MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Lian
    Yeni Üye
    • 07 Aralık 2013
    • 11

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir nala,bir mıha ikilemi mi var burada arkadaşlar...))
    Sende haklısın niyetim kötüyse iki cihanda yakam bir olmasın. Ben kötülüğünüze birşey demiyorum. Niyetimide bilemezsin. Vazgeçtim bu son mesajım herkes doğru bildiğini yapsın.

Yorum

• Lian
      Yeni Üye
      • 07 Aralık 2013
      • 11

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      yapmayın,burası bir aile forumu diyoruz,anlamıyorlar yaa...))
      Haklısın kafa karıştırmanın anlamı yok. Aileye mutluluklar ismim Nail Allah herkese niyetini sunsun.

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

Lian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Haklısın kafa karıştırmanın anlamı yok. Aileye mutluluklar ismim Nail Allah herkese niyetini sunsun.
        işin gücün rastgelsin,ne diyelim...))
        AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
        GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• gokalp80
          Tecrübeli
          • 11 Eylül 2013
          • 522

iyi akşamlar .şirket yöneticileri işlerini güçlerini bırakmış kap dışında yatırımcılar ile mesaj yarışına girmiş ulun hödükler bu kadar mesajla uğraşacağınıza şirketi düşünün çalışın üretim yapın çarkları döndürün kapıya kilit vururum diye gözaltı na gideriz diye iştirakleri geçirdiniz ödemeye gelince kıvırtıyorsunuz

Yorum

• heckser-ohlin
            Aktif
            • 12 Eylül 2013
            • 332

Lian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

sen şimdi Allah falan deyince aklıma fıykın babasının kurulun başında başlarken kurduğu cümleler geliyor sonra diyorum ki bir de bunların sözümona yaptıkları mescit camii varmış tüm dünyayı ibadethaneyle donatsanız kaç yazar KUL HAKKINA GÖZ DİKTİKTEN SONRA!!!

Zira ne büyük düsturdur ki bir hadisi şerifte de buyrulduğu üzere ''kimsenin namazı ve orucu sizi aldatmasın!''

Yorum

• heckser-ohlin
              Aktif
              • 12 Eylül 2013
              • 332

Hz Ömer'in Cuma Hutbesinden:

Hac kafilesinden hızlı hareket ederek onlardan önce konaklara giden, buralarda borç parayla ticaret yapan, sonra tekrar hızlı davranıp yine kafileyi geçen bir adam iflas etmişti. Alacaklılar Hz. Ömer r.a.’a başvurduğunda minbere çıkıp, Allah Tealâ’ya hamd ve sena, Rasul-i Ekrem s.a.v. Efendimiz’e salât ve selamdan sonra şunları söyledi:
              Ey insanlar! Sakın bir adamın orucu ve namazı sizi aldatmasın. Bir kimsenin güvenilir olup olmadığını öğrenmek için konuştuğu zaman doğru söyleyip söylemediğine, kendisine bir şey emanet edildiğinde ona hıyanet edip etmediğine ve zengin olduğunda takvasına bakın.
              Bundan sonra, ey insanlar! Cüheyne kabilesinin Üseyfi’si , kendisi hakkında “hacıları geçti, hepsinden önce davrandı” denmesini, dini ve güvenilirliği için yeterli saydı. (Oysa bunun dindarlık ve güvenilirlikle bir ilgisi yoktur.)
              Dikkat edin! O borç alarak ticaret yapmış, ancak borcunu ödemek için gerekli ihtimamı göstermemiştir. Şimdi ise borcu, bütün malını götürecek kadar büyümüştür. Kimin onda alacağı varsa yarın sabah bize gelsin, malını aralarında taksim edelim.
              Borçtan uzak durun! Zira borcun evveli üzüntü, sonu ise elde-avuçta hiçbir şey kalmamacasına malın elinden alınmasıdır.
              (Şerhu’z-Zürkânî ale’l-Muvatta, 4/95.)

Yorum

• Lian
                Yeni Üye
                • 07 Aralık 2013
                • 11

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                sen şimdi Allah falan deyince aklıma fıykın babasının kurulun başında başlarken kurduğu cümleler geliyor sonra diyorum ki bir de bunların sözümona yaptıkları mescit camii varmış tüm dünyayı ibadethaneyle donatsanız kaç yazar KUL HAKKINA GÖZ DİKTİKTEN SONRA!!!

Zira ne büyük düsturdur ki bir hadisi şerifte de buyrulduğu üzere ''kimsenin namazı ve orucu sizi aldatmasın!''
                Beni o adamlara bağladın ya helal olsun. Sende haklısın bilemezsin,cevap yazmak istemiyorum. Çünkü Kaş yapıyim derken göz çıkardım.

Yorum

• heckser-ohlin
                  Aktif
                  • 12 Eylül 2013
                  • 332

Hz Ömer'in Cuma Hutbesinden:

Hac kafilesinden hızlı hareket ederek onlardan önce konaklara giden, buralarda borç parayla ticaret yapan, sonra tekrar hızlı davranıp yine kafileyi geçen bir adam iflas etmişti. Alacaklılar Hz. Ömer r.a.’a başvurduğunda minbere çıkıp, Allah Tealâ’ya hamd ve sena, Rasul-i Ekrem s.a.v. Efendimiz’e salât ve selamdan sonra şunları söyledi:
                  Ey insanlar! Sakın bir adamın orucu ve namazı sizi aldatmasın. Bir kimsenin güvenilir olup olmadığını öğrenmek için konuştuğu zaman doğru söyleyip söylemediğine, kendisine bir şey emanet edildiğinde ona hıyanet edip etmediğine ve zengin olduğunda takvasına bakın.
                  Bundan sonra, ey insanlar! Cüheyne kabilesinin Üseyfi’si , kendisi hakkında “hacıları geçti, hepsinden önce davrandı” denmesini, dini ve güvenilirliği için yeterli saydı. (Oysa bunun dindarlık ve güvenilirlikle bir ilgisi yoktur.)
                  Dikkat edin! O borç alarak ticaret yapmış, ancak borcunu ödemek için gerekli ihtimamı göstermemiştir. Şimdi ise borcu, bütün malını götürecek kadar büyümüştür. Kimin onda alacağı varsa yarın sabah bize gelsin, malını aralarında taksim edelim.
                  Borçtan uzak durun! Zira borcun evveli üzüntü, sonu ise elde-avuçta hiçbir şey kalmamacasına malın elinden alınmasıdır.
                  (Şerhu’z-Zürkânî ale’l-Muvatta, 4/95.)
                  ne garip tevafuk değilmi bundan 1400 sene evvel Hz. Ömer sanki bir bir saymış adamların sıfatlarını dikkat ettim altı çizili olanların hepsi cuk diye oturuyor yerine son paragrafın tezahürünü de çok yakın da görecez herhalım bu gidişle

Yorum

• siname
                    Bağımlı
                    • 18 Eylül 2013
                    • 1034

arkadaşlar otel nasıl kaç yıldızlı yanında çerez olarak ne veriyo bunlar önemli oraya götürüp hazır yukarda çift yataklı yerlerimiz var dese ne yapcanız o zaman boku yediniz.

Yorum

• gokalp80
                      Tecrübeli
                      • 11 Eylül 2013
                      • 522

4 yıldız

Yorum

• heckser-ohlin
                        Aktif
                        • 12 Eylül 2013
                        • 332

31/12/2013 !!!

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

31/12/2013 !!!
                          ya,10/12/2013...!!!???!!!

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

fıyık,anlaşalım ortağım...))
                            son teklifim...:
                            bak bende 73,500 virmanladım...!!!
                            73,500x1=73,500TL
                            73,500:0,26=282.692 lotu hesabima geçsin,ıslak imza tamam...!!!
                            teklif var,ısrar yok ortağım...))

Yorum

• karot43
                              Çalışkan
                              • 17 Mart 2013
                              • 2534

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              arkadaşlar otel nasıl kaç yıldızlı yanında çerez olarak ne veriyo bunlar önemli oraya götürüp hazır yukarda çift yataklı yerlerimiz var dese ne yapcanız o zaman boku yediniz.
                              ben otele gitmem,adımız çıkar...

Yorum

• gokalp80
                                Tecrübeli
                                • 11 Eylül 2013
                                • 522

faittt parayı bulmak için yırtınıyor numarası yapma yemezler götürdüklerin yanında 5-6 trilyon devede kulak yada onların zekatı kadardır. velevki yok diyelim şu meşhur arsa stoğundan 5-10 dönüm satsan ödersin otel yapacan yeri mesela...yada arsa karşılığı ile öde nede olsa bizim millet toprağı severiz koçummmmmmmmm

Yorum

Working...
                                X

Debug Information