MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • siname
    Bağımlı
    • 18 Eylül 2013
    • 1034

AUDİ+ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tam tersi olursa sana burada kahkahalarla gülersem zoruna gitmesin...Ben böyle hisselere 5 kuruş para kaptırmam temeli saglam ve ucuz olsun yeter ben enayi degilim.......
    ben enayiyim ben eziğim çünki benim burda hisem var senin gibi tek lotum olmadan gelip yorum yapmiyorum bu forumdakiler bilgilidir bu konuda gözüm başka kapiya biz sizi çok iyi biliriz ne sebeple gelip yorum yapıyorsun satırmak içinmi alım yapilmasın diye hiseyi baskı altinda tutmak içinmi patronuna söyle sert kayaya çarptı burası çanakale düşmana geçit yok reskont faizini korken ben gülecem kahkahalarla patronuna ve sana

Yorum

• heckser-ohlin
      Aktif
      • 12 Eylül 2013
      • 332

fıyt o yazdığın savunma metnine kendinden inanmıyorsun ki yazdıklarınla bizi haklı çıkardın ... istesem böyle savunma metni yazdıramazdım sana bence sen o avukatını gönder gitsin... yok yok gönderme aslında AVUKATINLA İLGİLİ DE BİRKAÇ KELAM EDECEM CEVAP YAZIMDA ) )) tamam kendini savunucan eyv.. da insan kendisine SİCİLİ TEMİZ BİRİNİ BULUR BEAAAA )) )))

neyse dünya birinci firmamızı çok düşündüğünüz ve bugünlere taşınıdığınız için teşekkür ederiz fıyk ama haberin ola bunu da gözünüze sokucaz cevap yazısında )

ya fıyt belki benim gözümden kaçmıştır siz geçen yıl hatta ondan önceki yıl hatta dünya klasmanında 1. sıraya yerleşen tesisinizin tam takır faal olduğu dönemde ne kadar temettü dağıtmıştınız çok birşey bulamadım da sizin elinizde hazır vardır diye soruyorum )) )

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

Ne firma ama bir sitemiz bile yooookk

Zaten TİB den bu firmanın aktşf sitesi kaç aydır çalışmıyor istemine cevap istensin davaların sayfasına bakmadan kazanılır

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

Bıyıklı WANTED !!!!

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

Ataç kanatlanmışşşş

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

fıyık,davaya yazdığın yanıt bence de komedi...))sen en iyisi şimdiden mems1 davasına da bir yanıt hazırla...))
              AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
              GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
                Çalışkan
                • 17 Mart 2013
                • 2534

YALNIZEFE de bizi terketti galiba...( paylaşımları bizi mutlu ediyordu...(
                AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• siname
                  Bağımlı
                  • 18 Eylül 2013
                  • 1034

"hakınızı helal etmediğiniz kimsenin çektiği azabı görseydiniz hakkınızı helal ederdiniz " hadisi şerif ; ah efendim bunlara hakmı helal edilir Allahın arzı herkeze yeter ama bu aç gözlüler herkeze dar ediyorlar dünyayı o yüzden hakkım asla ve keta helal etmiyorum ve bunlara kim yardım ediyorsada onlarada

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

"hakınızı helal etmediğiniz kimsenin çektiği azabı görseydiniz hakkınızı helal ederdiniz " hadisi şerif

yorumsuz......

insan kul hakkı yememeyi iyi düşünmeli...

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

Bu hadisi şerifi diğer köydeki arkadaşlarada yollamalı.. iyi okusunlar ki.. kul hakkından ne anladıklarını çözebilsinler.... küfür edene verilen ceza ile yönetime ters açıklama yapıyosun diyene verilen ceza yı bunun neresine koyarlar....

Bazı arkadaşlar hala birilerine muhtaç olmadıklarını ne zaman anlayacaklar.......

Onlar bizlere muhtaç , biz onaları ihtiyaten kullanıyoruz.... Bunu anladıkları zaman zaten iş işten geçecektir.....

Yorum

• salih
                        Yeni Üye
                        • 26 Kasım 2013
                        • 24

Hissedarlarinin parasini yemeye gerek yok sirketi zarar ettirmekte yeter

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

Bugün yeteri kadar başka yerde stresimi attım....

Şu BIYIKLI gelmedi bir türlü....

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

Topiklerinde İNSANI hayvanlaştıranlara ne kadar gözardı edilirse o kişiler her zaman kendilerini üstün görürler ama İNSAn dışınde herşeye benzerler....

Yorum

• Intelligent
                              Katılımcı
                              • 12 Eylül 2013
                              • 110

MENSA yönetimi genel kurul iptal davası açan bizleri "2012 yılı faaliyetlerine ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı" sırasında diğer yatırımcılar ile karşı karşıya getirip veya kendileri bizimle birtakım oyunlar oynamayı planlıyor olabilir. Fakat, bizler zaten genel kurul'a katılmayacağız.

Başka plan ve projeleri varsa şimdiden başlasınlar biz bunu yemedik. Şimdiden açık açık yazıyorum boşuna zaman kaybı olmasın diye.

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

Sadece MU nun yüzünü görmek yeterli bence 3 ayda adamda ne değişiklikler oldu!!!

Yanlış düşünce!!! Zaten faiğ az kişi gelsinde 2012 dekilerin üstünü kapatmak peşinde, açılan davalar için özgürce patrona denetçiye soru sorma hakkın var!!! Bunları resmi belgeye işletiyorsun!!!

Yeni yeni delillerle mart taki davaya katılıyorsun!!!

Yorum

Working...
                                X

Debug Information