MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

MENSA GAYRİMENKUL için ticaret sicil gazetesinde haber çıkmış..

bekleşenler faiğ emminize danışın bakim nerde bu OTEL ler.. davaları bahane ediyorsun ama ne kararlar alıyorsun diye...

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

VOLT için de haber varmış...

bekleşen karpuzlara yazık olacak hala çalıştırılamayan yatırımlar...

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

birilerin kalbine inecek sonunda... 0.13 de gösterecek faiğ bunlara... yeni yeni zedeler doğacak gibi....

Yorum

• siname
          Bağımlı
          • 18 Eylül 2013
          • 1034

patroncuğunuz ozkgyo yu topluyormuş 28 aydır bende seni akılı biri sanıyordum beklemedeymiş ve zarardaymış yalanın kuyruklusu kendi hisesini niye almıyomuş dolap dolap dolap bu hisede olan hep bu birileri hep dolap peşinde. volta gelince adam epdk ya da el atmış bir tane bilgi vermiyorlar sözde bilgi edinme hakkıymış hakkınıza sokayım. ................

Yorum

• siname
            Bağımlı
            • 18 Eylül 2013
            • 1034

neo 1980 benim emekliliğime 18 sene var yani zamanım var ve kimse bana özelden yazmasın.

Yorum

• siname
              Bağımlı
              • 18 Eylül 2013
              • 1034

koyun olmayı sevmiyorum bu benim özümde ve kimliğimde var bir hata yaparsam özür dilemeyide bilirim. ama aynı özveriyi karşımdada görmek isterim. birileri istiyor diye kendimce eleştirmeden sorgulamadanda araştırmadanda hiç bir iş yapmam kimse kusura bakmasın . koyunluğun ispatı ve en büyük delilide sorgulamamaktır, araştırmamaktır. herkezin bir doğrusu var ve ben kendi bildiğim doğruda sonuna kadar giderim

Yorum

• siname
                Bağımlı
                • 18 Eylül 2013
                • 1034

ve hepiniz Allaha emanet olun ben bundan sonra burada yokum sadece bilgi paylaşımında bulunmak için girerim ve bu davanın sonuna kadar giderim. birileri anlaşmışmış birileri vazgeçmişmiş umrumdada deyil.

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  ve hepiniz Allaha emanet olun ben bundan sonra burada yokum sadece bilgi paylaşımında bulunmak için girerim ve bu davanın sonuna kadar giderim. birileri anlaşmışmış birileri vazgeçmişmiş umrumdada deyil.
                  hayırdır,kim anlaşmışşş...))benimle anlaşmak zordur/hatta olanaksızzzz,her hangi bir çakal için...))ama sıradan ve dürüst insan için çok basittir benimle anlaşmak...))

AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                  GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
                    Çalışkan
                    • 17 Mart 2013
                    • 2534

yarın köyüme gideceğim,internet yok,memsa yok...))ama telefon var,dostlar bilir...))10 gün falan yokum,anlaştı falan diye kimse çamur atmasın...))önemli gelişmeler olursa msj atın,ya da arayın dostlar...))görüşmek üzere,kendinize iyi bakın...))
                    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• siname
                      Bağımlı
                      • 18 Eylül 2013
                      • 1034

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      hayırdır,kim anlaşmışşş...))benimle anlaşmak zordur/hatta olanaksızzzz,her hangi bir çakal için...))ama sıradan ve dürüst insan için çok basittir benimle anlaşmak...))

mesela diyorum anlaşma olsa bile demek istedim.iyi tatiller

Yorum

• neo1980
                        Yeni Üye
                        • 24 Haziran 2014
                        • 29

senedin yükselmesi 18 sene sürmez herhalde dimi arkadaşlar.....

Yorum

• Intelligent
                          Katılımcı
                          • 12 Eylül 2013
                          • 110

Orhan Pala'nın yazısıdır ;

Bu mu sermaye piyasaları, böyle mi 2023 hedeflerine ulaşılacak?
                          Dev şirketler borsadan çıkmak için sıraya girerken, borç batağında çırpınan, hiçbir vizyonu olmayan şirketler halka arz için birbirleriyle yarışıyor.
                          Göz göre göre şirketlerin içi boşaltılıyor. Tahsisli halka arzlar, sermaye artırımları, birleşme ve satın alma oyunlarıyla firmaların ve yatırımcıların tasarrufları hortumlanıyor.
                          Yüzü gülen bir tane bile yatırımcı kalmadı!
                          Hisse senedi yatırımı yapmak yerine forekste kumar oynamak daha fazla tercih ediliyor.
                          Mafya bazı şirketleri ele geçiriyor, kara para, hisse senedi piyasalarında aklanıyor.
                          Manipülatörler halka açık şirketlere patron oluyor.
                          Tefeciler, leş kokusu almış kargalar gibi İstinye üzerinde uçuyor.
                          Manipülatörlerle işbirliği içerisinde olan bazı aracı kurumlar, yatırımcıların soyulmasına göz yumuyor.
                          Kamudan ayrılan bazı isimler, manipülatörlere ve şirket patronlarına, kılıfına uygun soygun yöntemlerini öğretiyor.
                          Otoritelere yakın profesörler aylık 50 bin lira gibi fahiş ücretlerle halka açık şirketlerin yönetiminde görevlendiriliyor.
                          Menfaat ve vurgun çarkı, yavaş yavaş yatırımcıları öğütüyor…
                          Bir ülkenin geleceği böyle katlediliyor…

Yorum

• Intelligent
                            Katılımcı
                            • 12 Eylül 2013
                            • 110

Forumda paylaşmanın bir gerekliliği ve faydası olmamasına rağmen bazen bu tür paylaşımları yapmak istiyorum. Bayram sonrası için birkaç arkadaşla birlikte aşağıdaki konularda aksiyon almayı düşünüyor ve planlıyoruz. Hiçbir zaman için durmak gibi bir amacımız yok. Azim ve istekle mantıklı olan ve sonuç alabileceğimiz konularda aksiyonlarımız olacak.

1) 2012 GK tutanağına koyduğumuz konularla ilgili şimdiye kadar herhangibir gelişme olmadı. Bayram tatilinden hemen sonra noter'den ihtarname çekeceğim (Bir orneği de SPK'ya gönderilecek ) 3 ay içerisinde bir gelişme olmazsa bu konu ile ilgili de dava açağız. (Avukatımız da artık konuya vakif ve gerekeni yapacak )
                            2) Turk Ticaret Kanunu 439/1 maddesi gereğinde şirkete özel denetçi atanması ve 2007-2014 dönemine ilişkin denetim yapılmasını talep edeceğiz. Bu konu ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Konu ile ilgili olarak avita hukuk bürosu uzmanları ile önümüzdeki hafta görüşmelerim olacaktır.
                            3) Halk Bankası yönetimi değişti ve aradan baya bir zaman geçti. Olaylara artık vakıf durumdalar. Şimdiye kadar hep mail ile sorgulama yaptık fakat bu defa resmi kanallarla sorgulamaya çalışacağız. Şimdi de yeni genel müdür ve ilgili birim müdürlerine kredi olayını özetleyip mağduriyetimizi bildirip önlem alınmasını talep edeceğiz. Mensa'dan da bu konuda resmi bilgi talebinde bulunacağız (?? nasıl olabileceğini araştıracağım ) ve ileride dava söz konusu olursa bunları kullanacağız.

Yorum

• Intelligent
                              Katılımcı
                              • 12 Eylül 2013
                              • 110

2) 'yi araştırmadan sadece düşünce olarak yazmıştım. Bu internet'de bu maddeyi ve gerekçelerini incelediğimde gerekli koşulların oluşmadığı ve bunu yapmaya henüz yetkimizin olmadığı ortaya çıkıyor.

MADDE 439- (1) Genel kurulun özel denetim istemini reddetmesi hâlinde, sermayenin en az onda birini, halka açık anonim şirketlerde yirmide birini oluşturan pay sahipleri veya paylarının itibarî değeri toplamı en az birmilyon Türk Lirası olan pay sahipleri üç ay içinde şirket merkezinin bulunduğu yer asliye ticaret mahkemesinden özel denetçi atamasını isteyebilir.

GEREKÇE/Madde 439 – Birinci fıkra: Genel kurul özel denetim talebini reddettiği takdirde ortaya azlık hakkı çıkar. Başka bir deyişle, paysahibi özel denetim talebinde bulunmuş, ancak talep genel kurul tarafından reddedilmişse, sadece azlık mahkemeden özel denetçi tayin etmesini isteyebilir. Red, özel denetçi talebinin ileri sürülebilmesinin şekli ve maddî şartlarını değiştirir. Azlık kavramı hükümde şirketin halka açık olup olmamasına göre farklı tanımlanmıştır. Sermayesi çok büyük olan şirketlerde, hükümdeki yüzdelere ulaşılması güç olabileceğinden sabit bir miktar da öngörülmüştür. Yüzdelerin ve sabit miktarın esas sözleşme ile artırılması geçersizdir. Üç aylık süre hak düşürücüdür.

Yorum

• Intelligent
                                Katılımcı
                                • 12 Eylül 2013
                                • 110

Önümüzdeki genel kurul toplantılarında birlik olup bu konuda gerekli aksiyonları almayı planlayabiliriz.

Intelligent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                2) 'yi araştırmadan sadece düşünce olarak yazmıştım. Bu internet'de bu maddeyi ve gerekçelerini incelediğimde gerekli koşulların oluşmadığı ve bunu yapmaya henüz yetkimizin olmadığı ortaya çıkıyor.

MADDE 439- (1) Genel kurulun özel denetim istemini reddetmesi hâlinde, sermayenin en az onda birini, halka açık anonim şirketlerde yirmide birini oluşturan pay sahipleri veya paylarının itibarî değeri toplamı en az birmilyon Türk Lirası olan pay sahipleri üç ay içinde şirket merkezinin bulunduğu yer asliye ticaret mahkemesinden özel denetçi atamasını isteyebilir.

GEREKÇE/Madde 439 – Birinci fıkra: Genel kurul özel denetim talebini reddettiği takdirde ortaya azlık hakkı çıkar. Başka bir deyişle, paysahibi özel denetim talebinde bulunmuş, ancak talep genel kurul tarafından reddedilmişse, sadece azlık mahkemeden özel denetçi tayin etmesini isteyebilir. Red, özel denetçi talebinin ileri sürülebilmesinin şekli ve maddî şartlarını değiştirir. Azlık kavramı hükümde şirketin halka açık olup olmamasına göre farklı tanımlanmıştır. Sermayesi çok büyük olan şirketlerde, hükümdeki yüzdelere ulaşılması güç olabileceğinden sabit bir miktar da öngörülmüştür. Yüzdelerin ve sabit miktarın esas sözleşme ile artırılması geçersizdir. Üç aylık süre hak düşürücüdür.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information