Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Adres Mehmet Nezih Özmen Mah. Nadide Cad. No:27 Örs İş Merkezi Kat:1 D:4/B Güngören/ İstanbul
Telefon 212 - 4826763
Faks 212 - 4829014
Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon 212 - 4826763
Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Faks 212 - 4829014
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Evet
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır
Özet Bilgi 08 Ekim 2013 Olağanüstü Genel Kurul Toplantı Tescili
Genel Kurul Türü Olağanüstü
Tarihi ve Saati 08.10.2013 11:30
Tescil Tarihi 31.10.2013
EK AÇIKLAMALAR:
Şirketimizin 08 Ekim 2013 Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 31 Ekim 2013 tarihinde (gündemin 11 maddesi hariç) tescil edilmiştir.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
habere bak,habere...))yemezler fıyık,spk daha son sözü söylemedi...))numara yapma len,senin amacın ne...))eski haberleri ısıtıp ısıtıp ortaya koyma,biliyoruz biz bunları...))
Adres Mehmet Nezih Özmen Mah. Nadide Cad. No:27 Örs İş Merkezi Kat:1 D:4/B Güngören/ İstanbul
Telefon 212 - 4826763
Faks 212 - 4829014
Özet Bilgi 08 Ekim 2013 Olağanüstü Genel Kurul Toplantı Tescili
Genel Kurul Türü Olağanüstü
Tarihi ve Saati 08.10.2013 11:30
Tescil Tarihi 31.10.2013
EK AÇIKLAMALAR:
Şirketimizin 08 Ekim 2013 Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 31 Ekim 2013 tarihinde (gündemin 11 maddesi hariç) tescil edilmiştir.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
siz tarihe bile bakmayın,çar çakalın ağzına bakın...))bu olay yeni değil ve herkes tarafından bilinen durum bu...))kelebek yine yanlış yöne çekmeye çalışıyor sizi,dikkat edin...))
ticaret sicili müdürlüğü bu konuda spk'nın altında bir kurum olarak kalır...!!!asıl spk'nın onaylaması gerekir...!!!spk'da bizim boşşş dava ortada durdukça buna okey veremez,tescil edemez...!!!çar çakallar boşuna ağızını sulandırmasın...))
Telefon 212 - 4826763
Faks 212 - 4829014
Özet Bilgi 2012 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantı Tescili
Genel Kurul Türü Olağan
Tarihi ve Saati 20.02.2014 11:30
Tescil Tarihi 17.03.2014
EK AÇIKLAMALAR:
Şirketimizin 20 Şubat 2014 tarihinde yapılan 2012 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 17 Mart 2014 tarihinde tescil edilmiştir.
Telefon 212 - 4826763
Faks 212 - 4829014
Özet Bilgi 2012 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantı Tescili
Genel Kurul Türü Olağan
Tarihi ve Saati 20.02.2014 11:30
Tescil Tarihi 17.03.2014
EK AÇIKLAMALAR:
Şirketimizin 20 Şubat 2014 tarihinde yapılan 2012 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 17 Mart 2014 tarihinde tescil edilmiştir.
bak ticaret sicili müdürlüğü 2012 genel kurulunu da onaylamış...))ibra edilmeyen bir gk kararı normalleştirilebilinir mi,ya da normal olarak görülebilir mi...?!!?buradan şu anlaşılmalıdır,ticaret sicili müdürlüğü sadece yapılıp yapılmadığını onaylayan noter konumundadır...!!!asıl tescil spk tarafından yapılır,insanları aldatma kuş beyninle:dunkoofffff............))
ulan fİyT böyle milleti kandırmak için gönderdiğin haberlerden sonra senin de babanın da sizi yardakçılık yapanların da ŞEREFİNİ ...... diye başlayan cümleler kuruyorum içimden haberin olsun...
SENİN TESCİLİNİ 2013 BAŞINDA(yok öyle 31 ekim falan taaa şubattan hesaplayacaz) YAPTIĞIN O İŞTİRAKLER YALAN OLDU YALAN SEN BU KAFAYLA DEVAM ET...sizin o kendi kafanıza göre aldığınız kararlar varya hah işte onlar sizin bi tarafınıza kaçmasın dikkat et!!
mal bilmeyenmi var kapak sana olsun tarih kaçmış ona bak yorum a bak tuturdu
o kelebek uçurmak ve insanları kandırmakla meşgul...))dikkat,kelebek üsküdarı geçen ata doğru gidiyorrrrrrrrr,vee atın uygun yerine yapıştı kelebekkk....))
Yorum