siname Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
faiğin babası öyle demiyormuş o iş tamam diyormuş. dava açıldı sayılır ihtar aldıanıl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriştirakleri gecmiş sayılmaz ayrılanların parasını ödedimikide geçirsin .dava açıldımı iştirakler iptal
Yorum
-
HERKESE ŞİMDİDEN İYİ YILLAR...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
BORSA İSTANBUL A.Ş. [MEMSA] 31.12.2013 17:40:34
Pazar Değişikliği
Payları Borsamız İkinci Ulusal Pazar'ında işlem görmekte olan Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar A.Ş. (Şirket) ile ilgili olarak Borsa Yönetim Kurulu'nun 09/09/2013 tarihinde duyurulan kararı çerçevesinde, Şirket sermaye artırımı işlemlerinin tamamlanması şartını 31/12/2013 tarihi itibariyle yerine getiremediğinden, Şirket payları İkinci Ulusal Pazar kaydından çıkarılarak, 02/01/2014 tarihinden itibaren Gözaltı Pazarı'nda işlem görmeye başlayacaktır.
Yorum
-
-
gözaltina hiç şaşirmadim ve üzülmedim...olmasi gereken buydu,bu günkü durumumuzdan daha kötü olacağini düşünmüyorum...!!!biz gereken adimlari atmaya başladik,Patron yalakaları,kaderci ve öteki dünyada hesaplaşmayi düşünenler düşünsün...!!!biz hakkimizi bu dünyada istiyoruz...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
Yorum