şu faiği arayında süreçten bahsedin haber bile göndermekten aciz
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ödemeler için çok düşünmezler inşallah.
zira ne demişlerdi bir hatırlayalım.
( hisse senedi virmanlarının kabul işlemleri 11/11/2013-18/11/2013 tarihleri arasında yürütülecektir.
Şirketimize teslim edilen hisse senetlerinin bedellerinin, bütün virman işlemlerinin tamamlanması ile birlikte ödenmeye başlanması planlanmaktadır.)
Yorum
-
-
geçmiş olsun,dost...siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbunların derdi başka bu hastane yatağından bedua etirmeye çalışıyorlar ve ediyorumda
ödemeler en erken 21 kasım'da başlar diye düşünüyorum...sakin olun,şimdilik bir sorun görünmüyor arkadaşlar...!!!
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
Arkadaşlar,virman yaptığınız günden 10 iş günü sonra,ya da 18 kasımdan 10 iş günü sonra herkese ödeme yapılacaktır sanırım...bir kaşık suda fırtına koparmaya çalışanlara,boş laf edenlere bakmayın...dezenformasyon çok yönlü yapılır,unutmayın...
))
Yorum
-
ödemeler yapılmadan sermaye azaltım ve arttırımı yapılamaz...ödemelerin geçikmesi demek,sermaye azaltım ve arttırımını yapmakta ne kadar ciddi olduğunun göstergesi olacaktır...bana göre hala bundan vazgeçme durumu var...fait kıvırmaya devam ediyor,bize düşen psikolojimizi bozmadan bu kıvırmayı seyretmek...
Yorum
Yorum