Şimdi Bursadayım, ama Samsundan..
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Karot abi isminizi listeye eklesin mi?
kara_borsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞimdi Bursadayım, ama Samsundan..
Yorum
-
-
slm memesazede kardeşler pek nete giremiyorum eşimin rahatsızlığından dolayı arada sizleri takip etmeye çalışıyorum bakıyorumki faik tutuşmaya başlamış hayırlısıyla 0.47 altında alışı olanlara teskere yakı n gibi ama allah üstlerden alanlara yardım etsin onların askerliğe daha var gibi ama inşallah herkez bu beladan zararsız kurtulur
Yorum
-
Pazarcı , kardeş sen genel kurulda seni yalnız bırakanları, buralarda gelip savunacak, avukatlığına soyunacak, üstüne üstlük burda yazmadan 1 gün önce abisiyle dertleşecek, sonra burayı karıştırmak amacı olan birine, modüratörler bile sen sus abin zaten üye diyecek!!!
Genel kurula katılmayan KY lar Patron yandaşıdır, genel kuruldan kaçanlar( hissemin az bir kısmı var dediği halde!!!) onları savunanlar, patronun ekmeğine yağ sürüyorken, ben o 1 TL haram etmişim, faiğede zaten haram etmişim az mı??
BİR DOSTA selam söylersiniz, faiğ abilerinin hal ve hatırlarını sorsunlar, malüm bizde onların tlf da yok
Yorum
-
donlar faikten hemde bizim mallardan kadifeden özel diktirmiş ha listede olmayanlara don yok onlar donsuz kalacakexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBizim listeleri genel kurula bizzat katılan abimiz yapıyor, kendisi namı değer doncu
,
sizin listeyi yine kimin yapacağı belli zaten, sizleri bulmuş, onun listelerin hayrını görmedik, patron görmüş olanilir
)
Yorum
-
sözüm söz,ben faiti tutuvereceğim...Erendiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi olmaz, eger 0.50den asagida ben faitii doverim...
)
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
olmaz arkadaşlar biz şiddete karşııyız öpecez sadece şiddet yokkarot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersözüm söz,ben faiti tutuvereceğim...
))
)
Yorum
Yorum