Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Düpedüz KY ile tşk geçiyorlar...
Ulan Allahsız yeter be artık...
Sağlımızı bozdun artık..
Şu mübarek Cuma günü hürmetine,
Allah öyle.bir hastalık versinki kan kusun...
Ortaklığın Adresi : Mehmet Nezih Özmen Mah. Nadide Cad. No:27 Örs İş Merkezi Kat:1 D:4/B Güngören/ İstanbul
Telefon ve Faks No. : Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Evet
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : 26.08.2013
Özet Bilgi : 30.06.2013 tarihli Kar veya Zarar ve Diğer Kapsamlı Gelir Tablosu'nda Düzeltme
Değişikliğin Yapıldığı Finansal Tablo veya Dipnotların Hesap Dönemi : 01.01.2013-30.06.2013
Değişikliğin Yapıldığı Finansal Tablo veya Dipnotlar : Kar veya Zarar ve Diğer Kapsamlı Gelir Tablosu
Değişikliğin Nedeni : Toplam Kapsamlı Gelirin Dağılımı'nın sehven yanlış yazılması
Değişikliğin Net Dönem Karına Etkisi (varsa) : -
EK AÇIKLAMALAR:
26.08.2013 tarihinde yayınlanmış olan 01.01.2013 - 30.06.2013 tarihli mali tablolarda Kar veya Zarar ve Diğer Kapsamlı Gelir Tablosu bölümünde "Toplam Kapsamlı Gelirin Dağılımı"
sehven yanlış yazılmıştır.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
kıvır fıyık,ooofff ne güzel kıvırıyorsun...))sehven,sehven,sehven...oofff,teh teh,teeeeehhhh...))...teh,tehhh,teehhhhhhhhhhhhhhhhh....sehven,sehven nn,sehhvvveeennnnnnnnn....))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
arkadaşlar bu kadar kızmaya gerek yok kırkta bir sehven unuvermiş ne olmuş ki ) )) hani hep unutsa ya da ne biliyim satış yapsa da sehven unuttum dese neyse ... adam yanlış hesaplamış ne yapsın yani işler çok yoğun ya neyi nereye sattığını unutmuş olabilirler... maliyetleri hesaplarken olur böyle şeyler dava açanlar içinde maliye de çalışan mı var ki bu kadar ince düşünmüş ve nezaketen bunu bizlere bildirmişler acep
aferim fıyt aferim ha şöyle dön yanlışlarından ama bak korkarım senin ki dansözleri geçecek bu gidişle hatta benden sana tavsiye tek seferde dön ki zihinlerden silinmesi kolay olsun ... yoksa işte hafıza Allah vergisi peyder pey yaşananların hafızada kalıcılığı daha fazla oluyor bilgin olsun
Yorum