Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
M.U ve F.U, SPK'yı ve bizleri aptal mı sanıyorsunuz. Cumhurbaşkanı ile çektirdiğiniz ve duvarınıza astığınız resimden bari utanın. Silkinin ve kendinize gelin. Paramı nakit olarak ödemezseniz O resmi ek yapıp Cumhurbaşkanına göndereceğim. Sizleri yakından tanısın. Bir daha hangi yüzle karşısına çıkacaksınız. Madem hisseniz okadar çok taliplisi de var kendiniz borsada satıp paraları yatırın. Ben sizin hissenizden kurtulmak isterken emri vaki ile hisse oranımı mı artıracaksınız. Şimdiden 0,24 gördü hisseleri bize devredince 0,01 görürüz herhalde bizi enayi mi sandın. Hukuki alt yapı çalışmalarına başladım. 47.999 lotu peşin öde 50618 lota hisse.....Herkesin parasını peşin ödeyeceksin. Ya da beraber sonuçlarına katlanacağız.
Yorum