sen hakaten acayipsin ben senin ismini verdimi niye gocunuyorsun anlamadığım suçlu insanlar hemen müdafaya geçer kendilerine suç yöneltilmediği halde ben isimleri tek tek verdiğimde görürsünüz ayrıca hiç bir analiz tek başına bir şey ifade etmez sen madem bu kadar çok bilyorsun paranı bu 3 senede 5 katlamışsındır. hacimsiz hiç bir analiz bir şey ifade etmez. üstad deyince üstüne niye alıyosun sen üstad olamasın o saçma ve kişileri etkileyip yaratmaya çalıştığın algının herkez farkında.algı diyorum bu olayı herkez göz önünde bulundursun size bu hisede gösterilen bütünlüyle algı yanıltmasıdır. bu hisede tamamen aldatmaca vardır.bu forumlarda buradaki speğin piskolojik harekat elemanları var. hiç kimsenin eline daha geçmemiş haberlerin biri buralarda yayınladıktan sonra hemen yayınlanması çok düşündürücüdür ve zaten bunlar delil oluşturacak ve hepsi bilgisayarıma tek tek kayıtlıdır geçmiş olsun.
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
arkadaşlar,20 şubattaki genel kurula mutlaka katılalım,ya da vekalet ile kendimizi temsil ettirelim...!!!biz dava açan 9 arkadaş yaklaşık 2,000,000 lot ile destek vereceğiz ve ileride dava açabilmek için belirli genel kurul kararlarına şerh düşeceğiz...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
öncelikle yönetimi ibra etmeyelim ve yönetime bir arkadaşımızı sokalım...!!!yalnız,sakın iş birlikçilerin tuzağına düşmeyelim,payanda olmayalım...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
bazılarının yumurtaları soğur birader...exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNasihat köyündeki ağlayıp sızlanan KY lar bakalım bu sefer ellerini TAŞIN altına koyacaklar mı ??????????????
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
adamlar gene kandırılmak istemiyorlardır.exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNASİHATÇİ köyünde birkişi çıkıpta GK geliyorum diyemiyor..... ADAM o kadar nasihat etti...
Yorum
-
birde bazıları iflas olabilir diyorlar onlara şunu diyorum biz mahkemeyi onun için açtık onun bir sonraki hamlesi oydu yalnız şimdi açtığımız mahkeme onun oyununu suya düşürdü. yani panik havası estirip hiseleri toplayamayacak yaparsa zaten dava yı direk kazanırız.
Yorum
Yorum