karot43 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hocam bana kimsenin haklısın demesini bekliyorum. bu foruma geldim dr yazılarından dolayı yazdım. ve ki ben doktorlar öyle veya böyle anlaşıyoruz. aramızda kırgınlık dargınlıkta yok keşke herkes dr gibi olsa yazılan yapılan yorumların ne anlma geldiği idrak edebilse. lafın kısası sizi seviyorum forum fotrumda dlaşmıyorum lakin cevap hakı doğuracak yorum olursa yazmak benimde hakım. o yüzden sizi ve doktoru ayrı tutuyorum. biz biirbirimizin dilinden anlıyoruz bakın doktor laf söyledi lafı yedi ve sustu peki onun dışında yazanların derdi ne
-
biraz üsluba dikkat edelim diyorum,herkes için...!!!elbette yazacak ve yanıt vereceksin,ama ortamdaki insanları rahatsız etmemek lazım...!!!diğer arkadaşların derdini ben bilemem,yaz özellerine sor...!!!zaten herkes gergin(kendim hariç),yeni gerilimler yaratmayalım...!!!atakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam bana kimsenin haklısın demesini bekliyorum. bu foruma geldim dr yazılarından dolayı yazdım. ve ki ben doktorlar öyle veya böyle anlaşıyoruz. aramızda kırgınlık dargınlıkta yok keşke herkes dr gibi olsa yazılan yapılan yorumların ne anlma geldiği idrak edebilse. lafın kısası sizi seviyorum forum fotrumda dlaşmıyorum lakin cevap hakı doğuracak yorum olursa yazmak benimde hakım. o yüzden sizi ve doktoru ayrı tutuyorum. biz biirbirimizin dilinden anlıyoruz bakın doktor laf söyledi lafı yedi ve sustu peki onun dışında yazanların derdi neAV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
merak etmeyin yarın ödemeler hesapta bugun genel kurulu niçin iptal ettiler hangi maddeyi görüşeceklerdi yarın seve seve içleri kan ağlayarak talımatı verecekler ayrıca korktukları bir gurup yatırımcıyı gec ödeme yaparak spk karşı koz kullanmaktı yemezler fu ve mu geçmiş ola iteledik gitti
Yorum
-
Eğer yarın ödeyeceklerse.... tavan olması gerekmezmi.... bence halen daha bir açık kapı arıyorlar... sevgili danışmanları yine son bir oyun oynanabilirmi onu araştırıyorlardır....anıl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermerak etmeyin yarın ödemeler hesapta bugun genel kurulu niçin iptal ettiler hangi maddeyi görüşeceklerdi yarın seve seve içleri kan ağlayarak talımatı verecekler ayrıca korktukları bir gurup yatırımcıyı gec ödeme yaparak spk karşı koz kullanmaktı yemezler fu ve mu geçmiş ola iteledik gitti
Yorum
-
ben bir iptal durumu bekliyorum...Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTabii bedellinin iptal olması koşuluyla....
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben bir iptal durumu bekliyorum...
))
inşallah dostum...sıktı artık... borsada ciddi bir ralli bekleniyor.... ayın 16 sında FED in açıklamaları sonrası uçuş hızlanacak... bizim hisse halen daha kan emicilerin elinde...beceriksiz spek ve danışman tayfasının elinde...bizi uyuz etmekle meşguller...
Yorum
-
bekleyeceğiz ve bu çorbadan içeceğiz...Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterinşallah dostum...sıktı artık... borsada ciddi bir ralli bekleniyor.... ayın 16 sında FED in açıklamaları sonrası uçuş hızlanacak... bizim hisse halen daha kan emicilerin elinde...beceriksiz spek ve danışman tayfasının elinde...bizi uyuz etmekle meşguller...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
adamın amacı 0,1X lere getirip...oradan mal toplamak...sonrada onu yukardan gelene servis yapmak... bu spekliği parası olan dedemde yapar.... sayın uzman yatırım danışmanları.... götünüz yiyorsa Galip gibi görtürün uzaya.... hadi yiyorsa....adam 1 lirada 3 ayda 7,5 liraya götürdü kağıdını....
Yorum
-
adam beni duydu sanki AVGYO yu taban yaptı...allah allah... bismillahirrahmanirrahim.....Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteradamın amacı 0,1X lere getirip...oradan mal toplamak...sonrada onu yukardan gelene servis yapmak... bu spekliği parası olan dedemde yapar.... sayın uzman yatırım danışmanları.... götünüz yiyorsa Galip gibi görtürün uzaya.... hadi yiyorsa....adam 1 lirada 3 ayda 7,5 liraya götürdü kağıdını....
Yorum
-
Hiç güleceğim yoktu

Topiklerde ilacın benim

Senin gündelikçi seni
atakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam bana kimsenin haklısın demesini bekliyorum. bu foruma geldim dr yazılarından dolayı yazdım. ve ki ben doktorlar öyle veya böyle anlaşıyoruz. aramızda kırgınlık dargınlıkta yok keşke herkes dr gibi olsa yazılan yapılan yorumların ne anlma geldiği idrak edebilse. lafın kısası sizi seviyorum forum fotrumda dlaşmıyorum lakin cevap hakı doğuracak yorum olursa yazmak benimde hakım. o yüzden sizi ve doktoru ayrı tutuyorum. biz biirbirimizin dilinden anlıyoruz bakın doktor laf söyledi lafı yedi ve sustu peki onun dışında yazanların derdi ne
Yorum
-
ben bu patronları anlayamıyorum. çek genel kurul sürecinde tahtayı 47 üzerine .kimse ayağına dolanmasın. ondan sonra yap tahsisliyi,kullanan,sahip ol şirketin çoğunluğuna. ondan sonra gönder sırayla halk bankası protokol,volt enerjü faaliyete geçti,mensa otel inaşşatı baladı ve benzer haberlerle 1 üzerine taşı kağıdı. yok arkadaş bu borsada galip öztürk gibisi yok.. adam 4-5 hissesini 3 ay içerisinde ikiye üçe katladı. en azından 2-3 yılda bir şirketleri dip yapıyor sonra en azından tepeyi yine görüyor. biz bırakın tepeyi tepenin 5 te birini görmedik. keşke metro grubuna yatırım yapsaymışız adam en azından 2-3 yılda bir yükseliş yaşatıyor....
Yorum
Yorum