MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • anarat
    Katılımcı
    • 13 Eylül 2013
    • 86

arkadaşlar ya kötü haber var kötü haber öncesi satış yaptı aslında bu manipilasyondur spk nerde bıst nerde bu iş de emegi olanların allah belalarını tez zamanda versin 7 ortaklı öküz çarpsın bunlara

diger ihtimal faik genel kurula geleceklere ayrılma hakkı verecegi için paraya sıkıştı yada gözaltına alındık inşaallah göz altına alınmışızdır faik düşünsün
    arkadaşlar 24 e kadar haber akışına bakalım genel kurul iptal olur belki boşuna önceki gibi avcumuzu yalamayalım yazıklar olsun nerden bulaştık galip öztürk bile bundan adammış
    ama genel kurulda bu adi herif gelirse ki gelemez hadi geldi orduyla gelmesi gerekecek

Yorum

• ayhan53
      Rallici Başkan
      • 27 Nisan 2009
      • 2657

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      üstad nasil ulaşiriz umutsari beye eğer teklifi hala geçerliyse geç kalmiş sayilmayiz merkezi bir yerde sabah buluşup birlikte gidebiliriz otobüs olmasi şart değil biryerde buluştuktan sonra tüm araçlar bizim... Vapur, metrobüs, metro ... Kamyon dahil ))
      öbür tarafta cevap yazmış zaten.
      [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
      M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• siname
        Bağımlı
        • 18 Eylül 2013
        • 1034

aq hisesi 0:45 istanbul yolcusuyum izinlerimi bu ********e harcadım namusuz herif seni koruyanın kolayanın Allah bin türlü belasını versin 0,3den alıcaktım ama vazgeçtim bu göz altı muhabetinden sonra yoksa almıştım ama büyük ihtimal asparagastır inşallah

Yorum

• Misafir

herkese ii akşamlar 2 yıldır memsa magduruyum ortalamam 0.40 sürekli okuyorum forum sitesini ama yeni kayıt oldum sizler kadar anlamasam da takaslara bakınca Deutsche yabancı nın son bir haftada cok ii mal aldıgı görülüyor iyiye işaret mi

Yorum

• heckser-ohlin
            Aktif
            • 12 Eylül 2013
            • 332

ben onu bunu bilmem bir kagit acilista ust kademeden aciliyorsa birileri mal vermenin derdindedir ki son 3gundur bunu yaptilar ve bugun sabah tava. kademesine cekip.tabana kadar basmalari da bunu teyyit etti yani o 2vun oncesi olarak gorunen deutsche nin mallari bugun buhar olmus olabilir.. gerci kimin alip kimin sattigi umrumda bile degil ALLAH BU HAYINLERE BU PARALARI YEMEYI NASIP ETMESIN INSALLAH!

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

Arkadaşlar,işlerim karıştı başımda bela dolaşıyor...çok üzgünüm gelemiyorum...( ama vekaletim simane arkadaşa ulaştı,yüreğim sizlerle olmak isterdi...ama bazan hiç hesapta olmayan işler çıkıyor...!!!yüreğim sonuna kadar sizinle,fait ne derse HAYIR,deyin arkadaşlar...!!!herkese selam ve başarılar...!!!( ( (
              AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
              GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• gokalp80
                Tecrübeli
                • 11 Eylül 2013
                • 522

iyi akşamlar tüm ogk katlacak olan yola çıkan çıkacak olan memsazede arkadaşlara iyi yolculuklar diler yarın ogk görüşmek üzere
                bu arada d yabancı 8,5 milyon lotu bedelli öncesi neden alıyor ?????

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  iyi akşamlar tüm ogk katlacak olan yola çıkan çıkacak olan memsazede arkadaşlara iyi yolculuklar diler yarın ogk görüşmek üzere
                  bu arada d yabancı 8,5 milyon lotu bedelli öncesi neden alıyor ?????
                  biyikli fait olma olasiliği çok fazla dostum...))SATTIKLARINIn bir kısmını ORADAN KARŞILIYOR FAİT,BENCE...

Yorum

• heckser-ohlin
                    Aktif
                    • 12 Eylül 2013
                    • 332

ben onu bunu bilmem bir kagit acilista ust kademeden aciliyorsa birileri mal vermenin derdindedir ki son 3gundur bunu yaptilar ve bugun sabah tava. kademesine cekip.tabana kadar basmalari da bunu teyyit etti yani o 2vun oncesi olarak gorunen deutsche nin mallari bugun buhar olmus olabilir.. gerci kimin alip kimin sattigi umrumda bile degil ALLAH BU HAYINLERE BU PARALARI YEMEYI NASIP ETMESIN INSALLAH!

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

amaç kafa karışıklığı yaratmak...

Yorum

• karot43
                        Çalışkan
                        • 17 Mart 2013
                        • 2534

spk'dan bir bülten ile açıklama yapmasını ve kısıtlamaların kaldırılmasını bekliyordum,olmadı...lanet olsun,çürümüş bu kurumların hepsi...resmen yapılan dolandırıcılık,hırsızlık ve üç kağıda göz yumuyorlar...!!!biliyordum,ama bir daha anladımki:birey ve bireylerin bir önemi yok bu ülkede...(

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

seçim maddesini gündeme sokar ve oylama yaparsanız benim adayım hakimbayram...çünkü olaya hakim ve istanbula yakın oturuyor...tanıyorum,tanıştım...dürüst bir arkadaş, arkadaşlar...!!!

Yorum

• burhan
                            Yeni Üye
                            • 07 Ekim 2013
                            • 2

Bir soru. Adamlar toplantıda kağıtları 0,47 den alacaklarsa, neden kağıdı basarlar anlamadım. Ellerinde bir sürü kağıt olacak. Ben olsam fiyatı bu gazla 0,60 üzeri yükseltir sonra basarım. Acemice bir soru mu oldu acaba?

Yorum

• burhan
                              Yeni Üye
                              • 07 Ekim 2013
                              • 2

Artık memsa da tek isteğim var. İsterse param batsın ama şu faik ve bu zulumde emeği olarlar bi hapse düşseler, bi allahından bulsalar. gerisi önemli değil

Yorum

• anarat
                                Katılımcı
                                • 13 Eylül 2013
                                • 86

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                seçim maddesini gündeme sokar ve oylama yaparsanız benim adayım hakimbayram...çünkü olaya hakim ve istanbula yakın oturuyor...tanıyorum,tanıştım...dürüst bir arkadaş, arkadaşlar...!!!
                                hakim bayram için okey veriyorum bencede olur

yav arkadaş ne spk mış ne bist miş göz göre göre bizi dolandırıyorlar kimsenin sesi çıkmıyor sonra bir şeyler olunca kem küm onurlu şerefli helal süt emmiş kardeşlerimiz siz neden sessizsiniz sizede yazıklar olsun yazıklar olsun bu soyguna göz yuman krumlara yazıklar olsun

ya rabbi karanlık gecelerin nurlu sabahları vardır yarınıda bizim için nurlu faik için ise karanlık eyle böyle zalimlerin hakkında verilecek en iyi cezayı sen bilirsin bunların haklarında hangisi iyi ise onunla cezalandır yarabbi bu benim genel kurul öncesi ve sonrası son sözüm

Yorum

Working...
                                X

Debug Information