MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • siname
    Bağımlı
    • 18 Eylül 2013
    • 1034

revenge sen öyle san sanmaya devam et buda benim tuşlara dokunduğum düşüncemdir adamların hükümetdn dokunulmazlığı var yani devlet kurumları bunlara. .......... mems 1 dende vurgunu hem piyasaya sunarken hemde bizim elimize verirken yaptı ben bunların elinde 300 milyondan fazla para olduğunu sanıyorum. bir vurgun daha yapmak istiyor benim dediğim olur diyor ben patronum ben burada hem öldürür hemde can veririm diyor. büyüklük taslıyor yani birde bir önceki oyununun bire bir aynısı uygulanıyor

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

şirketin seceresini bilmeden HİKAYE yazanlar sadece beni güldürüyorlar... hala faiğ MAZLUM, oyuna getirildi, gariban çocuk ... METROBÜSE biner, iradecilerle LAHMACUn yiyen...

SEN öyle san....

Ben sana diyeyim buda benim yorumum.. OYP döneminde GENERALİ sözde şirkete para verdi ( Verdi göründü) FAİĞ bu hisseleri borsada sattı, satarkende SPK suç üstü yaptı.. 2 den aldığı hisseyi 3.24 KAKALADI millete.. CEZAYI da yedi.. ÖYLE MAZLUM DEĞİL...

Generali o dönemde kazancı yapılan anlaşama gereği elde edilen 1 TL nominal hisseyi piyasada 3.24 satma beceresine karşılık aradaki KARIN paylaşımıdır..

SONUÇTA o sözde İSVİÇRE de olduğu söylenen paranın akibetini İSTANBUL SPK görevli müdür dahi bulamadık diyebiliyorsa... FAİĞ , VOLEYİ vurmuş, şuan BOĞAZDA , sevgili İTİ CONİ siyle kahvesini içmiş, CONİ nin kaybolduğunda vicdanı doğan bir İNSAN ...

KORUYUP KOLLAMAYI nede çok seviyorsunuz...

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

Ya arkadaşlar,kime ya da kimlere ne anlatıyorsunuz...)) bırakın herkes ne hali varsa görsün yaa...))biz işimize bakalım,yol uzun...))
        AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
        GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
          Çalışkan
          • 17 Mart 2013
          • 2534

Bu gün öğrendiğim hukuki bir bilgi,hazırlamış olduğum suç duyurusu metnini alt-üst etti gibi,yeni metini hazırlamakla uğraşıyorum...))sanırım 1-2 güne bitmiş olur,bilginize...!!!

Yorum

• karot43
            Çalışkan
            • 17 Mart 2013
            • 2534

Bir öngörümü de paylaşayım: bu istifaların nedeni spk'nın olası kararlarının günümüze yansıması olabilir
            mi...?!!?çünkü,buralarda paylasılmasa da bazı arkadaşlarımızın spk nezdinde yapmış oldukları çalışmalardan
            benim biraz haberim var...!!!spk olabildiğince sıkışmış durumda,aynı anda bizim beyanlarla mahkeme nezdinde
            ortaya koyduğumuz bilgi,belge ve sorular da cabası...!!!hele şu son hamleyi de yapalım,sonrasını seyrederiz...))son hamle derken,bizde hamle bitmez,kimse yanlış anlamasın...))

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

SPK ya ben davayı ilettim... başkalarıda bu metni iletsin dedim.. YATARAK BÜYÜYECEK olanlar için bunlara kafayı yormak çok ZOR, çünkü basmıyor... Dün demiştim kafası basan bir kişi çıktı.. diğerlerinin topiklerde bulunma amacı ÖLÜ EVİNDE AĞLAMA SIZLANMA EKİPLERİDİYEREKTEN BİR ARA TV LERDE REKLAMI YAPILIYORDU...

YOKSA BUNLAR O EKİPLERDEN OLAN VE FAİĞ İN TUTTUĞU UAŞAKLAR OLMASIN NE GÜZEL AĞLAYIP SIZLIYOR, GELDİĞİNDE HAVALE EDİYOLAR

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

Bu haftalarda HAKİMLER SAVCILAR atama kararnamesi yayınlanacak... Bizim hakim kalacak mı yerinde ?????

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

birde bu AĞLAMA SIZLAMA EKİPLERİ OGK geçmiş hangi biri İPTAL davası için mahkeme yollarına DÜŞMÜŞ... HAVALE edilince DÜNYA İŞLERİ düzeliyor diye mi bunların akıl küplüğü...

sonra orda burda kıçlarını kaldırmadan yazı yazarlar....

Yorum

• siname
                    Bağımlı
                    • 18 Eylül 2013
                    • 1034

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    birde bu AĞLAMA SIZLAMA EKİPLERİ OGK geçmiş hangi biri İPTAL davası için mahkeme yollarına DÜŞMÜŞ... HAVALE edilince DÜNYA İŞLERİ düzeliyor diye mi bunların akıl küplüğü...

sonra orda burda kıçlarını kaldırmadan yazı yazarlar....
                    yandık bitik edebiyatı yaparlar birde üstüne hise toplarlar alma be kardeşim sat kurtul siz o ufacık beyinleriniz le kimi kandırıyorsunuz hiç bir sözünüz diğeriyle eşleşmiyor.dansöz gibisiniz. yoksa piskolojik rahatsızlığınızmı var sizin reven.......

Yorum

• lidaki
                      Katılımcı
                      • 12 Eylül 2013
                      • 88

Yorum

• lidaki
                        Katılımcı
                        • 12 Eylül 2013
                        • 88

resmi beceremedim dostlar kusura bakmayın

Yorum

• siname
                          Bağımlı
                          • 18 Eylül 2013
                          • 1034

lidaki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          resmi beceremedim dostlar kusura bakmayın
                          iyi iyi yahu bir sorum var herkeze şu revengey le hiç konuşan veya bilen varmı faiğe duyduğum kinin aynısını duyuyorum ona

Yorum

• radyolog
                            OKURYAZAR
                            • 03 Ağustos 2008
                            • 22617

siz hala şort tu don du diye tartışın

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• siname
                              Bağımlı
                              • 18 Eylül 2013
                              • 1034

cevap yokmu

Yorum

• karot43
                                Çalışkan
                                • 17 Mart 2013
                                • 2534

BEN YARDIM EDEYİM...EVET,BENDE MERAK EDİYORUM,LİDAKİ...))Bu soru lidaki'ye aittir...))

Yorum

Working...
                                X

Debug Information