Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
O Finlandiyalıya, faiğ sen kazanma sözü verdiğine göre ( ONLAR 0.30-0.37 de piste girdi) o hisseler buhar olmadan ben senle anlaşmam
Aynen exitus123 daha bugün gibi hatırlıyorum hani bahsettiğin 8.000.000 lotun sahibi çelimsiz kızı hatta yanında birde zayıf erkek vardı vede benim solumda duruyordu,ben sigara molası verip geldikten sonra merak edip sormuştum bedelliye ne cevap verdiler diye.Aldığım yanıtla şoka girip nerdeyse şaşırıp kalmıştım.Çünkü verdiği cevap evet idi.o zaman demiştimki 8.000.000 lotun sahibi buna evet diyorsa mutlaka işin içinde bir ibnelik olmalı,bu nedenlede genel kurul sonrası ilk işim hemen 20.000 lot daha almak olmuştu.Gelelim işin aslına faik denen şahıs tabikide bu lotların sahibi baskı amaçlı bize karşı koz olarak kullandı ama hiç hesap etmediğiği bizler işin içine çomak soktuk ,işini bozduk.Biz varya harbiden yaramaz adamlarız Faiğciğimin gözünde Ulen bize nominalin üzerinde ödeme yapmada göreyim seni.Valla senin yüzünden ne huzurum kaldı ,nede tadım tuzum.Bak msj yazdığım saate geceler bile zindan olmaya başladı.Bundan sonrada sana dar gelmeye başlayacak bu dünta bize yaşattığının iki katını yaşayıp rüyalarına girecek.Sayıklamaya başlayacaksın beni rahat bırakın diye.Bu mahkeme ekibi senin tanıdıklarına benzemez bak oğlum aklını başına al adam gibi ne yapılması gerekiyorsa yap.yoksa dünya zindan olacak sana.
Bizden AYRILMAK için biz toplantıyı OGK günü yaptık!!
şirketin parasını çarçur etmene gerek yok!!
Çok basit A şirketiyle veya bir kişiyle anlaştım diyecen şirketin borçlarını bu ödeyecek diyecen, yayınladığın izahnamede factoring leasing kredilerini ona aktaracan
Gözaltına için çeşitli amaç ve sebepleri olabilir, bununla ilgili ne düşünsek / desek yalan olabilir, sadece fikir yürütür ve şüpheleniriz.
Fakat, KY ile yapacakları toplantı veya toplantılarda ilerleme olmayacağını düşünüyorum. Çoğu KY da katılmayacak zaten.
Niyetleri gerçekten GK geçirmekse geri virman yaptıkları gün kaybetmişlerdi zaten. KY'nin en büyük korkusu gözaltıydı, bu da olduğuna göre gerisini ulutaşlar düşünsün. Belki, yeni bir korku yaratmak adına batıyoruz diyeceklerdir ama yemezler artık. Ülkenin dört bir yanındaki KY'yi görüşme için ara ara istanbul'a çağır da ulutaş tiyatronun gururla sunacağı oyunu izlesinler. Ama artık KY Çanların kimin için çaldığını çok iyi biliyor ve yemeyecek. Sanki kimsenin işi gücü yok ulutaşlar bizi ne zaman çağıracak diye dört gözle bekliyor. Ayrıca, çok da maliyetli bir oyun sergiliyor bunlar. İstanbul dışında geleceklerin, yol, yemek, konaklama ve zaman kaybını dikkate alırsak herkes altından kalkamaz...
Hele bizim gibi iptal davası açan insanların bu aşamadan sonra hiç işi olmaz. Kısa vadede çok şey değişti, artık eski anlaşmaya evet demeyeceğiz. Anlaşmak isteyen bizi çağırmaz ayağımıza gelir, yeni koşul ve şartlar altında duruma göre değerlendirebiliriz. Bizim gözümüz kara artık ve hiçbirşey görmüyor / görmeyeceğiz...
Ulutaşlar, şunu kabul etsin ki süreci iyi yönetemediler ve berbat ettiler. Kafesteki kuşu kaçırdılar ve artık KY değil onlar KY'ye muhtaçlar....
Bizim yapacağımız fazla birşey yok, davamızı açtık, bekleyeceğiz, acelemiz de yok.
tam üç seferdir birşeyler yazıyorum ve ne hikmetse her seferinde yanlış tuşa basıyorum sayfa geri gidiyor ve yazdıklarımı tekrar yazmak durumunda kalıyorum.. bu dördüncü yazışım ama bunda da vardır bir hayır diyerek az önce yazdıklarımı yazmıyorum....
Yorum