokmuş gibi İPTAL davasına yanaşmış.. )

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

NE AYAK BUNLAR siname sen çözersin bunları....

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

yakında twitter dayım DELİL lazım... ÖYLE DEVLET kurum hakkında yazmak kolay mı.... CANCAĞIZIM

Yorum

• siname
                      Bağımlı
                      • 18 Eylül 2013
                      • 1034

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      yakında twitter dayım DELİL lazım... ÖYLE DEVLET kurum hakkında yazmak kolay mı.... CANCAĞIZIM
                      orası sanal forum orada istediğin şeyi yazabilirsin tweetır sözleşmesinde hiç bir kurum veya yere kişi lerin özel bilgileri verilmeyeceği bildiriliyor

Yorum

• siname
                        Bağımlı
                        • 18 Eylül 2013
                        • 1034

adana valisi coşmuş avni mehmet ulutaşa teşekür belgesi vermiş ne için teşekür etmiş çalıştırılmayan şirket için yada çalıştırılıyoda bizimi haberimiz yok hakaten soyadı gibi coşmuş be abi bu adam

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

MEŞHUR vali mi, sen ADANA LIYA HAKARET EDERSEN, GELDİĞİN STAD TA SANA UYGUN TEZARAHAT YAPARLAR..

https://eksisozluk.com/huseyin-avni-...day=2014-03-19

stadı terk etmesi sizce kaç dakikayı bulmuştur..

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

Arkadaşlar,biz işimize bakalım...!!!
                            exitus123 sana özel mesaj yazdım bir bak...!!
                            suç duyurusu konusunda arkadaşlardan ilginç ve güzel öneriler gelmeye başladı...))
                            bir arkadaşımız söz ettiğim linkleri bu akşam ilgili metne ekleyecek...ben de alt ve aralarını doldurup sizlere atarım...sizlerde yapmanız gereken rütuşları yaparak bana geri atın ve son şeklini yarın akşama kadar vermiş olalım...!!!
                            pazartesi startı verelim,umarım herkesin yararına olur...!!!
                            AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                            GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• siname
                              Bağımlı
                              • 18 Eylül 2013
                              • 1034

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Arkadaşlar,biz işimize bakalım...!!!
                              exitus123 sana özel mesaj yazdım bir bak...!!
                              suç duyurusu konusunda arkadaşlardan ilginç ve güzel öneriler gelmeye başladı...))
                              bir arkadaşımız söz ettiğim linkleri bu akşam ilgili metne ekleyecek...ben de alt ve aralarını doldurup sizlere atarım...sizlerde yapmanız gereken rütuşları yaparak bana geri atın ve son şeklini yarın akşama kadar vermiş olalım...!!!
                              pazartesi startı verelim,umarım herkesin yararına olur...!!!
                              son tweetındada faik ulutaş durumun özeti;bir tarafda işlediği her suç ve yolsuzluk yanına kalan bir camia diğer tarafda hak hukuk diyen ama hiç bir şey elde edemeyen bir camia . bende diyorumki; biz hukuka güveniyoruz sen kendini öyle avut onlar senin Anan deyil Baban deyil yeri geldimi bir çırpıda harcarlar

Yorum

• karot43
                                Çalışkan
                                • 17 Mart 2013
                                • 2534

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                son tweetındada faik durumun özeti;bir tarafda işlediği her suç ve yolsuzluk yanına kalan bir camia diğer tarafda hak hukuk diyen ama hiç bir şey elde edemeyen bir camia . biz hukuka güveniyoruz sen kendini öyle avut onlar senin Anan deyil Baban deyil yeri geldimi bir çırpıda harcarlar
                                ben bundan bir şey anlamadım...:( kim ne diyor dost...?
                                AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                                GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

Working...
                                X

Debug Information