MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

Şirketin parasını OTELLERDE çarçur edeceğine... Faiğ bunlarda delildir unutma, şirkete masraf çıkartmışsındır, MAKBUZU şirket adına mı kestirdin

ŞİRKETİN o 20 m2 lik odasına 108 kişi topladığını unutmuşsun..

57 kişiyi OTEL e çağırmanın anlamı ne !!!!

MASRAF ki MASRAF...

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

Faiğ bugün benim dava dosyama iyi çalıştı.... DELİLLER , bekliyoruz KAP haberlerini...

Yorum

• revenge
        Yeni Üye
        • 13 Aralık 2013
        • 43

Arkadaşlar ben 89 kişinin içinde yokum 700 bin hissem le ogk katılıp 47 dan anlaşanlardan olsaydım bugünki 17 rakamıyla baksanız 47-17=30 *700 = 210.000 tl avantajlıydım. Katılsaydın vekalet verseydin vs. diyebilirsiniz ama nasip ihmalkarlık ne derseniz olmadı. şimdi bu 89 kişiden o gün biri katılamadı yada katılmak istemedi ne olacak. katılanların hisse toplamı 13 milyon kalan 150 milyon hisse sahibi kendi yada benim durumumda olanları günahı ne. Bizi bağlayan bir durum değil mücadele etmiş ben varım demiş 89 kişi ogk ya katılmış topu topu 6 milyon tl ödeyememişsin gözaltına gitmişsin bu güne kadar kap a ya bilerek ya sehven yalan beyanda bulunmuşsun hiç bir sözünde durmamışsın şimdi gelin konuşalım diyorsun. Kimse alınmasın ama kişisel fikrim LÜTFEN 14 OCAKTA O TOPLANTIYA GİTMEYİNNNNNN SALONU BOŞ BIRAKIN BATACAKSA BATSIN O GÜNE KADAR HESABINIZA PARANIZI GEÇİRİRSE TEŞEKKÜR ETMEK VE ISLAK İMZA ATMAK İÇİN GİDERSENİZ GİDİN YOKSA GİTMEYİN

Yorum

• karot43
          Çalışkan
          • 17 Mart 2013
          • 2534

evet,toplanacağız da,mekanlar farklı fıyık...))
          AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
          GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

Dün KURTLAR VADİSİ izlerken BORSA daki şirket patronlarının SPEK liğini işlediler, savcı kızın adı neydi, .. Bakırköy adliyesine KİM ATANDI !!!!!! Arkadaşlar KİM !!!!!

Bunu ilerde değerlendirelim...

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

ödenmeyen HALKBANKASI kredileri, 2010 yılındaki OYP ve sermaye azaltım ve artırım la elde edilen gelirlerin İÇ edilmesi, şirketin alacaklarının MAHSUPLAŞARAK , şirketi zarara sokmak... OOOOO elde çok belge bilgi !!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

MAHSUPLAŞTIN ama OGK sonrasında bu işi tamamlayamadın, paralar TEKRAR şirkete diyecek, KÖYLÜ KÖYÜNE dedirtecek biri olabilir mi !!!!

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

Toplantıda bizleri birbirimize düşürecek aklınca faiğ, sen parayı yatırmadın... SUÇ sende,,,

Bizim toplantı yerimiz Bakırköy Adliyesi salonları...

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

Yardımlaşma-yaşatma ve güzelleştirme üyeleri TELEFON trafiğine başlarlar yine

2 KÜLAH DONDURMAYA kanan vatandaşlarımız gitsin bakim.... Onlara HİSSE de vermedi

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

saadete gel fıyık,lafı niye dolaştırıyorsun...))bizi artık 0.47 kurtarmıyor üzgünüm...))biz bu şartlarda toplantıya falan gelmeyiz,bir gözlemci belki göndeririz: o da belki fıyık...))ben aracı arkadaşa gereğini söyledim...!!!

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

EMEL niye üzüyorsunuz arkadaşlar ya, onun HATRINA gidilmez mi bu toplantıya

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

Şirketin yönetileleme kusuruyla değer kaybı yaratıldığını SEHVEN lerin kanıtlıyor faiğ... İlk kez sana teşekkür edeyim

Sözümü dinlemeyeme başladın AKIL HOCALARINI mı değiştirdin yoksa

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            saadete gel fıyık,lafı niye dolaştırıyorsun...))bizi artık 0.47 kurtarmıyor üzgünüm...))biz bu şartlarda toplantıya falan gelmeyiz,bir gözlemci belki göndeririz: o da belki fıyık...))ben aracı arkadaşa gereğini söyledim...!!!

Dava açan 9+1 kişinin son sözü budur,fıyık ve aracılar...:!!!

Yorum

• neco65
                              Katılımcı
                              • 01 Nisan 2013
                              • 94

rmz68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Faik talep edenlerle toplansın. Benim işim gücüm var. Toplanıp da ne konuşacaksın. Yatır paraları olsun bitsin bu iş.

Hala faiğe teklifim geçerli.Toplantı falan anlamam.İstanbulada tekrardan gitme niyetim de yok zaten.Faik benim hisseleri 1 tl den öde 128000ad.var anlaşalım sen yoluna git bende kendi yoluma gideyim.Yoksa herkesle anlaşsan bile benle anlaşamayacaksın İzmit İstanbul arasında mekik dokuyup duracaksın.Yatır hesabıma 128000x1=128.000 tl ,bende sana hisselerini göndereyim.Öyle virman falanda yok bilesin.

Yorum

• neco65
                                Katılımcı
                                • 01 Nisan 2013
                                • 94

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Dün KURTLAR VADİSİ izlerken BORSA daki şirket patronlarının SPEK liğini işlediler, savcı kızın adı neydi, .. Bakırköy adliyesine KİM ATANDI !!!!!! Arkadaşlar KİM !!!!!

Bunu ilerde değerlendirelim...

Yoksa Emel mi atandı exitus

Yorum

Working...
                                X

Debug Information