lidaki Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
üç senedir memsa alıp satan allah tarafından hep kar etmiş biri olarak siname ve dava arkadaşlarının bir an evvel malum şahsın şerrinden kurtulmaları öte yandan savcıların hakimlerin içerde; ocakları söndüren insanların emeklerini çalan hırsız ve yaltakçılarının dışarda olduğu adalet sisteminde ilahi adalet vuku bulur ;bunlar iki cihanda gazap olur,başı bittten g...tü s..kten kultulmazlar inşallah.bunların bitaraflarına demiri kızdırıp soğuk tarafını sokacan sıcak tarafından tutup çıkaramasınlar diye
Yorum
-
sayın revenge,revenge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKıymetli Karot43,Siname,exitus123 Şahsınız ve Ky adına yaptığınız mücadeleyi takdir etmekle beraber üslubunuzu, kendiniz dışındaki herkesi satılmış faike boyun bükmüş görme yaklaşımınızı da hiç tasvip etmiyorum. Bu forumda farklı kültür,farklı hayat algısına sahip farklı yaş seviyelerinde insanlar var yazdıklarınız bazen ortalama seviyenin bile altında oluyor. Ben daha önceki paylaşımlarımda da ifade ettim. belki bu forumlarda en yüksek zararı olan kişi benim .Belki borsadan helede bu mensa denen beladan hiç anlamayanda benim bende yaklaşık 4 yıldır bu hisseye bağlandım kaldım 0,96 dan almaya başladım ortalama düşsün diye 16 dan bile aldım 16 dan aldığımda bile 15 lere düştüğünde zarar ettim. şuan kendimi zorlasam bu fiyatlardan 5 milyon daha alırım. çok şükür parasal sorunum yok tüm buna rağmen 400 bin in üzerindeki bir zarara rıza gösterip çıkamıyorum. Siname kardeş senin faik e olan kin ve nefretini yüz ile çarpsan beni yine geçemesin endişe etme. Exitus123 ün dediği gibi boşmu duruyoruz. kesinlikle hayır buralarda yazılmayacak şeyler var yoğun kulis ve araştırmalarımız girişimlerimiz var. Şimdi bu son iki haftada olanlar yada açıklanan haberlere rağmen 16 ya çivilenmemizin sebebi yada sorumlusu kimdir ? 8 temmuz herşeyin başı yada sonu değil. türkiyede bazen hukuktan önde giden mekanizmalar olur. bu hissede dün olan buydu yarında olması gereken aynısı. "REVENGE" ky için değil. endişe etmeyin.selamlar.
size yanıt vermek niyetinde değilim,ama hak edene de ağır konuşur ve yazarım...!!!
08/07/2014 tarihi benim için bir şeylerin başlangıcı ya da bitişi olacaktır,bunu kafana yaz...!!!
hem oturduğunuz yerden ahkam kesmeyi ihmal etmiyorsunuz,hem mızırdamaktan vazgeçmiyorsunuz...
))
davaların içeriğini bilen biziz,ama size de fetva vermeniz için vahy iniyor sanırım...!!!
umarım paranızı daha çok arttırırsınız,ama toplum içinde sürekli çok paranızın olmasından bahsetmeniz hoş değil...
(
bununla ilgili atasözleri mevcut,sanırım siz de biliyorsunuzdur...!!!
neyse fazla bir zaman kalmadı zaten,bekleyip göreceğiz...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
sn revenge,
bir anımsatma daha...ben ve arkadaşlarım zaten ortalama insanlarız,söylemlerimizin de ortalama olması gayet doğaldır...!!!
sizin ortalamanın üzerinde olmanız,elbette ortak dil kullanmamızı zorlaştırır...!!!
herkesin yaşama biçimi düşünce biçimini oluşturur...!!!
bizlerin dünyaya bakış açısı büyük,ekonomik olanakları küçük...!!!
bunlardan hiç gocunmuyoruz,bilinsin istedim...
))
Yorum
-
Ben yine diyecem; bunlara degmez.
Kendini devenin kulağı görenlere degmez.
Be kulak , sana tıbben yaklaşayım; belki değerini anlarrsın.
1) Devenin kulağında yara çıkar, tedavisi yapılmazsa enfeksiyon mîkrobu kana karışır . SEPSiS e neden olur sonuçta ÖLÜM olabilir.
2) Bu deveyi arabistanda kulağından bir sinek sokar. Isırık yerine LARVA bırakır , vücutta büyür ve TÜM organlara yayılır. ÖLÜM e sebep olabîlir..
ASLINDA toplumda da bu kadar degerlisin, hep UYUTULDUĞUNDAN farkında değilsin...
DEVENin asıl sahibi konumdaki KY deveyi tedavî ettirebilir, deveyi uyandırabilir...
Bence sen ve senin gibiler uyumaya devam, havale ye devam....
Yorum
-
malunumuz uzun zamandır girmiyorum .... uzaktan bakınmayla ve dava süreciyle ilgilenmek daha akıllıca geliyor.. yani birilerinin öyle yok efendim siz bizi hiçe sayıyorsunuz siz şöyle yapıyorsunuz bizi yok sayıyorsunuz martavallarını okumak da ilginç gelmiyor değil... istese alırmışmış da bizden daha çok kin besliyormuş da falanmış filanmış ... lafını bile etmeye gerek yok bence ... değmez arkadaşlar değmez...
benim ilgilendiğim nokta şu: adamlar hala deve kuşu gibi kafalarını kuma sokarak ve sokma akıllarla iş yapmanın peşindeler... ve maalesef SPK dahil kimsenin şuana kadar ses çıkarttığı yok... en azından şunu bile yapamıyorlar ve diyemiyorlar ki: ey şirket yönetimi denilen zevatlar... biz sizin aldığınız kararlarla ve imza attığınız icraatlarla ortaya koyduklarınızı haksız bulduk ve bunları önemli nitelikli işlemler sınıfına dahil ettik ... ve siz bu süreçte asıl yapmanız gerekenleri yapmayıp yatırımcının daha ayrılma hakkı bedeli dahil hiçbir hakkına saygı göstermediğiniz gibi bir de üstüne davalık olduğunuz gündem maddelerinin onayını bize sunmadan tutmuş hala: %100 BAĞLI ORTAĞIMIZ VOLT ŞÖYLE YAPTI BÖYLE YAPTI diyecek kadar anlamsız bir uğraşın için de dolanır olmuşsunuz.. siz önce bi önünüzdeki b.ku yiyin ondan sonra bu haberleri gönderin.. kaldı ki resmi ve hukuki olarak yaptığınız ve ASIL MUTLAK BUTLAN olan ve hükümsüz sayılması gereken iştirak edinimlerinizi sanki kendi haklı tasarrufunuzmuş gibi davranmaktan vazgeçin !!!! bırakınız yapsınlar düsturunun artık anlamsız kaldığını ve üzerinden yüzyıllar geçtiğinin farkında değiller belki ama HEPSİ SPK DAHİL HEPSİ BUNUN BEDELİNİ Ö DE YE CEK!!! şirket yönetimi çil yavrusu gibi dağılır olmuş varsın olsunlar... 2 yıllık geçmişe dönük ibra edilmeme şartını ve sorumluluğunu biliyorlardır elbet!!!! suç duyurusuna gelince yakında onu da gazeteler dahil heryerden öğrenirsiniz zaten... sözümona parası olup da bizden çok kin duyan intikam peşinde koşan vatandaşa söyleyin o hissiyatı biyerlerinde patlayacak haberi olsun!!!
Yorum
-
halkbankasının borcunu tahsil için ipoteklere başvurması gerektiğiyle ilgili kamuoyu oluşturmayı teklif ediyorum!!!!
konu başlığından net olarak anlaşılacağı üzere artık bu işi halka maletmenin zamanı geldi geçiyor bence... yok efendim borcumuz borç ama nah alırsınız mantığına dur demenin zamanı geldi geçiyor bile... eğer biz bu şirketin ortağıysak ve bu şirketin içinde bulunduğu maddi ve manevi sorumluluklarda ucundan da olsa, genel kurulun her bir ferdi ve şirketin hissedarı olarak sorumluyuz... bugün bırakın milyon milyon borçlu olmayı, herhangi bankaya kredi ya da kredi kartı borcunuzdan dolayı 90 günlük süreyi geçirdiğiniz gün yasal takibe maruz kalıp; vermiş olduğunuz ipotek/kefil dahil rücu edip parasını tahsil etmenin peşine düşenler neden bugün olmuş bizi bu borç batağından elimizdeki, halihazırda verilmiş olan ipotekleri satışa konu yapıp kurtarmıyorlar!!! hem bu nasıl anlayıştır ki yeri geldiğinde tüyü bitmemiş yetiminin hakkını savunanlar bugün bir kamubankasının alacağını tahsil etmek için aynı çabayı göstermiyorlar!!! ZOR OYUNU BOZAR arkadaşlar ben onu bilir onu söylerim...
birileri otursun ama bizim oturmak gibi bir niyetimiz yok!!! hatta tahtadaki fiyatı kendi yandaşlarıyla baskı kurup öyle kıytırıktan fiyatlardan ayrılma hakkı bedeli kullanmaya da artık hiiiiiç niyetimiz yok!!!
işin özü 3. dalga olarak ( 1- şirket yönetimi hakkında ve ismi lazım olmayan vatandaşlar hakkında nitelikli dolandırıcılık suçundan ötürü suç duyurusu 2- spk nın yükümlülüklerini yerine getirmemesinden dolayı suç duyurusu (başbakanlık etik kuruluna şikayet dahil)) halkbankasıyla ilgili gruptaki arkadaşlarla fikir alışverişinde bulunalım(nasılsa uzun zamandır hisse alıp satmıyor bari fikir alıp satalım
)
Yorum
-
ah doktorum ah bir sataşmadığın ben kalmıştın banada sataştınya helal olsun devenin boyu 162.000.000 lot sende bende ve buralardaki herkezi topla kaç lot çıkar anca devede kulak çıkar ha burada anlatılan mecazi bir anlatım herkezin anlamaması normal beklenemez tabi ama şunu söyleyeyim ben herzaman senin ve burada bulunan diğer arkadaşların mücadelesini takdir etttim yeri geldi teşekkürde ettim bizde kendimizce birşeyler yapıyor ve mücadele ediyoruz illaki sizinle birlikte olmak zorundada değiliz ama hiçbir zaman karşınızda olmadım hatta bir arada mahkeme sürecini başlatırken siteye giren provakatörlerin kışkırtmasıyla ağalara saydırırken size ne dedim aman ha dikkat edin mahkemede karşınıza çıkar uyarısındada bulundum velhasıl doktorum ben meslek icabı veterinerlikle iç içeyim bir çok veteriner dostum var ve yılların verdiği tecrübeyle diyeyimki senin o yazdıklarından dolayı ölen deveyle hiç karşılaşmadım duymadımda neyse doktorum saygılarexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen yine diyecem; bunlara degmez.
1) Devenin kulağında yara çıkar, tedavisi yapılmazsa enfeksiyon mîkrobu kana karışır . SEPSiS e neden olur sonuçta ÖLÜM olabilir.
2) Bu deveyi arabistanda kulağından bir sinek sokar. Isırık yerine LARVA bırakır , vücutta büyür ve TÜM organlara yayılır. ÖLÜM e sebep olabîlir..
ASLINDA toplumda da bu kadar degerlisin, hep UYUTULDUĞUNDAN farkında değilsin...
DEVENin asıl sahibi konumdaki KY deveyi tedavî ettirebilir, deveyi uyandırabilir...
Yorum
-
sn delikurt,exitus123 arkadaşın sizi kastetdiğini sanmıyorum,ettiyse de nedenini bilmiyorum...!!!elbette ki herkes bizimle olmak zorunda değil,ama olayı bilmeyenlerde vahy gelmiş gibi de konuşmamalılar...sende biliyorsun,davanın içeriğini bilmedikleri halde davaya saldıran ne idüğü belirsiz insanlar mevcut...!!!şahsınızı burada tenzih ederim...!!!delikurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterah doktorum ah bir sataşmadığın ben kalmıştın banada sataştınya helal olsun devenin boyu 162.000.000 lot sende bende ve buralardaki herkezi topla kaç lot çıkar anca devede kulak çıkar ha burada anlatılan mecazi bir anlatım herkezin anlamaması normal beklenemez tabi ama şunu söyleyeyim ben herzaman senin ve burada bulunan diğer arkadaşların mücadelesini takdir etttim yeri geldi teşekkürde ettim bizde kendimizce birşeyler yapıyor ve mücadele ediyoruz illaki sizinle birlikte olmak zorundada değiliz ama hiçbir zaman karşınızda olmadım hatta bir arada mahkeme sürecini başlatırken siteye giren provakatörlerin kışkırtmasıyla ağalara saydırırken size ne dedim aman ha dikkat edin mahkemede karşınıza çıkar uyarısındada bulundum velhasıl doktorum ben meslek icabı veterinerlikle iç içeyim bir çok veteriner dostum var ve yılların verdiği tecrübeyle diyeyimki senin o yazdıklarından dolayı ölen deveyle hiç karşılaşmadım duymadımda neyse doktorum saygılar
Yorum
-
bekleşme andı içen sizlerin yazıyı anlayacağını zaten beklemezdim.
GİRİŞ Bölümü: sarı renk
GELİŞME bölümü: yeşil
SONUÇBölümü: KIRMIZI renk
delikurt: memsada şuan yapabileceğimiz ne var ya alacaz ya satacaz yada bekleşmeye devam kim satar hisseyi derseniz satan bir cebinden satar öbür cebine koyar yada sabrı ve zamanı olmayan kim alır derseniz şu anda ağa ve biz bekleşenlerden başka kimse almaz şuanki duruma göre kim bekler derseniz şu bekleşengiller bekler zamanı ve sabrı bol olan benim gibi hisseyi çıkaracakta batıracakta biz değiliz biz devede kulağız bana ne önce deve ne olacağını düşünsünki kulağa sıra gelsin deve takmıyorsa kulak hiç sallamaz sayın deveye ilan olunur ben bekleşmeye devam ediyorum hiçte umrumda değilexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben yine diyecem; bunlara degmez.
Yorum
-
Toplumda da bu kadar değerlisin... sizleri PATRON SEVDASIYLA uyutanlar, patroncuklarına selam söylesin ÇOK YAKINDA ansızın KY lar geliyor...
2013 GK planı yapmış KURTARICINIZ .... 2012 GK da kaç tane maddeyi toplantı başlamadan İPTAL olmuştu... HOLDİNG rüyası plaNlıyorsa oda ÖNEMLİ NİTELİKTE İŞLEM , onun da AYRILMA HAKKI VAR... Geçmişi karıştırıp onun da ortalamasını hesaplamak lazımmm...
Zamanında 0.26 diyerekten uyutuluyordunuz. Sonra 0.46- 0.47- 0.35 ortaya çıktı...... TA Kİ ŞUAN KAYIP OLAN AVUKAT YAZANA KADAR....
BEKLEŞEBİLİRSİNİZ.... ÖZGÜRSÜN.... KENDİNE YANDAŞ ARAMA.... ÇÜNKÜ ETRAFTA ÇOK... BİZ O YÜZDEN BURDAYIZ....
Yorum
Yorum