Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
seni kim davet etti!!! Kim önerdiyse selam ediyorum!! Pazarcı bu senin işin mi!!!
Sizle bu son konuşmam!!!
Ait olduğunuz topiklere lütfen!!!
Kankanızla mutlu mesutsunuz!!!
hayirdir neyin tepkisi bu. Ben mardin ve pazarcinin öngörülerinin doğru çiktiğini söyledim. Varsa sizin yorumunuz buyrun söyleyin bakalim hakaret ve küfür dişinda ne yorum yapabilirsiniz gelecek günler ve kalan bizler hakkinda?
hayirdir neyin tepkisi bu. Ben mardin ve pazarcinin öngörülerinin doğru çiktiğini söyledim. Varsa sizin yorumunuz buyrun söyleyin bakalim hakaret ve küfür dişinda ne yorum yapabilirsiniz gelecek günler ve kalan bizler hakkinda?
DOKTOR şimdi buldun bombayı.AALAH yardımcın olsun...
ben hiseyi daha aşağı basmaya çalışmıyorum hem elimde hisem var sende beş dakika önce 600-700bin lot beş dakika sonra 1 lot bile yok ve ordaki herkez dalga geçiyor seninle uyanda balığa gidelim
uyarmayın adamda bak hise yokmuş yersen 0,50 lerden bize itirişin geliyor ordan pazarladın mardin bey hemde sen yaptın senden başka üstad yoktu senin canın c....... aynısı sana
seninle uğraşmak istemiyorum siname zavallı adamın tekisin sen daha okuduğunu anlamıyorsun beynin kçndemı anlamadım gitti yav işine bak maliyetim 1lerin üzerinde diya aylarca yırtındın şimdide sana 0,50den aldırdığımı söylüyorsun. zavallının tekisin beni kimlerin dikate aldığı önemli değil asıl sen kendine bak seni kim dinliyor.
Sevgili doktor başkalarını bilemem.Maliyet 0,93 ...Senelik izin günlük izin şansım yok.Bildiğin gibi şerh te koyamadım.Öğleden sonra toplantıya katılacak arkadaşlara başarılar diliyorum.Her ne kadar önce can olsada bizleride unutmazsanız,ömür boyu hatırlanırsınız.Fırsat sizden yana, anlaşmak zorunda olanlar onlar,0,47 değil 1,00 isteyin...İbra şansları yok zira...Bu söylediklerim tamamen adaletli bir ortam için geçerli.ALLAH yardımcımız olsun...
allah askına faık yanlısı olan neyse faıkın allah belasını versın bızı faıkle bır tutanada allahtan korkun dıyorum ayıp kul hakkına gırmeyın lutfen ben yınede sıze saygı duyuyorum faık bızım dusmanımız bunu unutmayın hepımız gemıdeyız ısteyen kurek ceker ısteyen kamarada oturur ama lutfen bızler ky olarak bırbırımıze hakaret yada yalan ıftırada bulunmayalım saygılarımla
seninle uğraşmak istemiyorum siname zavallı adamın tekisin sen daha okuduğunu anlamıyorsun beynin kçndemı anlamadım gitti yav işine bak maliyetim 1lerin üzerinde diya aylarca yırtındın şimdide sana 0,50den aldırdığımı söylüyorsun. zavallının tekisin beni kimlerin dikate aldığı önemli değil asıl sen kendine bak seni kim dinliyor.
zavalı sensin maliyet düşürüyoruz ama şükür herkezi gördük sizi bir türlü görmek nasip olmadı arkadaşım sen senaryo üret faik uygulasın oh ne âlâ ondan sonra üstad edalarıyla forumlarda yatırımcıyı etkile ondan sonra ben speklik yapmıyorum de adam senin üretiğin senaryoları yazıyor üstad muroooooooooooo sen eziksin ezik
Lidaki, ozmanisali, tuğba.......vb. Siz ne zaman hakkınızı aramayı öğreneceksiniz.
Bizlerin arkasından konuşmak kolay!!!
Yine patron yandaşı olduğunuz tescillenmîş!!!!! sızedı kul hakına gırmeyın kımseyı faıkın adamı gıbı yargılamayın ayıptır gunahtır faık neyse sızde ole saldırmaya basladınız olsun saygım var ama kırıcı yada ıftırada bulunmayalım faık allah belasını versın ama bıze faıkın adamı dıyende allahtan korksun kul hakkından korksun lutfen bırbırımıze karsı saygı sevıyelı yalan dolansız yazalım tek vatan haını kım oldu belı olmayan bırı varsa odaa FAİKKK VE BABASIDIR
kaç para kazandırdın üstad söyle bakalım hisenin üstüne oturmuşsun üstad benim üstad benim diye çığırtganlık ediyorsun sana bir zere güvenmiyorum. ben bu hiseye para kazanmaya geldim ve kazanacağım sen alım yapmadan aylarca burda yazıyorsun ulan git kervana metroya ne işin var hiç almadığın hisede
allah askına faık yanlısı olan neyse faıkın allah belasını versın bızı faıkle bır tutanada allahtan korkun dıyorum ayıp kul hakkına gırmeyın lutfen ben yınede sıze saygı duyuyorum faık bızım dusmanımız bunu unutmayın hepımız gemıdeyız ısteyen kurek ceker ısteyen kamarada oturur ama lutfen bızler ky olarak bırbırımıze hakaret yada yalan ıftırada bulunmayalım saygılarımla
Sevgili kardeşim neler paylaştığınızı dahi bilmiyorum.Ben sadece kendi görüşümü paylaştım...
bakın bayanlar baylar,kendinize ve konuşmalarınıza bir çeki düzen verin...!!!bütün topikler bitti,şimdi buraya mı sıra geldii...?!!?ne oldu,birileri mi sizi kurup buraya saldı,haa...!!!köyünüze dönün,buralar size göre değil...!!!
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
sayın exıtus,
ben bu memsadan büyük kayıp yaşıyorum. olmadık darbeler yedim. bu şirket yüzünden eşim ve çocuklarımla bile aram bozuldu. ben başka köylerde bu süreçte ayrılma fiyatı ve üzerini görmeli diye ısrarlı davrananların yanıldığını baştan beri aynı düşüncesini ve rakamları dile getiren mardinin ise haklı çıktığını belirtmek isterim. peki sizler ne düşünüyorsunuz bundan sonra ne olacağı ile ilgili. buyrun paylaşında herkes yararlansın. ne olacak bu hissede bundan sonra...
bayan mısın,erkek mi...her neysen,git buralarda harcadığın zaman ve çabayı evine harca ki:eşin ve çocuklarınla aran düzelir belki;haa...))yemezler,kokuyor bu ayaklar...!!!
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
sayın exıtus,
ben bu memsadan büyük kayıp yaşıyorum. olmadık darbeler yedim. bu şirket yüzünden eşim ve çocuklarımla bile aram bozuldu. ben başka köylerde bu süreçte ayrılma fiyatı ve üzerini görmeli diye ısrarlı davrananların yanıldığını baştan beri aynı düşüncesini ve rakamları dile getiren mardinin ise haklı çıktığını belirtmek isterim. peki sizler ne düşünüyorsunuz bundan sonra ne olacağı ile ilgili. buyrun paylaşında herkes yararlansın. ne olacak bu hissede bundan sonra...
paylaşında fayik ters takla atırsın size bu forumdakiler embesil deyilki paylaşsın forumları okuyup okuyup ona göre hamlesini oynasın ama siz onunkini bilemeyin ondan sonra çok zeki adam dersiniz yalakalık olarak patronunuza
Yorum