açacağım mahkemede sence delil olurmu teknolojinin gözünü seveyim faık seninle birlikte bir çok kişinin canı yanacak faık tek kurtuluşun hiseyi yukarı çekmek faık faık faık bak artık beni atıramıyorsun forumdan faık faık bedbaht faık onca yalan dolanı zaten kapa göndermen bile senin çok aqunun ne kadar düşük olduğunu gösteriyor
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
son günkü kapanış fiyatını bir tarafa atamayız,bu küçük yatırımcıyı zarara uğratmak olur...taşları bağla itleri serbest bırak,var mı böyle bir şey yaa...
spk değil,kim derse desin bu bir dava konusudur...
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
biz birbirimize anlatamıyoruz sanırım bakın ben sorayım siz cevaplayınexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLot sayın düşecek ama parasal değeri aynı kalacak!!!
Rüçanlarını belirli tarihlerde satmazsan onu da faik alacak!!
1 hissede bölünme oranı kaç olacak?
2 - bölünme sonrası spk kuralına göre 1,20 üzürnde fiayat olmayacak diyor
3- rüchan pazarında hiselerin değeri ne olacak( bana göre 0,20den açılacak)
4- bölünme sonrası kaç adet hisse kalacak(1000adet hiseden)
5- asıl aranacak cevap şurda bölünme miktarı ve bölündüğü gün hisenin göreceği işlem fiayatı bunları çözerseniz sorularada cevap vermiş olursunuz.
Yorum
-
son gün kapanışı 0,50 olur,azaltım oranı da %78 olursa fiyat yaklaşık 2,30 civarı olmalı ki küçük yatırımcı zarar etmesin...1,20 ye uyduracaksa azltım oranını değiştirecek,azaltım oranı serbest,fiyat marjına limit koy...tanrı kelamı mı bu...
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
Yukarda hepsini anlattım senaryo 0.30 TL.göre
SPK değilim bende onlara sordum cevabı bekliyorum
atakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbiz birbirimize anlatamıyoruz sanırım bakın ben sorayım siz cevaplayın
1 hissede bölünme oranı kaç olacak?
2 - bölünme sonrası spk kuralına göre 1,20 üzürnde fiayat olmayacak diyor
3- rüchan pazarında hiselerin değeri ne olacak( bana göre 0,20den açılacak)
4- bölünme sonrası kaç adet hisse kalacak(1000adet hiseden)
5- asıl aranacak cevap şurda bölünme miktarı ve bölündüğü gün hisenin göreceği işlem fiayatı bunları çözerseniz sorularada cevap vermiş olursunuz.
Yorum
-
hiseye biçilen değer 0,26larda işlem gödüğü fiayat 0,30larda piyasa değerini ölçü alacaksanız açın defter değeri ile piyasa değerini karşılatırın yada olayı anlamak için açın konyanın defter değeri ile piyasa değerini karşılatırın hayrıca bakın adamlar hisseye 0,26ktuş değer biçmiş siz hala hisenin piayasa değerini hesaplıyorsunuz yapılacak sermaye azaltımına göre şirkete biçilen piyasa değeri 42milyon hisse fiyatı ister 1tlye çıksın piyasa değeride 162milyon olsun adam ben bu sermaye azaltımını yapacağım diyor ve piyasa değerinide 42milyon olarak hesaplıyor. biz neden şu yorumu yaptık dedikki hisseye biçilen değer 0,26 kruş bölünme zamanı 0,26kruşun üzerindeki her kademeden hisse satılıp sermaye azaltımına katılmasanız daha karlı olursunuz. yorumlarımı mantık dahilinde yapıyorum ama anlama istemiyorsunuz.exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞirketin 1 günde piyasa değeri :/:78 azalır mı ??? Akıl var mantık var
Yorum
-
Başvuru öncesi değerler önemli!!
Sonraki olası fiyat değerleri için faik tablo yayınlayacaktır
Şubatta yayınlamıştı
karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterson gün kapanışı 0,50 olur,azaltım oranı da %78 olursa fiyat yaklaşık 2,30 civarı olmalı ki küçük yatırımcı zarar etmesin...1,20 ye uyduracaksa azltım oranını değiştirecek,azaltım oranı serbest,fiyat marjına limit koy...tanrı kelamı mı bu...
Yorum
-
SPK nın memsa için yayınladığı bülteni tekrar okuyun....
Azami :/: 20 fazla olacak diyor!!! Maksumum demiyor
1.2 ile 2 TL arası istediğin değer yap diyor!!
2 nin üstüde olmaz
o zamanda sermaye artırımını yapamazsın diyor
atakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhiseye biçilen değer 0,26larda işlem gödüğü fiayat 0,30larda piyasa değerini ölçü alacaksanız açın defter değeri ile piyasa değerini karşılatırın yada olayı anlamak için açın konyanın defter değeri ile piyasa değerini karşılatırın hayrıca bakın adamlar hisseye 0,26ktuş değer biçmiş siz hala hisenin piayasa değerini hesaplıyorsunuz yapılacak sermaye azaltımına göre şirkete biçilen piyasa değeri 42milyon hisse fiyatı ister 1tlye çıksın piyasa değeride 162milyon olsun adam ben bu sermaye azaltımını yapacağım diyor ve piyasa değerinide 42milyon olarak hesaplıyor. biz neden şu yorumu yaptık dedikki hisseye biçilen değer 0,26 kruş bölünme zamanı 0,26kruşun üzerindeki her kademeden hisse satılıp sermaye azaltımına katılmasanız daha karlı olursunuz. yorumlarımı mantık dahilinde yapıyorum ama anlama istemiyorsunuz.
Yorum
Yorum