Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Ahrette hesaplaşma tercihinde olanlar acele etmeyin,daha fıyığın sizin paraları yemesi lazım...))sonra garip sesler çıkarsanız da sizler de sağ görünüyorsunuz...))buluşmanıza(vuslatınıza) zaman var demekki,rahat olun ve rahat bırakın adamı...))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Bizim davanın ara kararında bir dip not var:...LER ÜRÜR,DAVA YÜRÜR...))ÇATLASANIZ DA,PATLASANIZ DA...İŞBİRLİKÇİLERE/ÇAKALLARA RAĞMEN KAZANACAĞIZ...))AZICIK ONURUNUZ VARSA SUSUN DİYECEĞİM AMA,KIRINTI BULABİLENE HELAL OLSUN...!!!
bırakın şu Abd sahtekarlığını isviçreden gitip paraları alıp halkbankası borcunu ödemesine benziyor buda. huylu huyundan vazgeçermi ya çok safsınız yada hakaten. ............... kendiniz ne isterseniz koyun buraya iyi tatiler
faiğim dedim ya şimdi yayınlasanda twettırda inanmam sana 3,5 yıl oldu bir tane doğru işini görmedimki şimdi inanayım güldürüp duruyorsun beni yahu abi beni azledin şu adamın twettlerini izlemekten çözülmesi imkansız bir adam bu ya
Bizim davanın ara kararında bir dip not var:...LER ÜRÜR,DAVA YÜRÜR...))ÇATLASANIZ DA,PATLASANIZ DA...İŞBİRLİKÇİLERE/ÇAKALLARA RAĞMEN KAZANACAĞIZ...))AZICIK ONURUNUZ VARSA SUSUN DİYECEĞİM AMA,KIRINTI BULABİLENE HELAL OLSUN...!!!
faiğim twettırda gene döktürmüşsün duygu patlaması yaşadım ne o yeni iş koları güzel ama velakin önce elindekini çalıştır be ortağım korkma bu ülkede obezite patlamaz sizin gibi patronlar varken o biraz zor patron önce şu dünya hırsından uzak dur hırsın fazlası zarar ziyandır zaten senle benim ne kadar ömrümüz varki dünyaya kazıkmı çakacaz yoksa bize imam pamukmu tıkayacak
Sen önce senin şirketine yatırım yapan KY ile konuş, anlaş... Milletin parasını vermedin... NE HAYALLER KURMUŞSUN.... Sonra rezil olmakta var SOSYETEYE......
hay gözünü sevdiğim faik gitmişde Amerikayı keşfetmiş hiç bir forumda böyle ky cıyla patron arasında böyle dialog gören varmı yahu, adamla şifreli konuşuyoz birisi girse vallahi hiç bir şey anlamaz üstünede bunlar deli derler bu kesin dedim ya benim sana güvenim tam bunu bil yeter ortağım ben senin adamların gibi deyilim onları kov gitsin birde AQ larını ölçtür lütfen bunu yap sana ne kadar güvendiğimi biliyorsun zaten
hay gözünü sevdiğim faik gitmişde Amerikayı keşfetmiş hiç bir forumda böyle ky cıyla patron arasında böyle dialog gören varmı yahu, adamla şifreli konuşuyoz birisi girse vallahi hiç bir şey anlamaz üstünede bunlar deli derler bu kesin dedim ya benim sana güvenim tam bunu bil yeter ortağım ben senin adamların gibi deyilim onları kov gitsin birde AQ larını ölçtür lütfen bunu yap sana ne kadar güvendiğimi biliyorsun zaten
sen yine de dikkatli ol,samimiyeti arttırma...!!!yemeğini yemeye gelir,kar kardır...))
sen yine de dikkatli ol,samimiyeti arttırma...!!!yemeğini yemeye gelir,kar kardır...))
geçen koçu çalan hırsız hikayesi vardı onu paylaştım mesneviden çıplak kalmakda var işin sonunda hem biz misafiri severiz misafir olarak gelirse başka bu bizim millet olarak genlerimizde var
Yorum