MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • efe-kral
    Yeni Üye
    • 13 Ekim 2013
    • 26

Yukaridaki yaziyi mems1 ile memsa birleşmesi esnasinda %20 iskontolu hisse verilmesi ile ilgili yazdim.

Yorum

• İSTAKOZ
      Yeni Üye
      • 21 Eylül 2013
      • 16

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      değerli arkadaşlar,memsa ile mems1 birleşmesi aşamasında elinde mems1 olanlara çağrımdır:arkadaşlar,bu konuda bir dava açmamız gerekiyor...!!!nominal değer+%20 hakkımız hala saklı bence...!!!şuan elinizdeki mems1'leri satmış olmanız hakkınızı öldürmez...!!!o birleşme anında elinizde mems1 olması önemli,elimizde yeterli bilgi ve belge mevcut...!!!hukuki bir davada katılımcı olmak isteyenler özelime iletişim bilgisi bıraksın...!!!hak verilmez,alınır arkadaşlar...!!!
      bugün,sanat ve perfectarat isimli arkadaşlardan iletişim bilgisi mesajı aldım...
      sn karot43 bende vermek istiyorum mems1 oyp den ettigim zarardan dolayi ancak mahk.masr.detay verirseniz size yada avukata vekaletmi verecez zararim cok halende basiyor..........ne soylesek bos bir vicdansizin eline dustuk ayrica sitelerde 1 lerden pazarlayan lar vardi onlar icinde acilan davada yada musterek olacak davada aceba sirkete yakin oldugunu bahsedenler bir nevi nitelikli dolandiricilik ve manipulasyon davasina konu edebilecekmiyiz cok canim yandi cokkkkk ulan faik.....canimi cok yaktinnnn seninde yanmam lazim helallik yok size....Allah buyuk 5 vakit ah ediyorum halen ediyorum........

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

değerli arkadaşlar,memsa ile mems1 birleşmesi aşamasında elinde mems1 olanlara çağrımdır:arkadaşlar,bu konuda bir dava açmamız gerekiyor...!!!nominal değer+%20 hakkımız hala saklı bence...!!!şuan elinizdeki mems1'leri satmış olmanız hakkınızı öldürmez...!!!o birleşme anında elinizde mems1 olması önemli,elimizde yeterli bilgi ve belge mevcut...!!!hukuki bir davada katılımcı olmak isteyenler özelime iletişim bilgisi bıraksın...!!!hak verilmez,alınır arkadaşlar...!!!
        bugün,sanat ve perfectarat isimli arkadaşlardan iletişim bilgisi mesajı aldım...
        Arkadaşlar,öncelikle katılımcı arkadaşları belirleyeceğiz...sonra elimizdeki bilgi ve belgeler ile OYP İZAHNAMESİ'ni işi bilen bir arkadaşa inceleteceğiz...buradan çıkacak görüşe göre bir avukat arkadaşla görüşeceğiz...avukat ve işi bilen bir maliyeci arkadaşımız mevcut...kimseden bir ücret falan talep etmiyorum,ederse avukat arkadaşımız edecek,fazla bir şey olacağını sanmıyorum...dava açmaya karar aldığımızda,istanbul'dan durumu uygun olan arkadaşlarımız varsa;onlar dava sürecini takip edecek...şu an sadece katılımcıları tespit etmek önemli bence...ben sadece olayı koordine etmeye çalışıyorum...irtibat:0537 3361543
        AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
        GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
          Çalışkan
          • 17 Mart 2013
          • 2534

ben forumlarda ağlayıp sızlayanları anlamıyorum,kusura bakmayın...!!!
          Bir grup arkadaşla "genel kurul kararlarının iptali davası"nı açtık o yürüyor...!!!
          şimdi de şu mems1(OYP) davasını açalım...!!!
          canım yandı,çok zarardayım,kandırıldık diyenler,haydi bir dava da sizinle beraber açalım..."NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK DAVASI",ki: bu dava için o kadar belge ve bilgi var kı,KAP haberleri tek başına yeter...!!!
          SPK'nın bir hamle yapması lazım,bekliyoruz...eğer spk yapması gereken hamleyi yapmazsa:bir sürpriz de ona yapmalıyız,yapacağız...spk'ya "DENETİM VE GÖZETİM GÖREVİNİ YAPMAMA,GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMA DAVASI"açalım,ya da bir grup don-kişot biz açacağız...!!!

Ben diyorum ki:her kademede günlük binlerce tl kaybediyorsunuz,ama sadece ah vah etmeyin...bu sıkıntıları bize yaşatanın,paramızı çalanın cezasız kalmaması lazım...o elinden geleni yapıyor,biz neden yapmıyoruuuzzz...???emek olmadan yemek olmaz,el verin,güç verin ki:herkes ettiğini bulsunnnn...!!!
          ben bütün davalara varım...!!!
          herkesin bir parça tuzunun olduğu çorba,çok lezzetli olur düşüncesindeyim...))

Yorum

• YALNIZ EFE
            Çalışkan
            • 20 Ağustos 2011
            • 467

Yorum

• ADABEY
              Yeni Üye
              • 21 Ocak 2014
              • 1

Mems1

ben forumlarda ağlayıp sızlayanları anlamıyorum,kusura bakmayın...!!!
              Bir grup arkadaşla "genel kurul kararlarının iptali davası"nı açtık o yürüyor...!!!
              şimdi de şu mems1(OYP) davasını açalım...!!!
              canım yandı,çok zarardayım,kandırıldık diyenler,haydi bir dava da sizinle beraber açalım..."NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK DAVASI",ki: bu dava için o kadar belge ve bilgi var kı,KAP haberleri tek başına yeter...!!!
              SPK'nın bir hamle yapması lazım,bekliyoruz...eğer spk yapması gereken hamleyi yapmazsa:bir sürpriz de ona yapmalıyız,yapacağız...spk'ya "DENETİM VE GÖZETİM GÖREVİNİ YAPMAMA,GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMA DAVASI"açalım,ya da bir grup don-kişot biz açacağız...!!!

Ben diyorum ki:her kademede günlük binlerce tl kaybediyorsunuz,ama sadece ah vah etmeyin...bu sıkıntıları bize yaşatanın,paramızı çalanın cezasız kalmaması lazım...o elinden geleni yapıyor,biz neden yapmıyoruuuzzz...???emek olmadan yemek olmaz,el verin,güç verin ki:herkes ettiğini bulsunnnn...!!!
              ben bütün davalara varım...!!!
              herkesin bir parça tuzunun olduğu çorba,çok lezzetli olur düşüncesindeyim...))
              Sayin Karot, bu siteye bugün ilk defa üye oldum fakat yorumlarinizi uzun süredir takip ediyorum. Dört sene önce bende MEMS1 hisselerinden almistim ve sonuc hepimizin malumu. Bu corbada benimde tuzum olsun diyorum ve bu davaya katilmak istiyorum. Yaptiginiz yorumlar icin kendi adima tesekkür ederim.

Yorum

• YALNIZ EFE
                Çalışkan
                • 20 Ağustos 2011
                • 467

Yorum

• mustafa_197458
                  Katılımcı
                  • 12 Eylül 2013
                  • 97

yaw bu lavuk açıklama da yapmıyor.
                  Vatandaştan evrak istedin toplantı yaptın. Kim verdi kim vermedi spk ne dedi????
                  Tam cins yaw. Alacan varya yenmi yemenmi şamar oğlanı edecen koyacan oraya

Yorum

• mustafa_197458
                    Katılımcı
                    • 12 Eylül 2013
                    • 97

açılan davalarıda söylemiyor. inşallah kelepçeli görecez televizyonlarda

Yorum

• anıl
                      Katılımcı
                      • 20 Kasım 2013
                      • 96

sanırım yakında kap a tüm olanak ve iyi niyetlerimize ragmen bu süreci tamamlayamadık ve vazgeçtik derse şaşırmam ..

Yorum

• karot43
                        Çalışkan
                        • 17 Mart 2013
                        • 2534

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

bakalım bu gün spk bülteni gelecek mi...gelirse de bir şey çıkacak mı.yani beklediğimiz hamle konusunda...

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

Arkadaşlar,mems1 davası konusunda arayan ve özelime yazanlar olmaya başladı...mems1 izahnamesini bu işlerden anlayan bir arkadaşa bu hafta sonu inceletip,dava konusunu somut bir şekilde konuşalım diyorum...davaya müdahil olmak isteyen arkadaşlarımız özelime iletişim bilgisi bıraksın lütfen...!!!engeç şubatın ilk haftası bu davayı açmış olursak iyi olur düşüncesindeyim,zaman kaybetmek anlamsız...!!!

Yorum

• karot43
                              Çalışkan
                              • 17 Mart 2013
                              • 2534

Arkadaşlar,az önce bir arkadaş ile görüştüm,onun soruları üzerine:şu dava konusunu açayım biraz isterseniz...
                              bu davayı iki başlıkta açacağız:
                              1-mems1 hisselerinin nominal değerden şirket tarafından alınması gerektiği(ki:aralarında sözleşme yaparak Generalli'ye nominalden alınma garantisi verilmiş,anayasanın eşitlik ilkesi)
                              2-Generalli mems1 hisselerini satarsa,ki:sattı...55.000.000'nun Halkbankasına temlik edilmesi gerektiği...
                              bu mahkeme davası ile fıyığın canına ot tıkarken,şirketin önünü açmış olacağız bence...))bütün küçük yatırımcılara yararımız olmuş olacak,spk'nın yapmadığını yapmış olacağız...!!!dava olumlu sonuçlandığında da bütün küçük yatırımcılara maddi ve manevi tazminat hakkı doğacaktır...!!!
                              daha fazla bilgi burada paylaşmak doğru değil sanırım...!!!

Yorum

• siname
                                Bağımlı
                                • 18 Eylül 2013
                                • 1034

sadece merak etiğimden yazıyorum bu volt enerji borsada halka arz edilmeyecektimi spk 3 yılık bilanço istedi yani her şeyi hazırdı şimdi ne oldu ? neyi bekliyor bu adam 2 ciside fabrikadan haber getirenler fabrikada bekçilerden başka kimse olmadığını söylüyorlar ama ne hikmetse fabrikanın bir bölümü kirada

Yorum

Working...
                                X

Debug Information