Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
adam komedi yahu hani yalan makinaları vardır yalan atarlar sonrada gerçekten kendileri inanırlar. sosyal yalancılardır artık yalan makinaları bile artık onları seçemez
açıkla fıyık,şu spk'nın kirli çamaşırlarını...))hani yaşadıkların ve gördüklerin var yaa,ortalığa saçılmasını bekleme:sen dök ve saç lennn ortağım...))
kurtlar vadisinde gibi hisetim kendimi abi hele geçen abuzer kadayıfı izledim normalinde izlemezdim öyle şeyleri ama izledim toplumun çıkarları için nasıl yozlaştığını dimi lan faik tarafsızım kararsızım biz zaten biliyoruz senin kararsız ve tutarsız olduğunu hele hele o hise satışlarıyla verdiğin demeç yokmu OKUZ OLDU bitim ulen bitim bağırdık çağırdık
birde ataşehirde bir dönerci açılmış tatar. ...... ısmarlayan olsada gitsek dimi faiğim biz ısmarlamayız ama başkaları ısmarlar yada bir fikrim var tayip aga sana güzel ısmarlar
birde ataşehirde bir dönerci açılmış tatar. ...... ısmarlayan olsada gitsek dimi faiğim biz ısmarlamayız ama başkaları ısmarlar yada bir fikrim var tayip aga sana güzel ısmarlar
arkadaşlar,arı kelebek uçuracak değilim...))ama anormal bir durum yok,aynı şarkı sürüyor...))bu kağıtta sabreden çorbayı içer,sabahtan akşama uçacak,kaçacak diyenler kahin olsa gerek...))daha önce de yazdım,bu kağıdın aşağı salma potansiyeli her zaman vardır...!!!biliyorum,siz uçacak-kaçacak lafını bekliyorsunuz...!!!ama bizde yok,olsa dükkan sizin...))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum