MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

Genel kurulda şirket merkezini görünce, KY ya patronların reva gördüğü rezilliği görünce, bunlardan herşey beklenir..

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beni gizli numaradan aramışlardı.. Ne teklif edeceklerdi..

: FW: mensa yönetim kurulu kararları 28 Ağustos 2013 Çarşamba 20:12 Tarih : Kimden : haliltoktas <haliltoktas@mynet.com> Kime : emel.unal@mensa.com.tr Ekteki dosya(lar) Virüs taraması yapılmıştır.
    image001.png
    1k
    Teşekkür ederim. Gizli numaradan aramalara bakmıyorum. Yasal bir dilekçeme yazılı olarak 15 gün içinde cevap vermeniz gerekir. Bunu bilmeniz lazım. Bu süre bugün dolmuştur. ( Dilekçem elinize belge 13.08.2013 tarihinde iadeli tahütlü geçmiştir.)

Bu tutumunuz MEMSA nın

c. Yatırımcı İlişkileri

"Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi", ortaklar ve yatırımcılar arasındaki tüm ilişkileri izlemek ve bunların bilgi edinme hakları gereklerinin eksiksiz yerine getirilmesini sağlamak amacıyla kurulmuştur.

Pay Sahipleri ile İlişkiler Birimi;

 Birim yeteri kadar uzman personelden oluşr.

 Pay sahiplerinin ve yatııcıarı bilgi taleplerini, mevzuat, esas sözleşme, kurumsal yönetim ilkeleri ve bilgilendirme politikası çerçevesinde yerine getirir.

 Mevzuat, esas söleşe, kurumsal yöetim ilkeleri ve bilgilendirme politikasıçrçvesinde yurt içnde ve yurt dışıda periyodik yatııcıbilgilendirme toplantıarıdüenler veya düenlenen toplantıara işirak eder.

aykırı bir uygulamadır. Lütfen istediğim belgeleri posta yoluyla iletmeniz. Bu maili yönetim kurulu başkanı, yardımcısı ve kurumsal yönetim komitesine iletmeniz.

Yılların MEMSA yatırımcısı olarak bunu sizden istemekteyim. MEMSA kendine yakışanı yapmalı.

Genel kurul günü o belgeleri sizin bana vereceğiniz zamanınız olmayacak.Benimde o gün için öyle bir talebim olmayacak. Belgeleri belirttiğim adrese benim tarafımdan kargo ücretinin ödemesi yolluyla yollamanız. (MEMSA Halkbankası, SGK ve elektrik borcu olduğu için parasal sıkıntı içinde!!!!!! ) 29.08.2013 tarih son gün...

İyi çalışmalar..

----- Özgün İleti -----
    Kimden : emel.unal@mensa.com.tr
    Kime : haliltoktas@mynet.com
    Gönderme tarihi : 28 Ağustos 2013 Çarşamba 10:55
    Konu : FW: mensa yönetim kurulu kararları

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

Burayı okuyosun belli, İNEKLİK sana yakışırr., Boğasadın mı GUZLACIMISIN yoksa, sütçümüsün.. . Bu lafınızı o günde iade ettim, yinede ediyorummm.

OKUYOSUN YA:: Tükürdüğünü ne zaman yalayacaksın, topiği çarsan millet mağdur olmaz,, eğitimleri eksik kalmaz...

SADECE o gün pazarcı kardeşimiz.. size cevabınızı vermişti.. Onada dokunmuş demek ki bu laflarınız..

23-07-2013 22:49 #15 pazarcı
      Aktif Üye

--------------------------------------------------------------------------------
      Üyelik tarihi Mar 2013
      Mesajlar 846
      Ettiği Teşekkür : 88
      155 mesaja 227 teşekkür aldı Cevap: MEMSA hisse yorum analiz haber
      umutsari Nickli Üyeden Alıntı
      size son sözüm..

hisseanaliz.net,siz burada orada bokunuzla gülle oynarken..

galatasaray sportif a.ş ye dava açmış tek borsa internet sitesidir..

günlerce aylarca tvlerde çıktık konuştuk..

eğer içinizde dava açmaya niyetli olanınız var ise istanbul iftar toplantısına gelin dedik..GELEN OLMADI.

BİZ GALATASARAYA DAVA AÇARKEN hiçbir forum sitesi destek vermedi ..YEMEDİ.

TÜM RİSKLERİ GÖZE ALIP,tek başımıza dava açtık..bedelli yapma yasasını DEĞİŞTİRTTİK...SPK BAŞKANINI DEĞİŞTİRTTİK..

götünüzde iş yok..

anca ona buna laf atma ..karılar hamamı gibi..

açın bakın galatasaray kApda yayınlanan davalara..

tek tek rumuzlarını yazayım sizlere..
      sayın umut bey Galatasaray hissesinde yaptıklarınız takdir edilecek boyuttadır bu takdiri biz size zaten yapıyoruz ama bir trader olarak memsa topiğinde yazan memsazedeleri aşağılayarak hakaret etmenizi size yakıştıramadım bu şekilde yazma hakkınıda kendinizde nasıl buldunuz bir anlam veremedim sanırım tüm arkadaşlarımızdan özür dilemeniz daha yerinde olacaktır

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

pazarcı nın dediği gibi:
        sayın umut bey Galatasaray hissesinde yaptıklarınız takdir edilecek boyuttadır bu takdiri biz size zaten yapıyoruz ama bir trader olarak memsa topiğinde yazan memsazedeleri aşağılayarak hakaret etmenizi size yakıştıramadım bu şekilde yazma hakkınıda kendinizde nasıl buldunuz bir anlam veremedim sanırım tüm arkadaşlarımızdan özür dilemeniz daha yerinde olacaktır

ÖZÜR DİLEME erdeminde bulun sen.. Erdem var mı ki...

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

İçimi döktüm , okuyanlar için sıktıysam özür..
          Bazıları için özür dilemem onlar kendilerini biliyor, okusunlar ki erdemliliği öğrensinler..

Yorum

• BLACKEYE
            Seyirci Üye
            • 17 Mart 2013
            • 52

HAYIRLI CUMALAR ... Doctor bu kin ve nefretin inşallah bitmiştir artık,,

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              İçimi döktüm , okuyanlar için sıktıysam özür..
              Bazıları için özür dilemem onlar kendilerini biliyor, okusunlar ki erdemliliği öğrensinler..
              exitus,umarım bitmiştir...gerçekten sıkmaya başladı...(
              AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
              GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
                Çalışkan
                • 17 Mart 2013
                • 2534

exitus,umarım bitmiştir...gerçekten sıkmaya başladı...biz bilgi ve düşünce paylaşmak isteriz...özel konuları:özel naillerinizde mi,özel telefonlarınızda mı konuşacaksanız konuşun arkadaş,burası özel sorunları çözmez yaa...(

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

evet,faik bizleri yanıltmamış,yine seansı 0,28'den kapatmış...))biz bıktık bu oyundan,sen bıkmadın mı ortağım...))yoksa başka oyun mu bilmiyon laann...)bıktık dedik diye elini avucunu ovuşturma sakın,satmayacağız...))

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

Bu yazdıklarımı bu iki kelimeye bağdaştırıyosan, zaten sen ne anlatmak istediğimi anlamamışsındır, bu kadar olaylara dar görüşle bakıyosundur..

Kinim de nefretim benim daha ağır sözcüklerle ifade edilir!!!

sen bu tarz adamlarla aynı masada oturup balık ekmek yiyebilirsin, ben KY o lafları eden adama ağzının payını vermeye çalışırım

Buğün için yeterli bilgide paylaştım belgede!!!!

BLACKEYE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    HAYIRLI CUMALAR ... Doctor bu kin ve nefretin inşallah bitmiştir artık,,

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

Genel kurul öncesi üstadlarınız yazıp çizecek, yine sen ben gideceğiz genel kurula, senin için noterede giderim, spk yada, oturur orda dilekçeyide yazarım, tuanaklar için sokak sokak dolaşıp fotoko***i arayıp fotokopini de çektiririm...
                      bunlar icraat olur!!! üstadların, hocaların klavye başında yazarlar!!!!!

Yorum

• karot43
                        Çalışkan
                        • 17 Mart 2013
                        • 2534

Arkadaşlar,üye olup yazmak isteyenler...forum sayfamızın üst bölümünde "faydalı linklerébölümü var...oradan forum yöneticilerine tıklayın ve smirug'a mesaj yazın...ben yazdım ama henüz kimse okumadı galiba...beleş bir form sahibi mi olduk nee...))hepimiz üye olduktan sonra kaçsalardı çok iyi olacaktı...))

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

Üstadların 04.09.2013 tarihinde bilgisayar başında, evinde -işinde elinde çayı varken, yazıyorken , istersen bak bakim kimler o saatlerde form sitelerindeymiş..
                          ben de ,İstanbul SPK toplantı odasında bu dilekçeyi yazıyodum...

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

karot abi bilgi belge paylaşımı yapacaktık hani..

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Arkadaşlar,üye olup yazmak isteyenler...forum sayfamızın üst bölümünde "faydalı linklerébölümü var...oradan forum yöneticilerine tıklayın ve smirug'a mesaj yazın...ben yazdım ama henüz kimse okumadı galiba...beleş bir form sahibi mi olduk nee...))hepimiz üye olduktan sonra kaçsalardı çok iyi olacaktı...))

Yorum

• exitus123
                              Kıdemli
                              • 17 Mart 2013
                              • 3035

abi koskoca topiğ adam senin benim yüzümden kapatmış... biz neymişiz ya.... FAİK kesin basmıştır orayı-avukatlarıyala ... sana bir mail yollayacam,,, hemen oku....

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

mail attım..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information