Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Şirkettekiler ek mesai ye kalıyodur, ne kaldı şurda
Dün beni kart bir kadın aradı,önce yetişemedim...sonra ben aradım,beni aramışsınız dedim,yanlışlıkla oldu dedi...ben emelciğimden şüphelendim,532 li bir numaraydı,emel kart mı...?!?görüşenler yardım lütfen...))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Dün beni kart bir kadın aradı,önce yetişemedim...sonra ben aradım,beni aramışsınız dedim,yanlışlıkla oldu dedi...ben emelciğimden şüphelendim,532 li bir numaraydı,emel kart mı...?!?görüşenler yardım lütfen...))
şu ana kadar varım diyenler...
1-karot43
2-intelligent
3-exitus
4-hakimbayram
5-siname
6-gökalp80
7-estergon
8-Erendiz
9-
anımsadıklarım bunlar,unuttuklarım varsa özür...size bayramsa, bana düğün dostlar...benim çoluk çocuğum olmadığı için,çoluk çocuğumun rızkını batırmam...batsa da benim için çok şey değişmez...benim yürüdüğüm yerde,çoğunuzun koşması gerekir...))hak verilmez,alınır...!!!bu sözümü unutmayın,emek olmadan,yemek olmaz...!!!
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum