exitus123 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
SPK bültünini o yüzden bekliyoruz!!!
Hisse iadesi diye bişey yok, varsada amaç ne??
siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterayrılma hakımı kulandım ama hiselerimi verdim geri iade edildi oy oy zaten orada hata yaptı vermiyecekti hiselerimi tescil edilmesi önemli deyil genel kurul iptal oldumu alır o iştirakleri sokar arka cebine
Yorum
-
genel kurul kararları 3 ay süresi vardır sonrasında hak aranmaz haklar ata olur yani ölür. spk da dava açamaz açmaz topu genel kurula katılıp şerh düşenlere atı spk oku istersenexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster12 ve 13 maddenin tescil iptali gerekiyorsa SPK karar verir, şirket 1 ay içinde eski ye dönmezse SPK davayı açmakla yükümlüdür!!!
Yorum
-
3 ay içinde usulsüzlük varsa genel kurul çağrısında, Alınan kararlarda ..... Vb Dava açarsın!!!
Senin bu konuda tesbitin var mı?
siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergenel kurul kararları 3 ay süresi vardır sonrasında hak aranmaz haklar ata olur yani ölür. spk da dava açamaz açmaz topu genel kurula katılıp şerh düşenlere atı spk oku istersen
Yorum
-
spk bülteninden bir şey çıkmaz ahada buraya yazıyorum adamlar kolanıyor dediydi dersiniz yanılırsam burada çıkar özür dilerim okeyexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSPK bültünini o yüzden bekliyoruz!!!
Hisse iadesi diye bişey yok, varsada amaç ne??
Yorum
-
tesbitimiz olmasa davaya yeltenirmiydik.sordukta yapıyoruz yoksa neyime uğraşıcazexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3 ay içinde usulsüzlük varsa genel kurul çağrısında, Alınan kararlarda ..... Vb Dava açarsın!!!
Senin bu konuda tesbitin var mı?
Yorum
-
sen bu yalana inanıyormusun niye madem o kadardıda faik orda öğrenmemizi istemedi.exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBiz hariç kalan 10000 KY iptal davası açmamış!!!! Demekki milletin bir bildiği var
Şu tuğba bile açmamış
Yorum
-
neymiş o bildiğin yoksa hise 30 tl mi olacakexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBiz hariç kalan 10000 KY iptal davası açmamış!!!! Demekki milletin bir bildiği var
Şu tuğba bile açmamış
Yorum
-
SPK ödemeler yapılana kadar işlemleri dondurmuş!!!
SPK bültende iptal davası açtım derse zaten yapacak bişey kalmaz!!! Biz şirketten en başta HAYIR dediğimiz için ayrılma hakkımızı kimse iptal edemez!!! Biz şirketten alacağımızı alana kadar alacaklı kalırız!!! Şirketin yasal yükümlüğü olduğunu SPK faiğ e öğretmiş durumda!!!
Yorum
-
Takasbank bak 1,2,3 lotu olan KY var,,,
Genaralinin dahi 1 lotu kalmış
siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen bu yalana inanıyormusun niye madem o kadardıda faik orda öğrenmemizi istemedi.
Yorum
Yorum