Bide demezlermi faiğ batmış, 5 kuruş parası yok, ama boğazda VİLLADa, NEW YORK larda.... METROBÜSÇÜ yü hiç unutmuycam..... Battı faiğ ama şirkettende kendini 1 yılda masa başında ALACAKLI etti... ŞİRKETE BORÇLUYKEN...
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Adama demişler neyin var bir CANIM var senin olsun...
Öyle kolay mı....
Katlanacağın işleri yaparsın bu dünyada...

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTehlİkelİ sular da yÜzÜyorsunuz ondan sonra gÖtÜrÜp bb sunar bu ben gÖtÜrdÜm senİn kulaklarini Çinlatiyorlar dİye her bok beklenİr totosu yere yakindan
Yorum
-
UYDURUK cuları çağırmamıştım
siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende davet ediyorum kervancılar bekleriz elinize vermeden gelin dönün yuvanıza tabi ordaysanız.
Yorum
-
biz içimizden yedi cedine dua ediyoruz sorun yok orda ama deveni sağlam kazığa bağla ben bu kazığı yiyecek adamıydım ama yedik alabilecek gücede sahibim ama her şeyin zamanı varexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAdama demişler neyin var bir CANIM var senin olsun...
Öyle kolay mı....
Katlanacağın işleri yaparsın bu dünyada...

Yorum
-
ne var bültende ben im bakmaya durumum yokdaexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBülten yayınlanmış...

Yorum
-
exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBülten yayınlanmış...

Bültenden ve bültenlerden bir şey çıkmaz,herkes gebeee...
))doğurtursak,bizler doğurturuz/hem de ikizzz...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
şiişşşttt,renkli rüyalar görüyorlar:fabrika alacaklar,lütfen rahatsız etmeyelim...siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteruykucular izlemeyi bırakın dalın içeri öyle misafir modunda olmuyo ama
çıkarın içinizdeki negatif enerjiyi
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
o fabrikanın yarisi benimkarot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşiişşşttt,renkli rüyalar görüyorlar:fabrika alacaklar,lütfen rahatsız etmeyelim...
))
Yorum
-
Mesaj kutunuza bakınız

SON vuruş olabilir!!!
karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşiişşşttt,renkli rüyalar görüyorlar:fabrika alacaklar,lütfen rahatsız etmeyelim...
))
Yorum
Yorum