MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • atakan
    Katılımcı
    • 31 Temmuz 2013
    • 77

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkadaş,herkes sana haklısın demek mi zorunda...?!!?doğru bulanda olacak,eleştiren de...!!!örneğin ben,elinde kağıt olmamasına rağmen,forum forum dolaşarak bu kadar ısrarcı yorumlar yapmanı ahlaki bulmuyorum...!!!katıldığım yönlerin olabilir,haklı çıkacağım ya da çıktım diye zil takıp oynamanın anlamı yok ki...!!!bırak,ediyorsa insanlar seni takdir etsin,etmeyen de etmesin yaa...!!!

hocam bana kimsenin haklısın demesini bekliyorum. bu foruma geldim dr yazılarından dolayı yazdım. ve ki ben doktorlar öyle veya böyle anlaşıyoruz. aramızda kırgınlık dargınlıkta yok keşke herkes dr gibi olsa yazılan yapılan yorumların ne anlma geldiği idrak edebilse. lafın kısası sizi seviyorum forum fotrumda dlaşmıyorum lakin cevap hakı doğuracak yorum olursa yazmak benimde hakım. o yüzden sizi ve doktoru ayrı tutuyorum. biz biirbirimizin dilinden anlıyoruz bakın doktor laf söyledi lafı yedi ve sustu peki onun dışında yazanların derdi ne

Yorum

• karot43
      Çalışkan
      • 17 Mart 2013
      • 2534

atakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      hocam bana kimsenin haklısın demesini bekliyorum. bu foruma geldim dr yazılarından dolayı yazdım. ve ki ben doktorlar öyle veya böyle anlaşıyoruz. aramızda kırgınlık dargınlıkta yok keşke herkes dr gibi olsa yazılan yapılan yorumların ne anlma geldiği idrak edebilse. lafın kısası sizi seviyorum forum fotrumda dlaşmıyorum lakin cevap hakı doğuracak yorum olursa yazmak benimde hakım. o yüzden sizi ve doktoru ayrı tutuyorum. biz biirbirimizin dilinden anlıyoruz bakın doktor laf söyledi lafı yedi ve sustu peki onun dışında yazanların derdi ne
      biraz üsluba dikkat edelim diyorum,herkes için...!!!elbette yazacak ve yanıt vereceksin,ama ortamdaki insanları rahatsız etmemek lazım...!!!diğer arkadaşların derdini ben bilemem,yaz özellerine sor...!!!zaten herkes gergin(kendim hariç),yeni gerilimler yaratmayalım...!!!
      AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
      GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

ben otel toplantısına kaç kişi katıldı,onu merak ediyorum...))haberler Erendiz hocamda...))

Yorum

• anıl
          Katılımcı
          • 20 Kasım 2013
          • 96

merak etmeyin yarın ödemeler hesapta bugun genel kurulu niçin iptal ettiler hangi maddeyi görüşeceklerdi yarın seve seve içleri kan ağlayarak talımatı verecekler ayrıca korktukları bir gurup yatırımcıyı gec ödeme yaparak spk karşı koz kullanmaktı yemezler fu ve mu geçmiş ola iteledik gitti

Yorum

• Sıfır
            Aktif
            • 11 Eylül 2013
            • 275

anıl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            merak etmeyin yarın ödemeler hesapta bugun genel kurulu niçin iptal ettiler hangi maddeyi görüşeceklerdi yarın seve seve içleri kan ağlayarak talımatı verecekler ayrıca korktukları bir gurup yatırımcıyı gec ödeme yaparak spk karşı koz kullanmaktı yemezler fu ve mu geçmiş ola iteledik gitti
            Eğer yarın ödeyeceklerse.... tavan olması gerekmezmi.... bence halen daha bir açık kapı arıyorlar... sevgili danışmanları yine son bir oyun oynanabilirmi onu araştırıyorlardır....

Yorum

• Sıfır
              Aktif
              • 11 Eylül 2013
              • 275

0.47 ninde üzerine çekmelilerki, ayrılanlar almaktan vazgeçsin... girdikleri andada ters hareket edebilsin.... yanılıyormuyum spek kardeş....

Yorum

• Sıfır
                Aktif
                • 11 Eylül 2013
                • 275

Tabii bedellinin iptal olması koşuluyla....

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Tabii bedellinin iptal olması koşuluyla....
                  ben bir iptal durumu bekliyorum...))

Yorum

• Sıfır
                    Aktif
                    • 11 Eylül 2013
                    • 275

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    ben bir iptal durumu bekliyorum...))

inşallah dostum...sıktı artık... borsada ciddi bir ralli bekleniyor.... ayın 16 sında FED in açıklamaları sonrası uçuş hızlanacak... bizim hisse halen daha kan emicilerin elinde...beceriksiz spek ve danışman tayfasının elinde...bizi uyuz etmekle meşguller...

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

inşallah dostum...sıktı artık... borsada ciddi bir ralli bekleniyor.... ayın 16 sında FED in açıklamaları sonrası uçuş hızlanacak... bizim hisse halen daha kan emicilerin elinde...beceriksiz spek ve danışman tayfasının elinde...bizi uyuz etmekle meşguller...
                      bekleyeceğiz ve bu çorbadan içeceğiz...))

Yorum

• Sıfır
                        Aktif
                        • 11 Eylül 2013
                        • 275

adamın amacı 0,1X lere getirip...oradan mal toplamak...sonrada onu yukardan gelene servis yapmak... bu spekliği parası olan dedemde yapar.... sayın uzman yatırım danışmanları.... götünüz yiyorsa Galip gibi görtürün uzaya.... hadi yiyorsa....adam 1 lirada 3 ayda 7,5 liraya götürdü kağıdını....

Yorum

• Sıfır
                          Aktif
                          • 11 Eylül 2013
                          • 275

adamın amacı 0,1X lere getirip...oradan mal toplamak...sonrada onu yukardan gelene servis yapmak... bu spekliği parası olan dedemde yapar.... sayın uzman yatırım danışmanları.... götünüz yiyorsa Galip gibi görtürün uzaya.... hadi yiyorsa....adam 1 lirada 3 ayda 7,5 liraya götürdü kağıdını....
                          adam beni duydu sanki AVGYO yu taban yaptı...allah allah... bismillahirrahmanirrahim.....

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

Hiç güleceğim yoktu

Topiklerde ilacın benim

Senin gündelikçi seni

atakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yorum

• TUGBA
                              Yeni Üye
                              • 09 Aralık 2013
                              • 10

neler oluyor otel toplantısında. dün 10-15 kişi burada katılmayacağını söylüyordu. eğer katılan varsa onlarla anlaşıp kalanlara ödeme yaparsa spk kabul eder mi. onun çabasında mı acaba şirket patronları?

Yorum

• TUGBA
                                Yeni Üye
                                • 09 Aralık 2013
                                • 10

ben bu patronları anlayamıyorum. çek genel kurul sürecinde tahtayı 47 üzerine .kimse ayağına dolanmasın. ondan sonra yap tahsisliyi,kullanan,sahip ol şirketin çoğunluğuna. ondan sonra gönder sırayla halk bankası protokol,volt enerjü faaliyete geçti,mensa otel inaşşatı baladı ve benzer haberlerle 1 üzerine taşı kağıdı. yok arkadaş bu borsada galip öztürk gibisi yok.. adam 4-5 hissesini 3 ay içerisinde ikiye üçe katladı. en azından 2-3 yılda bir şirketleri dip yapıyor sonra en azından tepeyi yine görüyor. biz bırakın tepeyi tepenin 5 te birini görmedik. keşke metro grubuna yatırım yapsaymışız adam en azından 2-3 yılda bir yükseliş yaşatıyor....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information