MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • gokalp80
    Tecrübeli
    • 11 Eylül 2013
    • 522

oteli kimse gelmez diye tutmuştur OGK de bizleri perişan etmişti UYANIK GAYSERİLİ....

Yorum

• Intelligent
      Katılımcı
      • 12 Eylül 2013
      • 110

Ayın 13'ü olarak karşı bir önermede bulunması yarın öbür gün SPK tarafında konu ile ilgili bir işlem yapıldığında biz de durmadık ve bize uygun olan bir günü yani ayın 13'ünü önerdik diyebilmektir. Yani, hukuki açıdan kendilerini sağlama alıyorlar. Avukat bir arkadaş yaptıkları manevrayı bu şekilde yorumlamıştır.

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      ben o kadar utanmaz arlanmaz ******** haysiyetsiz karaktersiz gördüm de böylesi bir şeye hiç şahit olmamıştım!!! SPK diyorki paraları 10/12/2013 tarihine kadar ödeyeceksin adam diyor ki yok ben kendi kafama göre eğer işime gelirse ayın 13 de cücüğünü öderim o da diğerleriyle anlaşırsam o da anlaştıklarıyla da ayın 13 den sonra ki haftalarda o çok büyük finans depertmanlarnın çalışması neticesinde ..bak bak bak olaya bak ulan siz kimsiniz SPK yönetimine söyleyin koltuğa baban yanına da sen otur olmaz mı? hem bir de çıkmış hep aynı hikayeyi okuyor millete neymiş efendim geride kalan yatırımcıları düşünüyormuş .. evet düşünüyon ama analarını mı düşünüyon başka bir şeyi belli değil!!! BAKIN ANLAMAYANLARA BİR DAHA SÖYLEYELİM BU KAĞITTA BEDELLİ YAPILIRDA rüçhanlarını ezdirecek olanlar varsa asıl o zaman kendilerine benzin döküp yaksınlar!!! ha malı ezip bunların eline peşkeş çekmek durumda kalanlara da Allah sabır versin.. ha birine tak eder sonra farklı şeyler olur bilemem ben bu durumu bimer dahil tüm yetkililere söyledim ve eğer bu işlerin sonunda geri dönüşü olmayan durumlar ortaya çıkarsa bunun müsebbibi bu işlere göz yummanızdır diye de belirttim ve yazım elimde !!!

Yorum

• Intelligent
        Katılımcı
        • 12 Eylül 2013
        • 110

[QUOTE=karot43;536708]
        exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        hiçbir şekilde anlaşmayacak sadece peşin parayı ayın 10 da hesabında görmenin dışında ayın 12 de hisselerini isteyen yatırımcılar listesi

1- heckser-ohlin
        2- hakimbayram
        3- andıç
        4-karot43
        5-erendiz
        6-pazarcı
        7-exitus123( bensiz olmazki)
        8-siname
        9-Intelligent

Yorum

• gokalp80
          Tecrübeli
          • 11 Eylül 2013
          • 522

BİRAZ GEÇMİŞE GİDELİM HANİ BİZİM MİLLET OLRAK HASTALIĞIMIZ VAR YA UNUTKANLIK birde malum hava soğuk nostalji olsun YIL 2010........
          Faik Ulutaş büyük borsa operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Temettü yoksunu Memsa hisselerini sattı Memsa1 hisselerini topladı

?Küçük yatırımcı borsaya neden gelmiyor?? sorusuna yanıt olacak iyi bir örnek! Olay, uzun süredir sıkıntılı günler geçiren ve hükümetin de destekleyerek ayağı kaldırmak istediği Memsa Mensucat tahtasında yaşanıyor. Hükümet, Memsa?yı ayağa kaldırıp binlerce kişiye yeniden istihdam sağlamak için büyük katkı sağlamasına rağmen Memsa?nın patronu esas faaliyet alanın dışına çıkarak adeta spekülatörlüğe soyundu. Herkes Memsa?nın yeniden faaliyete geçmesini üretime başlamasını beklerken Faik Ulutaş, alengirli işlerle kendi cebini dolduruyor. Oydan Yoksun Pay (OYP) hakkıyla Memsa 1 diye yeni bir hisse oluşturan Ulutaş, bu hisselerin önemli bir kısmını yabancılara sattı. Sonra sermaye azaltımı, artırımı gibi kafaları karıştıran bir sürü işlem yapıldı. Ardından hisseler 1.87 liradan düşüşe geçti. Patron sattıkça sattı. Hisseler ise deyim yerindeyse çöktü! ve 0.75 liraya kadar geriledi. Faik Ulutaş, Memsa?da satarken Memsa 1?de de aldı. Şimdi soruyoruz: Borsada büyük operasyonlar yapan Faik Ulutaş, Halk Bankası?ndaki rehinli hisseleri mi sattı?

Memsa 1 hisselerini toplarken amacı temettü almak mı?

Şirketin kasasındaki para sadece Memsa 1 hisselerine mi dağıtılacak?

Bu parayı da hisselerin büyük bölümünü elinde tutan Faik Ulutaş ve yabancılar mı alacak?

Bedelli sermaye artırımı yaparken küçük yatırımcıyı hatırlayan patronlar kar payı dağıtırken neden bu kadar cimri oluyorlar?

Söyleyecek tek bir söz var; İNSAF! Hükümetin bir şirketi ayağa kaldırmak için yaptığı samimi desteğini borsa oyunlarınıza alet etmeyin! Bu tarz olaylara da denetleyici otoriteler izin vermesin!

borsagündem

Yorum

• gokalp80
            Tecrübeli
            • 11 Eylül 2013
            • 522

Av. Emre Nuhoğlu tarafından gönderilen tekzip metni şöyle:

AÇIKLAMALAR: 20.09.2010 tarihinde www.borsagundem.com internet adresinde ?Faik Ulutaş?ın kafa karıştıran işlemleri sürüyor? başlıklı yazıda müvekkil hakkında gerçeğe aykırı bir haber yayınlanmıştır. İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesine Dair Usul ve esaslar Hakkında Yönetmeliğin 10. maddesine göre gerçeğe aykırı yayının kaldırılmasını ve aşağıda yer alan tekzip metnini 1 hafta süre ile yayınlanmasını talep ederiz.

Tekzip Metni:

?İnternet sitesinde yer alan, hiçbir belgeye dayanmayan ve tamamen hayal ürünü olan ?Faik Ulutaş??ın kafa karıştıran işlemleri sürüyor? başlıklı haber gerçekleri yansıtmamakta olduğundan tekzip zarureti doğmuştur.

Müvekkil, Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar A.Ş. de icra kurulu başkanı görevini icra etmektedir. Geçen süre zarfında müvekkilim görevi icra ederken özellikle yatırımcılarını korumak adına Sermaye Piyasası Mevzuatına uygun hareket etmeye özen göstermiştir. Bu kapsamda şirket hakkında tüm önemli bilgi ve haberler kamuoyuyla derhal paylaşılmıştır. Bunun yanında Sermaye Piyasası mevzuatı uyarınca kurulması zorunlu olan yatırımcı ilişkileri birimi de değerli yatırımcılardan gelen tüm sorulara yanıt vermektedir.

Bunun yanında aynı haberde yer alan maksatlı olduğu tartışmasız olan müvekkil faik Ulutaş?ın baskılara dayanamayarak İstanbul?u terk ettiği yönündeki haber ise tamamen gerçek dışıdır. Müvekkil saygın bir işadamı olup hayatını hiçbir döneminde sorumluk almaktan kaçınmadığı gibi bundan sonra da kaçınmayacaktır. Dileyen herkesin şirketten ulaşabileceği Faik Ulutaş?a haber yapan bu sitenin bir telefon açma zahmetinde bulunmaması ve bu haberi yer vermesi düşündürücüdür.

Bu nedenle gerçek dışı bu habere itibar edilmemesini, müvekkil Faik Ulutaş ve çalıştığı şirket hakkında bilgi ve haberlerin Sermaye Piyasası Mevzuatına uygun şekilde kamuoyuna duyurulacağını belirtiriz.?

Saygılarımla 29.09.2010

Faik Ulutaş Vekili

Av. Emre Nuhoğlu

Yorum

• connect888
              Yeni Üye
              • 11 Eylül 2013
              • 16

[QUOTE=Intelligent;536842]10-connect888

Yorum

• connect888
                Yeni Üye
                • 11 Eylül 2013
                • 16

bende 10. sıradayım

Yorum

• Erendiz
                  Katılımcı
                  • 12 Eylül 2013
                  • 126

* bu maili tüm gazete ve haber ajanslarina attim. Ayrica cha dha ve sözcüdeki arkadaslarim vasitasiyla ekonomi servislerinede ilettim. Kameraman gondereceklerini ilettiler.*MEMSA MAGDURLARI EYLEMİ* BEN ÜÇ KÜÇÜK KIZIMIN RIZKINI BU HAYSİYET YOKSUNU İNSANLARA YEDİRMEK İSTEMİYORUM.*** 2007 DE BAŞBAKAN TARAFINDAN ÇOK İŞÇİ ÇALIŞTIRACAĞI SÖZÜ VERİLDİĞİ*İÇİN HALKBANKASINDAN 55 MİLYON$ KREDİ KULLANDIRILAN MENSA MENSUCAT, O GÜNDEN BUGÜNE BEDELLİ SERMAYE ARTIRIMI AYRICA OYDAN YOKSUN PAY ÇIKARARAK YATIRIMCIDAN 150 TRİLYON TOPLAMIŞ ANCAK NE BORCUNU ÖDEMİŞ NEDE İŞÇİ ÇALIŞTIRMIŞTIR. HATTA O GÜNLERDE 300 KİŞİNİN ÇALIŞTIĞI ŞİRKETTE ŞUAN ANCAK 10 KİŞİ ÇALIŞIYOR. BU ARADA DURMADA BABA OĞUL ULUTAŞLAR HİSSE SATARAK BORSADAN 120 TRİLYON AYRICA VURGUN YAPMIŞLARDIR.**** BUNLARA İLK KEZ BU YIL BİZ KÜÇÜK YATIRIMCILAR OLARAK DUR DEDİK. ŞİRKETİN KASASINDA BULUNAN 110 TRİLYONU SOYMAK İÇİN KURDUKLARI VE ŞİRKETE FAHİŞ FİYATTAN SATTIKLARI İŞTİRAKLERİNE HAYIR DEDİK. SPK DA BİZE AYRILMA HAKKI VERDİ.*AYRILMA HAKKINI KULLANAN 89 KÜÇÜK YATIRIMCININ *5,5 TRİLYONUMUZU İKİ AYDIR HİSSELERİ VİRMAN ETTİĞİMİZ HALDE ÖDEMİYOR. SPK KARARLARINI ÇİĞNİYOR.*BEN ÜÇ KÜÇÜK KIZIMIN RIZKINI BU HAYSİYET YOKSUNU İNSANLARA YEDİRMEK İSTEMİYORUM. ONLARIN SADECE HUKUKUN ONLARA EMRETTİĞİNİ YAPMALARINI İSTİYORUM.*9 ARALIK PAZARTESİ ŞİRKET GENEL MERKEZİ OLAN Mehmet Nezih Özmen Mah. Nadide Cad. No:27 Örs İş Merkezi Kat:1 D:4/B Güngören/ İstanbul ADRESİNDE 2012 GENEL KURULUNU DAHA YENİ YAPACAK. BİZ YATIRIMCILAR OLARAK ORDA BULUNUP ÖNCE ORDA, ARDINDAN SPK İSTANBULDA ARDINDANDA BAŞBAKANLIK ÇALIŞMA OFİSİNİN ÖNÜNDE SOYUNMA EYLEMİ YAPACAGIZ. BAŞBAKANA GÜVENİP HİSSE ALDIĞIMIZ İÇİN SUÇMU İŞLEDİK? HÜR*BASIN OLARAK SİZİ DE ORADA YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ. LÜTFEN SESİMİZE KULAK VERİNİZ...*** * ERSİN RAYLAZ*** 0535 895 39 31* MATEMATİK ÖĞRETMENİ** CEMAL GÜRSEL CAD. 39/11 CEBECİ /ANKARA**** *AŞAGIYA EN SON GÖNDERDİKLERİ KAP HABERİNİ YAZDIM. BURDA AYRILMA HAKKINI KULLANAN İNSANLARI OTELE TOPLAYIP TEHDİT EDEREK PARAMIZ YOK DİYEREK*BUNDAN VAZGEÇİRMEYE ÇALIŞIYORLAR.*ULUTAŞ AİLESİNİN ŞU AN BANKALARDA 30 TRİLYON NAKTİ VARKEN 5,5 TRİLYONLUK BORÇLARINI ÖDEMEK İSTEMİYORLAR. AYRICA BİZ KÜÇÜK YATIRIMCIYI BAŞBAKANIN İSMİNİ KULLANARAK TEHDİT EDİYORLAR...**MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. / MEMSA [] 06.12.2013 19:04:45**Özel Durum Açıklaması (Genel)********* * *Ortaklığın Adresi : Mehmet Nezih Özmen Mah. Nadide Cad. No:27 Örs İş Merkezi Kat:1 D:4/B Güngören/ İstanbulTelefon ve Faks No. : Tel : *212 482 67 63 *Fax: 212 482 90 14Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Tel : *212 482 67 63 *Fax: 212 482 90 14Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : HayırÖzet Bilgi : Toplantı Duyurusu**AÇIKLAMA:Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:Şirketimizin ayrılma hakkı kullanımları nedeniyle hak sahipleri ile yapacağı toplantı, 09/12/2013 günü saat 14.30 ile 17.00 saatleri arasında aşağıda açık adresi verilen yerde düzenlenecektir.Güneş Hotel Nadide Caddesi Günay Sok n.1 - Merter 34173 - İstanbulÖte yandan, şirketimizin aynı gün yapılacak genel kurul toplantısına yalnızca isimleri MKK'dan alınacak listede yer alan ortaklarımız katılabilmektedir. Ayrılma hakkını kullanmış ve hisse senetlerini şirketimize virman etmiş olan kişilerden sonraki süreçte hisse senetlerimize yeniden yatırım yapmamış olanların genel kurul toplantısına katılmaları mümkün olamayacaktır.**Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

Karot abi senin bu matematik işlemini çözemeyen üstad geçinenler var

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    fıyık,anlaşalım ortağım...))
                    son teklifim...:
                    bak bende 73,500 virmanladım...!!!
                    73,500x1=73,500TL
                    73,500:0,26=282.692 lotu hesabima geçsin,ıslak imza tamam...!!!
                    teklif var,ısrar yok ortağım...))

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

Şimdi ben onun anlayacağı dilden anlatayım..

MEMSA nın defter değeri: NOMİNAL 1 TL

50.000 lotu olan bir kişi 50.000x0.47: 23.500 TL faiğten alacaklı..
                      BİZ nediyoruz, 2 aydır hisseler zaten dokunamıyoruz, satamıyoruzda : Bunun getirisi olacak tabiki...

50.000x 1 TL: 50.000 TL lik HİSSE verirsen ancak anlaşın... 50.000/0.26: 192.000 hisse

ŞİMDİ bu hissenin cuma günükü ederi 192.000x0.26: yaklaşık 50.000 TL 2 KATINDAN FAZLA YANİ,,,

O KADAR SIKINTI STRES, 2 AYLIK HİSSEYİDE SATIP BAŞKA HİSSELERDE KAZANMAMA ZARARI...

TEKLİF edin, çünkü hisse veriyor, yarın ne olacağı belli değil,, Hisse düşerde yükselirde...

PARA vermiyorsa, hisse versin...

BASİT MATEMATİKTİ.... ALACAKLI-BORÇLU PAZARLIĞI KIRAN KIRANA GEÇER...

Bu hesapla HİSSE 0.12 kadar düşsün dokunmaz....

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

BU HESABI BİLE yapamayan öğütçülere selam olsun... SENin çok anladığın belli...

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

FAİĞ teklifleri makul olacakmış ya...Benim için en makul bu gibi

YOK diyosada PARA PEŞİN KIRMIZI MEŞİN......

Elin mahkum faiğ

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

ELİNTE TEK LOT MEMSA olmayıpta piyasadaki MEMSAZEDElerden koru bizi yarabbi !!!!!!!!!!!!!!

Matematiği kullanmasını bilmeyenden de koru bizi yarabbi !!!!

Yorum

• exitus123
                              Kıdemli
                              • 17 Mart 2013
                              • 3035

Benim şuan elimde hisse olmadığını unutanlardan da koru bizi yarabbi...

Hisselerimi şirkete virmanladım, ALACAKLIYIM....

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

BİZİM sermaye azaltım artırımı ORANLARIMIZI unutanlardan koru bizi yarabbi !!!!

Yorum

Working...
                                X

Debug Information