MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çocukları kucağa alıp direksiyona oturur babalar,baba:vitese takar,debriyaja basar,gaza basar,frene basar ve direksiyona çocuk yapışır ama asıl irade babaya aittir...araba nereye gidecek ve nasıl gidecek,hepsi babanın iradesindedir...!!!ama çocuk,arabayı ben kullandım yanılsaması yaşar ve mutlu olur...!!!bazan bunu büyükler de farklı ortamlarda yaşar:ben şuyum,buyum sanır kendisini,ama irade başkasındadır...ama o,bir yanılsama yaşamaktadır...!!!o yetişkin rahatsız değilse:biz hiç değiliz...bu örnek,sadece tatlı rüyadan uyandırmak için dostça verilmiş,çarpıcı bir örnektir...(
    bu yazımı umarım adrese teslim etmişimdir...( eleştirmek sahip çıkmaktır dost...!!!dost yanlıştan döndürmek için eleştirir,düşman yanlışı alkışlar...!!!
    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

Amnezi var sanırım ,,,,

ültimatomlar unutulmuş, alzheimer ? B12 eksikliği gelişmiş olabilir!!

karot abi anlayanı bulamazsın ki

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        karot abi nasılsın bu dünyada kimileri koyun olmayı seçer kimileri çoban olmayı Allah koyun olmaktan uzak etsin bizi hem kader çatalı iki yoldur hangi yola girersen gene önüne iki çatalı yol girer ve bu hep böyle devam eder insan akıl sahibiyse oturmaz çabalar çabalar taki ölene kadar hiç usanmadan benim kader anlayışım bu yan gelip yatmak değil
        evet,memlekette koyun çok...hele memsa topiklerinde daha çok...(sözüm meclisten dışarı)...hala eğleşiyorlar...)) bu toplumun bu kadar edilgen olmasını anlamıyorum...!!!dönen yada döndürülen dolapları anlamak zor değil dostlar...!!!televole kuşağı diyorduk,gezide yanıldık,umarım memsa yatırımcısı da bizi yanıltır...(

Yorum

• anarat
          Katılımcı
          • 13 Eylül 2013
          • 86

sayın karot ben dindar biri degilim demişsin eyvallah bu seçime kimse bir şey demez ancak dindar olmamak inancı olanların yaptıgı yorumlarda allahtan yardım dilemelerini yada dini vurgular yapılarak mesaj yazanları eleştirmene müsade etmez nasılki sen dindar biri olmadıgını yazabiliyorsan burdaki herkezin yorumlarınada saygı duymak gerekir lakin herşeyi allah'tan beklemek dedigin gibi aciz insanların işidir kul elinden gelen gayret ve çabayı gösterecek gerisini allah'a bırakacak biz buna tevekkül diyoruz kardeşim ben dindar biriyim faik için bu dini kullanarak yaptıgı herşey'i önce mevlama şikayet ettim beşer dünyada ise yasaların müsade ettigi elimden geldigi kadar spk başbakanlık cumhurbaşkanlıgı dahil şikayet dilekçelerimi yolladım genel kurulsa onada katıldım genede katılacagım anlayacagın ben faik denen zatın inaçlı yada inançsız kim olursa olsun soymasına aldatmasına müsade etmeyecegim çünki ben bu ülkede bunlar yüzünden yahüdilerin övüldügü müslümanların ise aşagılandıgı bir ortam istemiyorum bunun tek sebebi inanç ekseninde insanları kandıran ve onların emeklerini çalan sözüm onlara müslüman şirketler bu şirketler hakkında heryerde konuşuyorum dünün mücahitleri bugunun mütehaitleri olmuş elbet bunların hesabı sorulmalı ancak birlik olursak sorulur bu nedenle birbirimizi üzmeyelim saygılarımla :GAKKO

Yorum

• karot43
            Çalışkan
            • 17 Mart 2013
            • 2534

anarat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            sayın karot ben dindar biri degilim demişsin eyvallah bu seçime kimse bir şey demez ancak dindar olmamak inancı olanların yaptıgı yorumlarda allahtan yardım dilemelerini yada dini vurgular yapılarak mesaj yazanları eleştirmene müsade etmez nasılki sen dindar biri olmadıgını yazabiliyorsan burdaki herkezin yorumlarınada saygı duymak gerekir lakin herşeyi allah'tan beklemek dedigin gibi aciz insanların işidir kul elinden gelen gayret ve çabayı gösterecek gerisini allah'a bırakacak biz buna tevekkül diyoruz kardeşim ben dindar biriyim faik için bu dini kullanarak yaptıgı herşey'i önce mevlama şikayet ettim beşer dünyada ise yasaların müsade ettigi elimden geldigi kadar spk başbakanlık cumhurbaşkanlıgı dahil şikayet dilekçelerimi yolladım genel kurulsa onada katıldım genede katılacagım anlayacagın ben faik denen zatın inaçlı yada inançsız kim olursa olsun soymasına aldatmasına müsade etmeyecegim çünki ben bu ülkede bunlar yüzünden yahüdilerin övüldügü müslümanların ise aşagılandıgı bir ortam istemiyorum bunun tek sebebi inanç ekseninde insanları kandıran ve onların emeklerini çalan sözüm onlara müslüman şirketler bu şirketler hakkında heryerde konuşuyorum dünün mücahitleri bugunun mütehaitleri olmuş elbet bunların hesabı sorulmalı ancak birlik olursak sorulur bu nedenle birbirimizi üzmeyelim saygılarımla :GAKKO
            sevgili dostum,sanırım yazdıklarımı dikkatli okumamışsın...ben sınırları çizdiğimi sanıyorum,emek veren ve çaba sarfedenler benim eleştirim dışındadır...ayrıca şunu da belirttim:allahın verdiği akıl,fikir ve iradeyi kullanmayanların:işi yine allaha bırakmalarının büyük günah işlemiş olacaklarını belirttim...!!!ben dini inançları gereği gibi yaşayanlara sözüm yok,saygım var...!!!ama dini bir şekilde,özellikle çıkarları için kullananlara ise hiç bir saygım yok...!!!seninde saygın olduğunu sanmıyorum,örneği karşımızda...))

Yorum

• horasanlı
              Seyirci Üye
              • 11 Eylül 2013
              • 57

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Kağıdın bugünkü hareketini anlayamayan bir çok arkadaşımız var...bana göre bu günkü hareket,insanlara tamamen lanet ettirip sattırmak için uygulanıyor...!!!piyasalar coşarken,yerinde sayan kağıdın insanı bezdirip bıktırmasından başka ne olabilir ki...?!!?tam patron hareketi yaşanan,satın götürmeyeceğim,artmayacak mesajı vermeye çalışıyor...patronun arayıpta bulamadığı günlerden birini yaşıyoruz...!!!piyasa yatay ya da aşağı yönlü olsa normal karşılarız hepimiz...ama bu günkü gibi coşkulu yukarı hareketlerin yaşandığı bir ortamda hepimiz çıldırıyoruz sanırım,işte patronda çıldırtmaya ve mal kapmaya çalışıyor...!!!psikolojiye ve sinirlere oynuyor alçak,umutları söndürmek amacı...!!!sizi bilmem ama bende granit gibi sinir var,ben onu anlıyorum,yapmaya çalıştığı alçaklığı da biliyorum...))benim önerim ekranlardan uzak durun,kağıdınıza sahip çıkın...!!!yatırım önerisi değildir,sadece sesli düşüncelerimdir...))
              sevgili hocam insan psikolojisinden gayet başarılısın bunu genelede yayarak dahada netleştiriyorsun bunu bir methiye olarak algılamayın sadece kişiligimin geregi fert manevi anlamda hangi görüşte olursa olsun kendimce davasında samimi,söylemlerinde tavırlarıyla örtüşüyorsa bayılırım bu duruma yüce islamın öngürüsüde budur her ideolojide ikiyüzlülere bolca rastlanır kişi,kişilerin,mevcut evrensel anlamda güç sahiplerin savundukları icraatları uymuyorsa birbirine bu hareketleri düşüncesine mal etmemek lazım toplumlara mal olmuş gerçekler eskimez pörsümez isteyen uyar,istemeyen uymaz ve bununla kendisinden eksilme olmaz kişi kendine zarar vermiş olur.evet hocam bunu niçin haykırdım bu hissenin veya başka farklı farklı tanıdık simalar bizleri yanlışa sevketmesin bu simalar bizim için referans degildir baz alacağımız algılama vicdanlarda yatan kalıplaşmış bir türlü volkanlaşmayan pınar gibi tertemiz degerlerdir bunu kavradıkmı denklemi çözmüş oluruz belki serzenişimin konuyla ne alakası vardır diyebilirsin ama yazma egilimi verdi bana hoşçakalınız

Yorum

• karot43
                Çalışkan
                • 17 Mart 2013
                • 2534

horasanlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                sevgili hocam insan psikolojisinden gayet başarılısın bunu genelede yayarak dahada netleştiriyorsun bunu bir methiye olarak algılamayın sadece kişiligimin geregi fert manevi anlamda hangi görüşte olursa olsun kendimce davasında samimi,söylemlerinde tavırlarıyla örtüşüyorsa bayılırım bu duruma yüce islamın öngürüsüde budur her ideolojide ikiyüzlülere bolca rastlanır kişi,kişilerin,mevcut evrensel anlamda güç sahiplerin savundukları icraatları uymuyorsa birbirine bu hareketleri düşüncesine mal etmemek lazım toplumlara mal olmuş gerçekler eskimez pörsümez isteyen uyar,istemeyen uymaz ve bununla kendisinden eksilme olmaz kişi kendine zarar vermiş olur.evet hocam bunu niçin haykırdım bu hissenin veya başka farklı farklı tanıdık simalar bizleri yanlışa sevketmesin bu simalar bizim için referans degildir baz alacağımız algılama vicdanlarda yatan kalıplaşmış bir türlü volkanlaşmayan pınar gibi tertemiz degerlerdir bunu kavradıkmı denklemi çözmüş oluruz belki serzenişimin konuyla ne alakası vardır diyebilirsin ama yazma egilimi verdi bana hoşçakalınız
                sevgili dostum,aslında herkes doğruyu ararsa ve bunda samimi ve dürüst olursa:zaten bir yerlerde buluşuruz...!!!katakullesi olanlarla buluşamayız,her zaman sapakları değişir...!!!ben çokşey yaşadığımı sanıyordum,ama memsa topiklerinden öğreneceğim daha çok şey olduğunu farkettim...beni öğrenmeye sevkettikleri için teşekkür ediyorum...ama insani anlamda kendimden bile utandığım oldu...( neyse:umarım samimi unsurlar akıl tutulması veya akıl çelmesinden kurtulur ve bir hedefe doğru yol alırız...))

Yorum

• horasanlı
                  Seyirci Üye
                  • 11 Eylül 2013
                  • 57

anarat kardeşim bu yazılıp çizilenler gerçek söylem ve yaşayışlardır müsadeniz olursa konu gelmişken uzatmadan allah resulu(sas)kafirden korkmam söz ustası olan münafıktan korkarım.ehlibeytin gülü hz hüseyin(as) insanların çoğu dünya kuludur din sayesinde geçimlerini sağladığı müddetçe dini savunurlar ama menfaatlerine bir zarar geldimi bırakırlar.bırakalım yapadursunlar iki sevgi bir kalpte barınmaz ama şu an dünya arenasında şeytan istifa etmiştir yarabbi bu insanların yaptıklarından sana sığınırım ama onların kazancı az bir zevklenmedir en tatlı anında alınıverir el degiştirir dünün sözde mücahidleri bu gün saray avaneleri oluvermiş diyen anarat beyefendi doğru söylersin bu konulara faik vesile olmuştur allah(cc) herkesin içinde yatan duygulara göre muamele buyursun

Yorum

• horasanlı
                    Seyirci Üye
                    • 11 Eylül 2013
                    • 57

evet kendince patron zübügü yıldırmaya çalışıyor bilmiyorum sözlerin tükendigi nokta ama şunu bilmeliki bu ülkede tüm yurttaşlar birbirinin külüne muhtaçtır vatandaş olmasa cumhur,başbakan,milletvekilleri aylık alamaz onlar olmasa toplum beslenemez zincirleme döngü dönüyor ama yöneticiler halka hor bakarsa halkta hor bakar o yüzden patroniçe bay matmazel afedersiniz mösyü bakarsan bağ olur bakmasan hissen ilerde sinek avlar ha dersen ben sizi kapana kıstırdım bu meblağ bana yeter ben bu evliligi istemiyorum dersen nafakayı ödersin ve nafakadan öte tüm resmiyet kanunlar senden yana degil ve ötesi siyah jipinle seyahat özgürlügün kısıtlanır örnek dünyanın jandarması şu an sağlam kayaya çarptı ve pis pis düşünüyor

Yorum

• horasanlı
                      Seyirci Üye
                      • 11 Eylül 2013
                      • 57

evet dostlar bütün samimiyetimle haykırıyorum bu hisse yukarı hareketini degil alayının en tepe noktasınada varsa bu görüşlerim bu ve buna benzer hiseler için degişmeyecek ve çevreme yazışmalarımda hep gariban takımı uyarmak görevim olacak borsaya girişim 2009 yılında oldu derler ya üstadı karga olanın burnu mikroptan çıkmazmış üstadımı kesinlikle yadırgamıyorum bildigi bu alandı ama yılların birikimi forumlarda çok degerli simaların öngürüleri kişiyi bilendiriyor ve nerde ne zaman hangi şartlarda,neden almalıyım,neden satmalıyım neye göre bunu almalıyım gibi konuları bilgi dağarcığında dünya gerçekleriyle örtüştürerek yatırımını yaparak siper almalı ve vakti zamanı geldimi karşıdaki alanıda zor durumda bırakmadan bırakıvermek en doğrusu olsa gerek

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

Ey faik, mekanın neresi senin!!! Ahiret için de geçerli

Mensa mensucuat hani bize kakalamayı hala beceremediğin diğer şirket 08.05.2013 olagan genel kurulu için bakanlık temsilcisi kadir aslan ı 08.04.2013 istemesini bilirsin de bizim MEMSA için neden talep etmedinnnn!! İyi kide etmedin artık köşeye sıkışan fare den farkın kalmadı

Ersin bey, Bu şirkette SPK ya yakın mış,, beşiktaş levent mah. No :51 sana ulutaşların gizlendiği yerleri buluyorum.. Fazla da hırpalama...

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

Bak sana da yol gösteriyoruz!!! Merak etme tüm bakanlıklar peşinde!!

Talep etmezsen de keyfin bilir

Bakanlıkta kayyum atar, seninde yolun kodes olur sigaran benden, karot abi zaten sana don ayarladı

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

Belge çok, aramasını bilene bilgi de çok!!

Nasihat öğütçüler de durumlar nasıl

Yorum

• exitus123
                              Kıdemli
                              • 17 Mart 2013
                              • 3035

Şirket yönetemiyosun yaaa , SPK ilettik biz görevimizi yaptık

Bu olayıda yazacağız haftaya bakanlığa!! KY la dalga geçmek haddine mi 2010 bunları çok basit yapmıştın!! KY uyandı

Yorum

• anarat
                                Katılımcı
                                • 13 Eylül 2013
                                • 86

genel kurula gelen arkadaşlarda sagolsun bir kardeşimiz fotokopi çektirip dagıtmıştı hepimizin telefon numaraları var irtibat halinde olalım
                                olmayan genel kurula ticaret bakanlıgından temsilci istenmemiş bizati arkadaşlar arayıp sormuşlardı yeni yapılacak bu genel kurul öncesi 1hafta önceden sormaya başlayacagız toplantıya temsilci talebi olup olmadıgını unutmayın haklı davamızda biz öndeyiz spk nın önümüzdeki haftalarda alacagı karar çok önemli bedelli ve sermaye artırımına kapıyı aralayan spk şimdi
                                ayrılma hakkında faikin sınırlandırma koymasına ne diyecek yasaya göre faik'in böyle bir hakkı bulunmuyor peki neden böyle bir haber yayınlandı ve spk neden buna cevap vermedi
                                arkadaşlar bu genel kurulda yalan olacak kanımca bu herif aysonunda vermesi gereken gerçek bilgileri tam manasıyla verirse sehven unutmassa bunlar ne bedelli yapabilir nede sermaye azltımı yalan haber olursa gözaltındayız bu nedenle bunu göze alamayan faik sene sonuna kadar bu oyuna devam edecektir belkide süprizler yapacak ben şahsen şikayetlerin devamı ve ay sonunun beklenmesi gerektigine inanıyorum daha çok fırıldaklar cevirecek bu adam

Yorum

Working...
                                X

Debug Information