MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Sıfır
    Aktif
    • 11 Eylül 2013
    • 275

Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunlardan biri benmıyim... sn exitus
    exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İki kişi birbirine saldırıyor, topiğin huzurunu bozuyolar, geçmişi hatırlattık birazcık !!!!
    Topiğin huzurunu benmi bozuyorum...exitus...cevap verirmisin....

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

Sen o yorumunu kopyala ilgili siteye yapıştırma cesaretin var mı?

Orda yapınca ne yapıyolar aba altından sopa gösteren çoban kılıklılar varken yapamazsın, affedilince orda namuslu yazılar burda ise serbest-özgür yazılar !!!!

Dediğim gibi yorumu oraya da yapıştır!!!!

Borsa çökmüş!!! Hala bunu biri bilmiş iması gütmeyin, adamın şuanki zararı geçmişte kazandıklarını bile yutmuştur!!!

Diyoruz ya Gezi günlerindede tutturmuştu

Yorum

• heckser-ohlin
        Aktif
        • 12 Eylül 2013
        • 332

vay be ulutaşşaklar harbi ne taşşaklıymısınız arkadaş ... spk nın bile haftalık bültenine taş koydunuz ... adamlar yatırımcı o kadar bastırıyor niye geçen ayın 29 dan beri bu heriflerle ilgili başka birşey yapmıyorsunuz karar vermiyorsunuz diye ,bülteni bile yayınlayamadılar... yazıklar olsun... tek kelimeyle yazıklar olsun... zaten şu kadarını söyleyeyim bir kurumun yetkilisi bir yatırımcıyı sırf bu haysiyetsizler bedelli yapabilsin diye tezgaha çekmek için muhatap olup arıyorsa siz artık ne isterseniz onu düşünün... bunu da söylerken aman ha diyorlar formda falan duyulmasın... niye şirket duyarmış ... vay aq bunu şirket zaten güya üçbeş yatırımcıyla yazıp senin önüne koymadı mı ki gelmiş bir de kimse duymasın hikayeleri anlatıyorsunuz... soruyorum iyi de diyorum spk bir devlet kurumu olarak neyin garantisini verecek yok diyor garanti değil bir öncülük mahiyetinde iyi de diyorum herşey ortadayken ve spk şu tarihe kadar öde şu tarihe kadar geri gönder dediği halde neyin öncülüğü sonra diyorum malları aldığı günkü değerle bu zamana kadar geçen süre ne olacak o da ekliyor diyor ki tabi arkadaşlar reeskont faizi falan da dedi ama benim öyle bir garanti vermem de doğru değil.. peki diyorum tamam biz imzayı attık size gönderdik sizde aldığınız gündeme değerlendirdiniz bedelliyi geçirdiniz şirketten de taahhüdü aldınız ya ödemezse (kaldıki sizin bu zamana kadar dediğiniz hiçbirşeyi hakkıyla yapmamışken)... ozaman diyor alacak davası açarsınız ... iyi de dedim adamlar kendisi dava açarsanız siz sürünüz derken bu ahmaklık olmaz mı diyorum doğru diyor ben de güvenmiyorum bunlara... peki diyorum tam işler halloldu paralar geldi ya halkbankası paraya çöker bloke ederse ..tabi bu da mümkün diyor çünkü böyle birşey daha önce başımıza geldi diyor..

yani arkadaşlar daha görüşülen çok detay var ama burada yazmayacağım zaten ilgili arkadaşlara durumu anlattım şimdi yine söylüyorum... bazı arkadaşlar gidip hani sırf iyi niyetli olarak böyle bir görüşme yapmışlar ama bu benim görüştüğüm şeyleri nedense bir türlü akıl edip sormamışlar ve cevapların da ne anlama geldiğini çözememişler... BEN TUTACAM İMZAYI ATACAM TAMAM DİYECEM SPK BEDELLİYİ ÇAKACAK SONRA PARALARI ALAMAZSAM ... haaa artık iş bizden çıktı bakın siz dilekçe gönderdiniz böyle yapın diye yaptık şimdi gidin şirkete dava açın oldu canım moskovanın yerini söyle o tarafa döneyim!!!! herkes kendini kurtarma peşinde buna SPK dahil!!!

Yorum

• heckser-ohlin
          Aktif
          • 12 Eylül 2013
          • 332

dikkat ederseniz spk sanki sadece sermaye azaltımı eşanlı sermaye arttırımının durumunu görüşmek için gündem hazırlatmış ne oldu abi olağanüstü işlemlerden saydığınız iştirakler ne oldu ... iş sadece ayrılma hakkını kullanan yatırımcıların bedeli ödenmediğinden bedellinin gündeme alınmayacağı mı BİZ O KURULDA 12 vE 13 MADDELERE DE ŞERH DÜŞTÜK AMA DİKKAT EDERSENİZ KİMSENİN BU TARAFI KAŞIDIĞI YOK.. bazı öncü arkadaşlarla yaptığım görüşme de ya gerek yok diyor davaya spk zaten mudahil iyi de senin için öyle spk zaten 11. maddenin oluruna izin veremez bu saatten sonra en azından ayrılanların parası ödenmeden.. peki ya 12-13.müddeler peki ya 3 ay dolarsa ne olacak!!! ben buna sadece akıl tutulması demek istiyorum zira başka birşey demek şuan işime gelmiyor bunu kendi değer yargılarıma ters düştüğü için düşünmek istemiyorum!! 18 i görmüşüm varsın gözaltı olur 10 olur o da olmadı batar ama ben sözümden dön mü yo rum!!! şerefi onuru haysiyeti parayla satsalardı en şerefliler bugün ********likte en başı çekenler olurdu!!!

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

SPK da KY cı dilekçe yollayacak diye bekliyordur!!!

Bizim koruma yaşatma derniği üyelerimiz demek ki adamları ikna etmişler

Öyle bir yazıyı yollayanların!!! Neye hizmet edeceklerini algılayamadıkları belli!!!

Yorum

• Sıfır
              Aktif
              • 11 Eylül 2013
              • 275

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Sen o yorumunu kopyala ilgili siteye yapıştırma cesaretin var mı?

Orda yapınca ne yapıyolar aba altından sopa gösteren çoban kılıklılar varken yapamazsın, affedilince orda namuslu yazılar burda ise serbest-özgür yazılar !!!!

Dediğim gibi yorumu oraya da yapıştır!!!!

Borsa çökmüş!!! Hala bunu biri bilmiş iması gütmeyin, adamın şuanki zararı geçmişte kazandıklarını bile yutmuştur!!!

Diyoruz ya Gezi günlerindede tutturmuştu
              Sn Exitus... Benim o siteye ayrı bu siteye ayrı yazı yazma gibi bir düşüncem ve cabam yok... buna inanın... Ben genelde bu sitede yorunlarımı yazıyor ve sizlerle paylaşıyorum.... affedilince sadece bir kaç yazı yazdım ve başkada yazı yazmadım... ama siz orada böyle yorumlar yapamazsınız ve cesaretiniz yok gibi söylevler yaparsanız iş değişir... Ben bu siteyi güvenli bir liman olarak gördüğümden takip ediyorum.... Bakın ben bu yorumu yaptıktan sonra sn Mardin hemen cevap verdi... ve bu yazının kendisini hedef aldığını düşünerek bana hakaretlere başladı... bende ona aynı uslupla cevap verdim... sonradanda ikimizinde yaptığımızın yanlış olduğunu gördük ve özür diledik... ... bahsettiğin formdada her zaman yazarım kimseden çekindiğimden değil atarlarsa atsınlar umrumda değil... ama sadece doğru olmadığı ve kişilere cevap hakkı doğurduğu için ben bu tür yazıları artık yazmak istemiyorum...

Sn exitus tüm tasarrufumu...paramı bu hisseye yatırdım...ev aldım bir yandan onun kredi borcu bir yandanda bu hisse yüzünden çekmiş olduğum krediler beni bayağı gerdi.... zaten 0.60 maliyetle girdiğim hisse şu an itibariyle 3/2 erimiş ve 3 ün 1 ini faik elimize vermiş durumda... sıkıntı stres hat boyutta... lütfen ben gerçekten ky yım başka tarafa çekmeyin... Yazmamı istemiyorsanız yazmam....

sizin yorumlarınızıda takip ediyor ve zevkle okuyorum.... Sizin bilginizde benim bilgimden çok fazla sizinde tırnağınız olamam...

Ben buradaki siz dahil diğer arkadaşlarının yorumlarını samimi ve dürüst bulduğumdan burdayım....

Yorum

• siname
                Bağımlı
                • 18 Eylül 2013
                • 1034

ben şuna inanıyorum adamın bedeli falan yapmaya niyeti yok arkadaşlar bu adam iştirakler geçtikten sonra yabancı ortak diyecek yürüyecek yoluna ayın 8 inden sonraya bütün planları

Yorum

• Sıfır
                  Aktif
                  • 11 Eylül 2013
                  • 275

Sn heckser-ohlin... şöyle yapalımmı...

1- İlk önce SPK kararını bekliyelim...
                  2- O zamana kadar her arkadaş süreçle ilgili tüm yanlışları kendince bulmaya çalışsın...
                  3- Tespit edlen hususlar tek tek maddeler halinde sıralansın...
                  4- SPK dan istemediğimiz karar çıktığında, bu hususlar birleştirilerek.... bir dosya haline getirilsin....
                  5- Türkiye bazında belirli merkezler seçilerek merkeze yakın ildeki arkadaşların merkezde toplanması sağlansın....
                  6- Toplanan arkadaşlar, dosyayı inceleyerek gerekli resmi işlemler için vekalet veya dilekçelere imza atsın....
                  7- Merkezdeki arkadaşlardan vekalet alanlar Ankara yada İstanbulda buluşsun....
                  8-Ankarada arkadaşlar TBMM milletvekilleri görüşerek İktidar ve Muhalefet partilerine dosyaların birer örneğini versin..ve resmi yada adli başvuruları yapsın....
                  9- İstanbulda ise BİST Başkanlığı SPK başkanlığı ile görüşülerek... adli işlemleri başlatılsın...

Ne yapacağımızı bilelim ve birlikte haraket edelim.... bu birlikteliğe , şüphe duyduğumuz arkadaşları çağırmıyalım.... az olsun öz olsun.... liste oluşturmaya gerek yok kararlı ve bilinçli iki kişi olsa dahi yeter....

Ne dersin....

Yorum

• karot43
                    Çalışkan
                    • 17 Mart 2013
                    • 2534

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    ben şuna inanıyorum adamın bedeli falan yapmaya niyeti yok arkadaşlar bu adam iştirakler geçtikten sonra yabancı ortak diyecek yürüyecek yoluna ayın 8 inden sonraya bütün planları
                    arkadaşlar,bende fıyığın amacının iştirakleri geçirmek olduğuna inanıyorum...!!!
                    biz zaman kaybetmeden davamızı açalım...!!!
                    sonrasını fıyık düşünsün...))
                    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

biz spk'yı da "gözetim ve denetim görevini yapmama,görevi kötüye kullanma"gerekçeleri ile dava etmenin yoluna bakalım...!!!
                      bu konuda en büyük dayanağımız,mems1 uygulamasında takındığı tavır...!!!
                      ayrıca şu "sermaye azaltım ve arttırımı" sürecinde sergilediği tutum..!!!
                      AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                      GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• ademali
                        Yeni Üye
                        • 11 Eylül 2013
                        • 21

herkese selamun aleyküm.mugladan adem...genel kurul da ayrılma hakkımı kullandım adamlık olsun diye 0,46 dan kullandım çünki 2 grup oluşacaktı 1,250 tl zararım vardı.yine aynı gün andıç75 -salih abi-halil abi-ve taha bilir sanki en akıllıymışım gibi 0,29 dan 75,000 lot aldım 21,500 tl ye..aklımca dedimki bu adam bizden lotları alacak sonra fiyatı yükseltip satacak bende o zaman veririm eline dedim kendimce..ama ne oldu dün 21,500 tl ye aldım oldugum lotlarımı dün panikle 13,500 tl ye sattım zarar:8,000 tl daha önceden ayrılma haklkımı kullandıgım lotlarda da 0,46 dan ayrılırsam 45,000 tl zararım var sonuç:0,46 DAN AYRILMA HAKKIMI BANA ÖDERSE BUGÜNM İTİBARİ İLE MEMSADAN 53,000,00 TL ZARARIM OLACAK Kİ AYRILMA HAKKI TAMAMEN MUAMMA...EEYYY ARKADAŞLAR ALLAH KİMSEYİ BİRDAHA BÖYLE BİR HİSSEYE BULAŞTIRMASIN ALLAH BÖYLE ADİ İNSANLARIN ÇOCUKLAARIMIZIN KARŞISINA ÇIKARMASIN BANA DUA EDİN ZARARIMI EN KISA ZAMANDA ÇIKARMAM LAZIM ÇOK ZZOR DURUMDAYIM....FAİK SENİNLE AHİRETTE BİLE GÖRÜŞMEK İSTEMİYORUM UMARIM BENİ ANLIYORSUNDUR...

Yorum

• mustafa_197458
                          Katılımcı
                          • 12 Eylül 2013
                          • 97

Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Sn heckser-ohlin... şöyle yapalımmı...

1- İlk önce SPK kararını bekliyelim...
                          2- O zamana kadar her arkadaş süreçle ilgili tüm yanlışları kendince bulmaya çalışsın...
                          3- Tespit edlen hususlar tek tek maddeler halinde sıralansın...
                          4- SPK dan istemediğimiz karar çıktığında, bu hususlar birleştirilerek.... bir dosya haline getirilsin....
                          5- Türkiye bazında belirli merkezler seçilerek merkeze yakın ildeki arkadaşların merkezde toplanması sağlansın....
                          6- Toplanan arkadaşlar, dosyayı inceleyerek gerekli resmi işlemler için vekalet veya dilekçelere imza atsın....
                          7- Merkezdeki arkadaşlardan vekalet alanlar Ankara yada İstanbulda buluşsun....
                          8-Ankarada arkadaşlar TBMM milletvekilleri görüşerek İktidar ve Muhalefet partilerine dosyaların birer örneğini versin..ve resmi yada adli başvuruları yapsın....
                          9- İstanbulda ise BİST Başkanlığı SPK başkanlığı ile görüşülerek... adli işlemleri başlatılsın...

Ne yapacağımızı bilelim ve birlikte haraket edelim.... bu birlikteliğe , şüphe duyduğumuz arkadaşları çağırmıyalım.... az olsun öz olsun.... liste oluşturmaya gerek yok kararlı ve bilinçli iki kişi olsa dahi yeter....

Ne dersin....
                          SPK kararı belli olunca (zaten belli gibi) 3 ay dolacak.
                          karar marar beklemeye gerek yok.
                          Karot hocamın dediği gibi mahkeme süreci biran önce başlamalı.
                          sn. Hacker, Andıç yarın erz.a gelecekmiş. Avukat bilgilerini ona verirseniz vekaletide andıçla yollarım.
                          Dediğiniz gibi zaten 11. madde yem idi. asıl 12. maddeyi kakalamaktı. 12. madde için vekalet yollamaya hazırım saygılar

Yorum

• neco65
                            Katılımcı
                            • 01 Nisan 2013
                            • 94

ademali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            herkese selamun aleyküm.mugladan adem...genel kurul da ayrılma hakkımı kullandım adamlık olsun diye 0,46 dan kullandım çünki 2 grup oluşacaktı 1,250 tl zararım vardı.yine aynı gün andıç75 -salih abi-halil abi-ve taha bilir sanki en akıllıymışım gibi 0,29 dan 75,000 lot aldım 21,500 tl ye..aklımca dedimki bu adam bizden lotları alacak sonra fiyatı yükseltip satacak bende o zaman veririm eline dedim kendimce..ama ne oldu dün 21,500 tl ye aldım oldugum lotlarımı dün panikle 13,500 tl ye sattım zarar:8,000 tl daha önceden ayrılma haklkımı kullandıgım lotlarda da 0,46 dan ayrılırsam 45,000 tl zararım var sonuç:0,46 DAN AYRILMA HAKKIMI BANA ÖDERSE BUGÜNM İTİBARİ İLE MEMSADAN 53,000,00 TL ZARARIM OLACAK Kİ AYRILMA HAKKI TAMAMEN MUAMMA...EEYYY ARKADAŞLAR ALLAH KİMSEYİ BİRDAHA BÖYLE BİR HİSSEYE BULAŞTIRMASIN ALLAH BÖYLE ADİ İNSANLARIN ÇOCUKLAARIMIZIN KARŞISINA ÇIKARMASIN BANA DUA EDİN ZARARIMI EN KISA ZAMANDA ÇIKARMAM LAZIM ÇOK ZZOR DURUMDAYIM....FAİK SENİNLE AHİRETTE BİLE GÖRÜŞMEK İSTEMİYORUM UMARIM BENİ ANLIYORSUNDUR...

Daha dün gibi hatırlıyorum aldım dediğin lotları.Faik bize imzaları attırdıktan hemen sonra yine aldım demiştin bizde çeşke almasaydın demiştik.Gerçi sonradan bende cüzi bir miktar aldım almaya ,herseferinde yaptığını yapan şer... yine elimize verdi kaldık zararda.
                            Şimdi önümüze bakma zamanımıza az kaldı,02,01.2014 Faik denen adamın milad yılı olacak,bunuda bir kaç kişiyle yapacağız Allah izin verirse.Suyu ateşe koymaya başlayıp,kaynamasını bekleyeceğiz.Bakalım önümüzdeki 2 günde ne adımlar atılacak göreceğiz.Anlayacagınız bizim düşünme ,strese girme zamanımız çoktan doldu,birazda o düşünsün,kaybedeceği paraları,sadece parayla kalsa iyi geriye dönük araştırmalarda ne foyaları ortaya çıkacak vede bunun sonucunda hangi deliğe girmeye çalışacak birlikte göreceğiz inşallah.

Yorum

• vahhun
                              Çalışkan
                              • 12 Ağustos 2013
                              • 2846

TAHSİSLİ SERMAYE ARTIŞI NEDİR ????

Bir şirketin, bedelli sermaye artırımında olduğu gibi, ortaklarına bedeli karşılığında dağıtacağı rüçhan kuponlarına belli bir oranda kısıtlama getirerek, belli bir fiyatla, özel yada tüzel bir kişiye satışının yapılmasıdır. Yani, önceki hissedarların alacağı hisselerin, bir nevi toplu olarak başka şahıslara tahsis edilmesi...

Yeni moda olay !!!!!!!!! Bedelli sermaye artışına özel şartlar getirilince, Şirket patronlarının buldukları yeni yöntem....SPK, Şirket patronları lehine muhakkak açık bir kapı bırakıyor....Ne zaman küçük yatırımcılar lehine bütün kapıları hırsız patronlara kapatabilecek bakalım... .

Tahsislide ödenmiş sermaye artmıyor mu ???? Böylece temettüye esas teşkil edecek karlılık düşmüyor mu ????? Tahsisliye gidenin yıllarca temettü verebilecek bir durumu zaten yoktur, bu da ayrı...SPK, zor durumdaki şirket patronuna diyor ki, bankaya gidip kredi alacağına, tahsisli sermaye artışı yap, eski yatırımcıların haklarını bir kaç yıl daha gaspet.....!!!!!!!
                              "Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus

Yorum

• siname
                                Bağımlı
                                • 18 Eylül 2013
                                • 1034

sakın ama sakın faiğe verdiğiniz lotları piyasada satmayın tabiki istemese istersede şu ankinden 100 de 50 daha kazanacaksınız biraz daha sabredin faiğin oynadığı oyun ona çok daha pahalıya patlıyacak hata maliyetlerinizi inşallah kurtaracaksınız faiğin hatası biz verdikten sonra hesaplara paraları yatırsaydı hise senetlerinde oluşan fark yani 100 delik zarar ne kadar düşürürse bu ona misliyle iade edilecek . bedeli olayınıda ben kendim şahsi düşüncem kesinlikle olmayacağını biliyorum yaparsa kendi ayağına kurşun sıkar başka bir şey değil bendede o kadar lot olsa bende yapmazdım adamın tam arkasında başbakan var yoksa bu üçkeğıtları nah yapar. ben hiseye sonuna kadar güveniyorum tabi 3 dalgada faik olmasa

Yorum

Working...
                                X

Debug Information