MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bu arkadaşlar ticaret gazetesinden memsa nın tadil metnîni bulsunlar yönetim kurul tarih ve sayısına bsksınlar!!
Sonra 30 iş günü memsanın AO hesaplasınlar!!! Kanun metni açık net , yönetim kurulu kararından 1 ay öncesi!!!
0.30 mu? 0,26mı yani Memsanın değeri 1.38 mi 1.20 mi !!!
Kim uyutuluyor???
Bunun içinde pazartesi dilekçelere bsşkasınlar!!
Bunları faik nede iyi beslemiş!!!
Yorum
-
Bu işleri bilmeyen birini baş tacı ysptınız!!!! Adamın Ticaret davası geçmişi olmadığı belliydi zaten,, genel kurul, olağanüstü genel kurulunda karar alınmadan sermaye azaltımı artırımı yapılamıyacağını bilmeyen bir adamın bile peşinden koştunuz!!!
Ne övülürdü , kimler överdi, vekaletler bile ona yönlendirildi!!!
Yorum
-
Relax doktor relax.Dinlen biraz hekes kimin ne olup olMADIĞINI ANLAYACAK ZAMANLA...exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAçtığınız dava nın bile içi boş dedim!! SPK bu davanın içini boşalttı dedim!! Hiçbiriniz inanmadınız!!!
Bu akılla 3. 4. De açarsınız!!!!
Yorum
-
Umutsarı sende eğer burdaysan sanada bilesin ki o başkasıyla karıştırark itam yüzünden, kendince yaptığın karalamadan, koskoca topîği benim adımı kullanarak kapatmandan, 23.07.2013 tarihinden beri bir kelime yazmadığımı bildiğin halde o son gün yaptığın çamur için ve sonrada özelden attığın özür mail i için!!!
Sen o faşo ağa filmini bolca izle!! topiğinden silmiştin ya!!
Masum köylü esansı tamamladı!!!
HAKKIMI sanada HELAL etmiyorum!!!!
Yorum
-
Yaşadıklarını nasıl silebilirler insanlar!!!
lidaki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRelax doktor relax.Dinlen biraz hekes kimin ne olup olMADIĞINI ANLAYACAK ZAMANLA...
Yorum
listeye ekleyelim mi?
Yorum