karot43 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yahu abi ben niye ağlıyorum forumda adamlara serbest suç işlemek hadi götünüz yiyorsa siz bu adamın yaptığının yüzde birini yapında bir daha gün yüzü görüyormusunuz adalet zengine farklı fakire farklı işliyor bu ülkede sonrada bu kanunsuzlar adaleten bahsedince bende film kopuyor güçlü güçsüzü bitirir bu ülkede 36yaşın bana öğretikleri bu hani kayum hani cezalar ceeza verdi 2010-2011için çokta şeyindeydi pzvgin düzmece zorla suça teşvik ediyorlar namusuzlar kitapsızlar
-
kalabalık olrsanız yapabilirsiniz.karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterseçim maddesini gündeme sokar ve oylama yaparsanız benim adayım hakimbayram...çünkü olaya hakim ve istanbula yakın oturuyor...tanıyorum,tanıştım...dürüst bir arkadaş, arkadaşlar...!!![B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
nasıl bir düzenki yarın sözde genel kurul olacak bist,spk bilgilendirmiyor spk senin görevin ne hangi normlara göre sesin çıkıyor beşeri düzenlerin insanlığa sunacaklara adelet böyle olur adelet adelet olsa durşmadan çıkılıyor adliye önünde karşı tarafı tarıyorlar bizlerde ne bekliyorsak artık koyuver gitsin inceldigi yerden kopsun diyecek tek bir şey var hayat acılarla yoğrulu
Yorum
-
suan ant. havaalanindayim son kez biri tarif edebilir mi yeri en kestirme nasil gidilir. daha once ki tarifin sayfasini biturlu bulamadim
Yorum
-
Günaydın,arkadaşlar...
yüreğim istanbulda,bedenim kütahyada...
(
param batsın,umurumda değil...ama şu faitin işiini bitirelim...!!!bütün arkadaş ve dostlara başarılar...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
erzurummlu sen gelmiyonmu bekliyoruz çay içecektik daha oldumu şimdiandiç75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHaydi gardaşlar vakıt geldi çattı YÜCE ALLAH gazazi mübarek ede. Dediğim gibi gidin ve iteleyin. Vesselam.
Yorum
-
Toplantı yeri Nadide Sokak 27, göngeren Merter 34173 İstanbul,karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın,arkadaşlar...
yüreğim istanbulda,bedenim kütahyada...
(
param batsın,umurumda değil...ama şu faitin işiini bitirelim...!!!bütün arkadaş ve dostlara başarılar...!!!
Andiç karot zararınız olmazsa dahi bu kadar süre beklediniz yimese gelmeniz gerekir. Karot sen çok hırslı idin hani listeler falan filan ne oldu
Yorum
-
tarif isteniyoheckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersuan ant. havaalanindayim son kez biri tarif edebilir mi yeri en kestirme nasil gidilir. daha once ki tarifin sayfasini biturlu bulamadim[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
Yorum
Yorum