MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

İlgililerin istekleri doğrultusunda oluşturulan protokol ile anlaşmaya varılan söz konusu 9 kişinin her biri, sermaye artırım işlemlerine devam edilebilmesi için şirketimize muvaffakatname vermişlerdir.

BİZİm adımıza muvaffakatname yi SPK dan mı alacan FAİĞ

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

SANA bu aklı kim verdi faiğ...

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

bu ara genellikle satışları İŞ YATIRIM üzerinden yaparak,küçük yatırımcı satıyor algısı yaratmaya çalışıyor fıyık...))
        AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
        GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• heckser-ohlin
          Aktif
          • 12 Eylül 2013
          • 332

HERKES KABUL ETSE DE BEN ETMEYECEĞİM VE SPK nın TÜM YATIRIMCILARIN BEDELİ ÖDENMEDEN VURGUSUNU VE TALİMATINI ALIP GEREKİRSE TEK BAŞIMA DAVA AÇACAĞIM.... YARIN İLK İŞİM HUKUK MÜŞAVİRLİĞİNDEKİ ARKADAŞLARIMLA GÖRÜŞÜP ÖZELLİKLE YAPILAN OGK TÜM MADDELERİN İPTALİ İÇİN DAVA AÇACAĞIM... bunu kimse yapmazsa ben yapacağım!!!! ve bunu sadece kendi nefsim için değil EŞİM VE ÇOCUKLARIM İÇİN YAPACAĞIM... artık perşembeyi de beklemeyeceğim zira ben ayrılma hakkımı kullanırken bana hisse verelim şöyle kıvıralım denmedi SPK nın belirttiği rakamdan ayrılma hakkı tanındı !!!! bu soysuz ...... ler de bunu kabul etti!!!! İŞTİRAKLER İPTAL OLSUN BAK BEN GÖRECEM SENİ O GÜN İT GİBİ YALVARMAYACAK MISIN???

Yorum

• gokalp80
            Tecrübeli
            • 11 Eylül 2013
            • 522

faitin mensa com sitesi çökmüş haclenik herhalde en büyük kadifeci ya yabancı örgütler çökermiştir

Yorum

• gokalp80
              Tecrübeli
              • 11 Eylül 2013
              • 522

bist in 40. şirketi en büyük KADİFECİ AMMA 6 TRİLYON İÇİN ATMADIĞI TAKLA YEMEDİĞİ POK KALMADI

Yorum

• heckser-ohlin
                Aktif
                • 12 Eylül 2013
                • 332

hani hep BÜYÜK RESME BAKIN DER DURURUZ YA... bakın şimdi BÜYÜK RESME ... bu adamlar en başından beri bizden malı almanın peşinde değiller miydi? bu adamlar sırf bunu yapmak için plan üstüne plan yapmadılar mı? PEKİ SİZ OLSANIZ SPK nın onca tehdidine karşı bu tavrı sergiler misiniz? evet amacınız YATIRIMCIYI ÜRKÜTÜP SATTIRMAK VE ELİNDEKİ MALI SATMAMAK İÇİN DİRENEN YATIRIMCILARIN MALINI PUL ŞEKLİNDE almaksa EVET BULANDIRIRSINIZ yapabildiğiniz kadar sınırları zorlayabildiğiniz kadar zorlarsınız!!! bakın adamlar hem malı gire virmanlıyor ve hem de aslında tahtadaki fiyattan satış yapmanız için sizi yönlendiriyor ?? Peki bunu niye yapıyor?? BEN SÖYLEYEYİM NİYE YAPTIĞINI ADAMLARIN DERDİ BÜYÜK ARKADAŞLAR SON KEZ VOLEYİ VURMANIN PEŞİNDE?? TOPLANTI DA KEL GÖBEKLİ VE TİPİ ESKİ TÜRK FİLMLERİNDEKİ ŞEREFSZ KAREKTERİ CANLANDIRAN AT HIRSIZLARINA BENZEYEN BİR TİP VARDI... daha toplantı başlamadan yanımdakine bak dedim bu tip varya kesin fyk adamı gör bak dedim .. Peşine divan başkanlığı için oylama yapılırken direk o p...k kaldırdı elini... ve ben bu şrszlerin yüzünde gördüm arkadaşlar bu adamlar mal satmanın peşinde falan değiller kendilerince dökebildikleri kadarını birşekilde döküp yollarına devam etmek...

PLAN ŞU BENCE: 1-BUNLAR BİR KERE ANLAŞTIKLARIYLA ANLAŞIP kötü olanı gösterip aradaki farkı garanti ettiğini düşünenlerin tahtada malını alacaklar!!!
                2-Sonra gözaltı falan hepsini göze alıp yatırımcıyı iyice ürkütecekler buradan da ahan battı gidiyor martavallarıyla toplayabildikleri kadar toplayacaklar!!
                3- Gözaltındayken o uydurma şirketlerini devreye soktuklarını söyleyip uydurma bilançolarla gözaltından çıkmak için uğraşacaklar
                4-tabi bu saatten sonra kendilerince uydurma haberleri her zamanki gibi süspanse edip bugün 0,20 kuruş etmeyen kağıtlarını sığ tahtadah yukarı çekip basacaklar!!!

evet bugün 20 kuruş etmeyen kağıd bizim için değersiz olabilir ama kendi planlarında 5lira hatta 10 lira olarak hesaplayan bu leş yiyiciler için çok değerli sizin 10bin lotunuz bugün 2binlira etmiyor olabilir ama belki 2 sene sonra 50bin hatta 100 bin edebilir !!

BUNLARI NERDEN Mİ BİLİYORUM OKANTTAN BAYMADDAN İHMADDAN BİLİYORUM.... GEDİZDEN BİLİYORUM.. hatta patronun bizzat ben sana 10bin alacaksın niye 20bin aldın deyip sattırdığı 10in lottan biliyorum!!!

Ancak bunların bilmediği ve hesap dışı bıraktığı hepsinden öte bedellinin falan iptal olması değil bunlar zaten bedelli peşinde de değil zaten TAHSİSLİ YAPIP çok önceden anlaştıkları YABANCI FONLARA devrini gösterip, usulsüzlüklerini daha önce yaptıkları gibi yurtdışına atmak!!! ama dedim ya atladıkları olay O OGK DE anlaşınca gözlerinin içini parlatan iştirakler var ya işte onların İPTALİNİ HESABA KATMAMIŞLARDI!!! EN BÜYÜK OLAYDA BURDA KOPACAK... VE DAHA ÖNCE UYDURMA DEĞERLEME RAPORLARIYLA BİZE GEÇİRDİĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜN İŞTİRAKLER SANA GEÇECEK KURBAN OLDUĞUM ALLAH İŞTE DEDİM YA BİR İTE GEBERMEYİ LAYİK GÖRDÜYSE GÖTÜRÜP CAMİ AVLUSUNA İŞETTİRİYOR İŞTE!!!!

ha yatırım tavsiyesi değildir diyelim de kimsenin vebaline girmeyelim!!!

Yorum

• eagle
                  Seyirci Üye
                  • 28 Eylül 2013
                  • 68

Tebrik ederim çok güzel açıklamışsın.Bu akbabaları

Yorum

• anıl
                    Katılımcı
                    • 20 Kasım 2013
                    • 96

artık ayrılanlarında ayrılmayan yatırımcılarında yapacakları tek bir hamleleri var el birlik tek tabanca olup spk ya yoğun baskı şikayet ve yaptırım gücü uygulayıp tahtasını ödeme yapana kadar kapattırmak . Mademki spk nın kararlarını cekli caklı cümlelerle kapta dalga gecer gibi yazıp spk yı hiçe sayıyor sayın spk yetkilileri kapatsın tahtasını görelim o zaman spk da fu mu me ta yı .
                    kapta yayınlanan listedeki yatırımcı arkadaslar hisseleri virmanı kabul etmeyin karadenizde kazıklanan hisseninin ederi 0,20 leri çekeceklerdi sizleri bizleri virman ederek panik havasında sattırıp kendi kendimize önce verdik sonra aldık hisseyi düşürdük oh ne ala suya sabuna dokunmadan 0.29 al 0.23 virmanla panik satıs ani satıs göz altı satısı hisseyi 0,19 çek fu sen toparla %40 at cebe gec bu ayakları fu mu cu tahsisli için kıvran spk red desin sende param yok de aksamda bogazda yasgünü partisi düzenle 800 gaymeyi ver . Anlasmayın eli mahkum bizler fu ya değil fu mu cu lar bize gebe muhtaç ve fukara mecbur. Allem etsede kallem etsede andiç iteledi gitti . ya ödeyecek yada 6 aya varmaz metris cezaevinde yeterki 3 kişi birlesip nitelikli dolandırıcuılık yalnıs haber kap bildirim blonçolarda sahtekarlık mems 1 de usulüz birlesme generalin paravan gibi davalar ve yurekli vicdanı hür cebi kapalı avukat olsun .. anlasmayınnnn kozunuzu kaybetmeyin brakın o dusunsun ararlarsada oralı olmayıp karadeniz fıkrası anlatın temelin kayseriliği halt edip dayısına pastırma ettirdiği ... vb

Yorum

• cirkinn
                      Yeni Üye
                      • 13 Eylül 2013
                      • 42

ewet kardeşim ağzına sağlık,daha iyi bir açıklamaolamazdı.

Yorum

• Erendiz
                        Katılımcı
                        • 12 Eylül 2013
                        • 126

SERMAYE PİYASASI KURULU BAŞKANLIĞINA
                        ANKARA

Kurulunuzun 15.05.2013 tarih ve 17/550 sayılı kararı kapsamında ilişkili taraflardan iştirak edinimi işlemleri ve sermaye artırımının önemli nitelikte işlemler olarak değerlendirildiği…. SPK Kurul kararı ile ; İştirak edinimleri (Volt G.Y.Aş ve Mensa G.Y.AŞ) ve Sermaye azaltım ve artırımını düzenleyen Şirket Esas Sözleşmesinin Şirket sermayesi Başlıklı 6. Maddesine ilişkin değişiklik taslağının ÖNEMLİ NİTELİKTE İŞLER olduğu ve OGK da oylanması gerektiği ve SPK kanunun 24. Maddesi gereği ilgili maddelere HAYIR oyu kullanıp şerh düşüren ortaklara AYRILMA HAKKININ tanınması şart koşulmuştur.

08/10/2013 tarihinde OGK yapılmış ve ÖNEMLİ NİTELİKTE İŞLEMLER olan 11. madde (sermaye artırım ve azatlımı) ve 12. madde (Volt G.Y.AŞ edinimi) lere ait HAYIR oyu kullanan 13.151.000 adet hisse senedi sayısının olduğu ve ayrılma şerhi düşenlerin listeleri ilan edilmiştir.
                        Ayrılma hakkını kullananlara ait yasal prosedürler şirket tarafından gecikmeli de işletilmiş ve nihayetinde 18/11/2013 de hisse virmanları tamamlanmıştır. 22/11/2013 de şirket 12.055.760,60 adet hissenin ayrılma hakkı kullanacağını, 1.095.240 hissenin de bu hakkı kullanmayacağını ilan etmiştir. SPK Kurumsal Yönetim Tebliğine göre bu hisse bedellerinin virmanlar tamamlandıktan sonra 10 gün içerisinde ödenmesi ve ardında O.G.K maddelerinin tescili gerekecektir.
                        Aradan geçen zaman içerisinde hisseler üzerinde çeşitli oyunlar oynamak ve buna ortam hazırlamak için MENSA yönetimi KAP’a aşağıdaki belirtildiği gibi iki farklı özel durum açıklaması yapmıştır.
                        1) 20/11/2013 tarihinde SPK’nın ayrılma hakkı ile ilgili hazırladığı kural ve kaidelere aykırı olarak KAP’a yapılan özel durum açıklamasında “Geri alımı yapılan payların bedellerinin ödemelerine henüz başlanmamıştır. Yapılacak çalışmalara bağlı olarak bedellerin sermaye artırımının başlaması ile ödenmesi öngörülmektedir. Bu amaçla Sermaye Piyasası Kurulu'ndan görüş istenmiştir.”
                        2) 22/11/2013 tarihinde KAP’a yapılan özel durum açıklamasında “ Geri alımı yapılan payların alımı için çeşitli kaynakların araştırılacağı, şirketimize hisse senetlerini teslim etmiş olan söz konusu 89 kişinin hak kaybına uğramamalarını teminen, ödemelerin 30/01/2014 tarihine kadar tamamlanamaması durumunda hisse senetlerinin hak sahiplerinin hesaplarına geri virman edileceği duyurulur.”
                        9/12/2013 de 2012 genel kuruluna gelmeyen ve genel kurulun iptal edilmesine neden olan şirket yöneticileri aynı gün güneş otelde ayrılma hakkını kullanan küçük yatırımcılarla yapılan toplantıda şahsıma hakaretler etmişlerdir. Buna orda bulunan SPK uzmanları Emre Bey ve Tuğba Hanımda şahittir. Buna rağmen ben her zaman sağduyudan yana olmuşumdur.
                        10 /12/ 2013 de KAP a gönderdikleri haberlerle bazı yatırımcılarla anlaştıklarını hissesi 50bin lotun altında olan 32 kişininde ödemesini 13/12/2013 de yapacaklarını iletmişlerdir. Diğer yatırımcılarla da anlaşmak için sizden 18/12/2013e kadar süre istemişlerdir.
                        Biz küçük yatırımcıların mağdur olmaması için elinizden geleni yapacağına inandığımız siz SPK nın bu durumda da bizim yanımızda olacağınıza olan inancımla eğer sizin güvencenizde olacaksa farklı çözümlere açık olduğumu iletmek isterim. Örneğin MEMSA ya hisseleri virman ettiğim 11/11/2013 den başlamak üzere yasal ticari faiz işletilmesi kaydıyla şirketin şahsıma 333333 lotuma karşılık yapması gereken 153333,18 TL lik ödemeyi ocak ayı sonuna kadar nakit olarak yapmasını sizin güvence vermenizle kabul edeceğimi hiçbir şekilde hisse senedi olarak ödemeyi kabul etmeyeceğimi bildiririm.
                        Bu sürede MEMSA hala ödeme yapmazsa şirketin borsa kotundan çıkarılmasını, şirkete kayyum atanmasını, sermaye azatlım ve bedelli sermaye artırım sürecinin iptalini, edinilmiş olan iştirakler olan VOLT ve GYO nun iade edilmesi için SPK tarafından dava açılmasını, Faik Ulutaş ve Mehmet Ulutaş hakkında nitelikli dolandırıcılıktan SPK tarafından dava açılmasını istiyorum. Vereceğiniz bu güvencelerle çözümlere açık olduğumu tekrar yineliyorum.

Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim.
                        Adres: Cemal Gürsel cad. 39 /11 11.12.2013
                        Cebeci/ ANKARA Ersin Raylaz
                        Tel: 0535 895 39 31
                        YARIN SPK YA FAXLAYACAĞIM. SİZDE FAXLAYIN. SPK BU ŞEKİLDE TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYARSA BEN OCAK SONUNU BEKLERİM. TABİKİ TİCARİ YASAL FAİZ ALMAKLA BİRLİKTE

Yorum

• anıl
                          Katılımcı
                          • 20 Kasım 2013
                          • 96

Erendiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          SERMAYE PİYASASI KURULU BAŞKANLIĞINA
                          ANKARA

Kurulunuzun 15.05.2013 tarih ve 17/550 sayılı kararı kapsamında ilişkili taraflardan iştirak edinimi işlemleri ve sermaye artırımının önemli nitelikte işlemler olarak değerlendirildiği…. SPK Kurul kararı ile ; İştirak edinimleri (Volt G.Y.Aş ve Mensa G.Y.AŞ) ve Sermaye azaltım ve artırımını düzenleyen Şirket Esas Sözleşmesinin Şirket sermayesi Başlıklı 6. Maddesine ilişkin değişiklik taslağının ÖNEMLİ NİTELİKTE İŞLER olduğu ve OGK da oylanması gerektiği ve SPK kanunun 24. Maddesi gereği ilgili maddelere HAYIR oyu kullanıp şerh düşüren ortaklara AYRILMA HAKKININ tanınması şart koşulmuştur.8

08/10/2013 tarihinde OGK yapılmış ve ÖNEMLİ NİTELİKTE İŞLEMLER olan 11. madde (sermaye5

artırım ve azatlımı) ve 12. madde (Volt G.Y.AŞ edinimi) lere ait HAYIR oyu kullanan 13.151.000 adet hisse senedi sayısının olduğu ve ayrılma şerhi düşenlerin listeleri ilan edilmiştir.
                          Ayrılma hakkını kullananlara ait yasal prosedürler şirket tarafından gecikmeli de işletilmiş ve nihayetinde 18/11/2013 de hisse virmanları tamamlanmıştır. 22/11/2013 de şirket 12.055.760,60 adet hissenin ayrılma hakkı kullanacağını, 1.095.240 hissenin de bu hakkı kullanmayacağını ilan etmiştir. SPK Kurumsal Yönetim Tebliğine göre bu hisse bedellerinin virmanlar tamamlandıktan sonra 10 gün içerisinde ödenmesi ve ardında O.G.K maddelerinin tescili gerekecektir.
                          Aradan geçen zaman içerisinde hisseler üzerinde çeşitli oyunlar oynamak ve buna ortam hazırlamak için MENSA yönetimi KAP’a aşağıdaki belirtildiği gibi iki farklı özel durum açıklaması yapmıştır.
                          1) 20/11/2013 tarihinde SPK’nın ayrılma hakkı ile ilgili hazırladığı kural ve kaidelere aykırı olarak KAP’a yapılan özel durum açıklamasında “Geri alımı yapılan payların bedellerinin ödemelerine henüz başlanmamıştır. Yapılacak çalışmalara bağlı olarak bedellerin sermaye artırımının başlaması ile ödenmesi öngörülmektedir. Bu amaçla Sermaye Piyasası Kurulu'ndan görüş istenmiştir.”
                          2) 22/11/2013 tarihinde KAP’a yapılan özel durum açıklamasında “ Geri alımı yapılan payların alımı için çeşitli kaynakların araştırılacağı, şirketimize hisse senetlerini teslim etmiş olan söz konusu 89 kişinin hak kaybına uğramamalarını teminen, ödemelerin 30/01/2014 tarihine kadar tamamlanamaması durumunda hisse senetlerinin hak sahiplerinin hesaplarına geri virman edileceği duyurulur.”
                          9/12/2013 de 2012 genel kuruluna gelmeyen ve genel kurulun iptal edilmesine neden olan şirket yöneticileri aynı gün güneş otelde ayrılma hakkını kullanan küçük yatırımcılarla yapılan toplantıda şahsıma hakaretler etmişlerdir. Buna orda bulunan SPK uzmanları Emre Bey ve Tuğba Hanımda şahittir. Buna rağmen ben her zaman sağduyudan yana olmuşumdur.
                          10 /12/ 2013 de KAP a gönderdikleri haberlerle bazı yatırımcılarla anlaştıklarını hissesi 50bin lotun altında olan 32 kişininde ödemesini 13/12/2013 de yapacaklarını iletmişlerdir. Diğer yatırımcılarla da anlaşmak için sizden 18/12/2013e kadar süre istemişlerdir.
                          Biz küçük yatırımcıların mağdur olmaması için elinizden geleni yapacağına inandığımız siz SPK nın bu durumda da bizim yanımızda olacağınıza olan inancımla eğer sizin güvencenizde olacaksa farklı çözümlere açık olduğumu iletmek isterim. Örneğin MEMSA ya hisseleri virman ettiğim 11/11/2013 den başlamak üzere yasal ticari faiz işletilmesi kaydıyla şirketin şahsıma 333333 lotuma karşılık yapması gereken 153333,18 TL lik ödemeyi ocak ayı sonuna kadar nakit olarak yapmasını sizin güvence vermenizle kabul edeceğimi hiçbir şekilde hisse senedi olarak ödemeyi kabul etmeyeceğimi bildiririm.
                          Bu sürede MEMSA hala ödeme yapmazsa şirketin borsa kotundan çıkarılmasını, şirkete kayyum atanmasını, sermaye azatlım ve bedelli sermaye artırım sürecinin iptalini, edinilmiş olan iştirakler olan VOLT ve GYO nun iade edilmesi için SPK tarafından dava açılmasını, Faik Ulutaş ve Mehmet Ulutaş hakkında nitelikli dolandırıcılıktan SPK tarafından dava açılmasını istiyorum. Vereceğiniz bu güvencelerle çözümlere açık olduğumu tekrar yineliyorum.

Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim.
                          Adres: Cemal Gürsel cad. 39 /11 11.12.2013
                          Cebeci/ ANKARA Ersin Raylaz
                          Tel: 0535 895 39 31
                          YARIN SPK YA FAXLAYACAĞIM. SİZDE FAXLAYIN. SPK BU ŞEKİLDE TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYARSA BEN OCAK SONUNU BEKLERİM. TABİKİ TİCARİ YASAL FAİZ ALMAKLA BİRLİKTE

kusura kalmayın erendeniz hakaret etmişler dyosun niye gittiniz günes otele niye onların ayaklarına gidiyosunuz onlar bize gebe günes otele giderek maçı 3 sıfır kaybettin bu adamlara GÜVENİPTE OTELE GİTMEK ve üstüne üstük hakaret duymak dyecek tek bişey gitmeyecektiniz dik durusunuzu kaybetmeyecektiniz o size gelsin oh ne ala hisseleri gasp et sonrada ayagına cağır hakaret et gitmeyecektıniz günesmiş aymı uranismi her ne haltsa adında hayır yokj otelin bak bak bak günes otel birde hakaret offf erendeniz hocam off hissesinide bak 333333 birde oteline bak

Yorum

• salih
                            Yeni Üye
                            • 26 Kasım 2013
                            • 24

bunlarin yaptiklarini hicbirsey anlatmaya yetmez

Adamin davranislari sirket benim siz. Keelebeksiniz. Tarzinda
                            Adamlarin ne sirketin durumunu duzeltmek ne de yatirimciya. Para kzandirma derdi yok iki ucu. Pis deynek misali .Adam yaptigi yanlislari soyleyenlere gercek yuzunu gosteren tipten.ayrilanlarin hisselerini geri gonderecegini soylediginde 1,5 aydir hisseler sizde ogun satsam 30 dan satiyordum su an 24. Adam kuplere bindi
                            Hissede bizim soz kakkimiz yok dedi. Gecistirmeye kalkti biz satamazken kendisi 27 den yaptigi. Satislari soyledim. Arada kaynattilar adamlar hep biz tatmin olalim derdinde. Biride bunlarda tatmin olmadikca bunlar akillanmaz ellerinde paralarindan. Baska kaybedecekleri pek biseyleri yok .milletin hayrina yapilacak tek sey
                            Borsa da yaptiklari islemlerin mal varliklarinin incelenmesi bunlar saman altindan su akitan adamlar yaptiklari hep arada kaynayip gitmis hep. Bunlarin ne sozune inanilir nede yatirim yapilir simdilik bukadar

Yorum

• Erendiz
                              Katılımcı
                              • 12 Eylül 2013
                              • 126

anıl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              kusura kalmayın erendeniz hakaret etmişler dyosun niye gittiniz günes otele niye onların ayaklarına gidiyosunuz onlar bize gebe günes otele giderek maçı 3 sıfır kaybettin bu adamlara GÜVENİPTE OTELE GİTMEK ve üstüne üstük hakaret duymak dyecek tek bişey gitmeyecektiniz dik durusunuzu kaybetmeyecektiniz o size gelsin oh ne ala hisseleri gasp et sonrada ayagına cağır hakaret et gitmeyecektıniz günesmiş aymı uranismi her ne haltsa adında hayır yokj otelin bak bak bak günes otel birde hakaret offf erendeniz hocam off hissesinide bak 333333 birde oteline bak
                              Ben ankaradan kalkip genel kurula gittim. Gunes otelede spk yetkilisi emre bey ve tugba hanimi etkilemesinler diye gittim. Orda adamlari durduran bendim. Oraya gelmeyip sallamayin. Adam bana sen doktor ve bir iki kisi daha olmasa ben bu isleri coktan yapardim diyecek kadar bizim ne oldugumuzu biliyor. Siz klavye kahramanlari baska ne yapiyorsunuz?

Yorum

• anıl
                                Katılımcı
                                • 20 Kasım 2013
                                • 96

ayrılım hakkı hisseler spk kontrolünde bi hesapta deyişl arkadaslar arastrın bakın 0,27-0,28 bandında sattı bu hisseleri şimdi hisseleri 0,20 bandından çekip buradan alıp virman etmek hisseleri kara bakın bu hisseleri bu adam el altından sattı şimdi istesede virmanlayamaz aracı kurum takaslarına bakın spk yı bu konudada uyarın mutlaka hisseler satıldı yerinede koyamıyor... mutlaka spk yı bu konuda bilgilendirin tek açık noktası bu hisseleri sattt...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information