MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi iyi yahu bir sorum var herkeze şu revengey le hiç konuşan veya bilen varmı faiğe duyduğum kinin aynısını duyuyorum ona
    Ben konuşmadım ama bir ara özelden yazıştım,ve iletişimi kestim/kesti sanırım...))
    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

HUKUKUNU HAKKINI BİLMEYEN KARPUZ KAFALILAR, YATARAK BÜYÜYÜN SİZ:

Bir HUKUKÇU neden istifa eder:

TTK
      ONBİRİNCİ BÖLÜM
      Hukuki Sorumluluk
      A) Sorumluluk hâlleri
      I - Belgelerin ve beyanların kanuna aykırı olması
      MADDE 549- (1) Şirketin kuruluşu, sermayesinin artırılması ve azaltılması ile birleşme, bölünme, tür değiştirme ve menkul kıymet çıkarma gibi işlemlerle ilgili belgelerin, izahnamelerin, taahhütlerin, beyanların ve garantilerin yanlış, hileli, sahte, gerçeğe aykırı olmasından, gerçeğin saklanmış bulunmasından ve diğer kanuna aykırılıklardan doğan zararlardan, belgeleri düzenleyenler veya beyanları yapanlar ile kusurlarının varlığı hâlinde bunlara katılanlar sorumludur.

BUNUN CEZASI AKLI YOKSUNLAR:

TTK 562 madde(8) Bu Kanunun 549 uncu maddesine aykırı hareket edenler, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılırlar

BENCE BU TEK SUÇ DUYURUSU YETERLİ ......

FAZLA BELGEYE GEREK YOK... OGK DA YÖNETİM KURULU RAPORUNU OYLATMAYAN ZEKİ PATRONUMUZ... ALLAH (c.c) ım nerde hata yaptım demeye başlar...

BİR HUKUKÇU böyle bir suçu işlediğini hatırlatırsan İSTİFA EDER... CEZAYI alıp okur....

AKIL KÜPÜ....

SEN 1 milyon hissenin hayalini kur.....

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

bunlar neden kaÇiyor sİz daha akillanmayin..... Bunlar yok edİlemeyecek gerÇekler vede sevgİlİ patronunuzun avukatlari bunlari savunabİlmekte....

Yorum

• siname
          Bağımlı
          • 18 Eylül 2013
          • 1034

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Ben konuşmadım ama bir ara özelden yazıştım,ve iletişimi kestim/kesti sanırım...))
          ben o nun kim olduğunu biliyorum ky cıdan intikam alan biri

Yorum

• siname
            Bağımlı
            • 18 Eylül 2013
            • 1034

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            HUKUKUNU HAKKINI BİLMEYEN KARPUZ KAFALILAR, YATARAK BÜYÜYÜN SİZ:

Bir HUKUKÇU neden istifa eder:

TTK
            ONBİRİNCİ BÖLÜM
            Hukuki Sorumluluk
            A) Sorumluluk hâlleri
            I - Belgelerin ve beyanların kanuna aykırı olması
            MADDE 549- (1) Şirketin kuruluşu, sermayesinin artırılması ve azaltılması ile birleşme, bölünme, tür değiştirme ve menkul kıymet çıkarma gibi işlemlerle ilgili belgelerin, izahnamelerin, taahhütlerin, beyanların ve garantilerin yanlış, hileli, sahte, gerçeğe aykırı olmasından, gerçeğin saklanmış bulunmasından ve diğer kanuna aykırılıklardan doğan zararlardan, belgeleri düzenleyenler veya beyanları yapanlar ile kusurlarının varlığı hâlinde bunlara katılanlar sorumludur.

BUNUN CEZASI AKLI YOKSUNLAR:

TTK 562 madde(8) Bu Kanunun 549 uncu maddesine aykırı hareket edenler, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılırlar

BENCE BU TEK SUÇ DUYURUSU YETERLİ ......

FAZLA BELGEYE GEREK YOK... OGK DA YÖNETİM KURULU RAPORUNU OYLATMAYAN ZEKİ PATRONUMUZ... ALLAH (c.c) ım nerde hata yaptım demeye başlar...

BİR HUKUKÇU böyle bir suçu işlediğini hatırlatırsan İSTİFA EDER... CEZAYI alıp okur....

AKIL KÜPÜ....

SEN 1 milyon hissenin hayalini kur.....
            bilemiyorum.bunca suçun tek bir suçla dava edilmesi bence yaptıkları her şey gün yüzüne çıkmalı

Yorum

• siname
              Bağımlı
              • 18 Eylül 2013
              • 1034

sen çaldır ben ararım

Yorum

• revenge
                Yeni Üye
                • 13 Aralık 2013
                • 43

Kıymetli Karot43,Siname,exitus123 Şahsınız ve Ky adına yaptığınız mücadeleyi takdir etmekle beraber üslubunuzu, kendiniz dışındaki herkesi satılmış faike boyun bükmüş görme yaklaşımınızı da hiç tasvip etmiyorum. Bu forumda farklı kültür,farklı hayat algısına sahip farklı yaş seviyelerinde insanlar var yazdıklarınız bazen ortalama seviyenin bile altında oluyor. Ben daha önceki paylaşımlarımda da ifade ettim. belki bu forumlarda en yüksek zararı olan kişi benim .Belki borsadan helede bu mensa denen beladan hiç anlamayanda benim bende yaklaşık 4 yıldır bu hisseye bağlandım kaldım 0,96 dan almaya başladım ortalama düşsün diye 16 dan bile aldım 16 dan aldığımda bile 15 lere düştüğünde zarar ettim. şuan kendimi zorlasam bu fiyatlardan 5 milyon daha alırım. çok şükür parasal sorunum yok tüm buna rağmen 400 bin in üzerindeki bir zarara rıza gösterip çıkamıyorum. Siname kardeş senin faik e olan kin ve nefretini yüz ile çarpsan beni yine geçemesin endişe etme. Exitus123 ün dediği gibi boşmu duruyoruz. kesinlikle hayır buralarda yazılmayacak şeyler var yoğun kulis ve araştırmalarımız girişimlerimiz var. Şimdi bu son iki haftada olanlar yada açıklanan haberlere rağmen 16 ya çivilenmemizin sebebi yada sorumlusu kimdir ? 8 temmuz herşeyin başı yada sonu değil. türkiyede bazen hukuktan önde giden mekanizmalar olur. bu hissede dün olan buydu yarında olması gereken aynısı. "REVENGE" ky için değil. endişe etmeyin.selamlar.

Yorum

• siname
                  Bağımlı
                  • 18 Eylül 2013
                  • 1034

revenge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Kıymetli Karot43,Siname,exitus123 Şahsınız ve Ky adına yaptığınız mücadeleyi takdir etmekle beraber üslubunuzu, kendiniz dışındaki herkesi satılmış faike boyun bükmüş görme yaklaşımınızı da hiç tasvip etmiyorum. Bu forumda farklı kültür,farklı hayat algısına sahip farklı yaş seviyelerinde insanlar var yazdıklarınız bazen ortalama seviyenin bile altında oluyor. Ben daha önceki paylaşımlarımda da ifade ettim. belki bu forumlarda en yüksek zararı olan kişi benim .Belki borsadan helede bu mensa denen beladan hiç anlamayanda benim bende yaklaşık 4 yıldır bu hisseye bağlandım kaldım 0,96 dan almaya başladım ortalama düşsün diye 16 dan bile aldım 16 dan aldığımda bile 15 lere düştüğünde zarar ettim. şuan kendimi zorlasam bu fiyatlardan 5 milyon daha alırım. çok şükür parasal sorunum yok tüm buna rağmen 400 bin in üzerindeki bir zarara rıza gösterip çıkamıyorum. Siname kardeş senin faik e olan kin ve nefretini yüz ile çarpsan beni yine geçemesin endişe etme. Exitus123 ün dediği gibi boşmu duruyoruz. kesinlikle hayır buralarda yazılmayacak şeyler var yoğun kulis ve araştırmalarımız girişimlerimiz var. Şimdi bu son iki haftada olanlar yada açıklanan haberlere rağmen 16 ya çivilenmemizin sebebi yada sorumlusu kimdir ? 8 temmuz herşeyin başı yada sonu değil. türkiyede bazen hukuktan önde giden mekanizmalar olur. bu hissede dün olan buydu yarında olması gereken aynısı. "REVENGE" ky için değil. endişe etmeyin.selamlar.
                  sana zere miktarı inanmıyorum usluba gelince ben sadece burada böyle uslub kulanıyorum ve sen faiğin ta kendisisin

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

SORUMLU arıyosan evet kilometre uzaklıktan gidip OGK da HAYIR diyerek zararına hissesini FAİĞ verenlerdir, sizin gibi evde oturup EVET diyenler hiç değil...

NOMİNALDEN ALACAK davası açtım, avukatsız senin demen le KOSKOCA ŞİRKETLE savaşıyorum.. HAKKIMI ARIYORUM...

Bunların savunmasını hissettiğim için AYRILMA istinaden alacak + NOMİNAL: şirketin uyduruk savunma yapacağını hissettiğim içinde + MANEVİ TAZMİNAT davası açtığım için, üzerine de HARÇ YATIRDIĞIM için...

SUÇLUYUM ama Allah (c.c) şükür HUZURLUYUM, vicdan azabu çekmiyorum...

5 milyon hisse alacak gücümde yok....Senin gibi faiğ e sürede tanımıyorum MAYIS ayında hatırlarsan... O k kadar hisse alacak paran varsa NOMİNALDEN git dava aç, yukarda işlenen suçu açık açık yazdık....

Paran varsa da İŞLEM HACMİ yarat.... Belki faiğ köşeye sıkışır...

AMACIN ne ??? SEN ONU bir belirle...
                    .

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

siname sana yatırım hesabı dökümünü göndersin

sana zere miktarı inanmıyorum usluba gelince ben sadece burada böyle uslub kulanıyorum ve sen faiğin ta kendisisin

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

Uslübumuzu sorgulayacağına bizi o uslüba sokan senin gibi kaşınanları sorgulasan.... HAKKEDENE HAKKETTİĞİ şekilde davranıyoruz ....

KY üzerinden parazit yaşayan GÜNDELİKÇİ leri topiklerde okudukça ben onlarla uğraşırım, sen de onlardansan senlede uğraşırım...

Yorum

• siname
                          Bağımlı
                          • 18 Eylül 2013
                          • 1034

buraya çivilenmemizin sebebi güven olabilirmi sürekli yalan haberler yada patron. ...... fabrikayı ve iştirakleri çalıştırmaması yada patron denen zatın hisse alımı yapmaması yada senin gibi zatların sürekli batık bitik mahvolduk söylemleri ben uslubumun adamıyım ve sizin birbirini tutmayan söylemleriniz karşısında elbete kızacağım iki sefer hise alacam dediniz ne oldu iki sağlam düşüş faiğin tweetırda tweet atığı zaman tüleriyon ve hep yazı yazıyon forumlarda bunlar tesadüfmü sürekli faiğin uslubunu kulanıyon budamı tesadüf güldürme beni intikam

Yorum

• siname
                            Bağımlı
                            • 18 Eylül 2013
                            • 1034

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            siname sana yatırım hesabı dökümünü göndersin
                            nerde daha telefon bile açamıyor hemde sen çaldır ben ararım dediğim halde ama dediğin gibi yatırım hesabı dökümünü gönder daha güzel olur hem uslubum senin gibi biriyle konuşmaya musait deyil

Yorum

• lidaki
                              Katılımcı
                              • 12 Eylül 2013
                              • 88

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              BEN YARDIM EDEYİM...EVET,BENDE MERAK EDİYORUM,LİDAKİ...))Bu soru lidaki'ye aittir...))

teşekkürler.

Yorum

• lidaki
                                Katılımcı
                                • 12 Eylül 2013
                                • 88

iyi iyi yahu bir sorum var herkeze şu revengey le hiç konuşan veya bilen varmı faiğe duyduğum kinin aynısını duyuyorum ona
                                Ben hiç kimseyle konuşmadım.Mağduriyetimize dolaylı dolaysız sorumlu olan herkese sürekli saydıran biriyim sadece........

Yorum

Working...
                                X

Debug Information