Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Bugün ayın 25 i kaldı beş gün sonra gözlatı.... şakşuka şakşuka... faik ve yandaşları yandan yandan...
sn Sifir bizdeki su...milyon....libin lotu vereyim o zaman gozalti olacaksa lenn gayserilii sen kendini uyanikmi sandin o ipoteklerin ne olacak oyp paralari hele tobe tobe....
La dur daha kol boregi yedirecez .....essek etinden
kap'ta bir açıklama yok...bu adam çarşafa öyle dolaştırdı ki,kendisi bile işin içinden çıkamıyor...))öğrendiğim kadarı ile şirket hakkında açılmış 39 dava varmış,bunların da kap'a bildirilmesi şart,tek tek...!!!bunları bile yayınlamıyorsa,diğerleri tam muamma...bir gün akşama kadar kap'ı işgal edeceğiz galiba...))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
bizim "olağanüstü genel kurul"günü veya herhangi oluşabilecek olumsuz bir durumda şirket merkezi ve spk önünde mutlaka adam gibi bir eylem koymamız gerekiyor...!!!yoksa leyleğin ömrünü lak lak ile geçirdiği gibi,bizde forumlarda ağlayıp sızlayarak geçirmiş oluruz...!!!yapılacak eyleme duyarlı olalım ve emek verelim derim,siz bilirsiniz...))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum