exitus123 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bu genel kurulda mehmet ulutaş ne diyordu onu arayan arkadaşa onlar salak sendemi salaksın niye beni aramadın diye o sözleri unutamıyorum benim doktor tarafından seyahat yasağım varken geldim orda olsalardı ben ne yapacağımı biliyordum ama onlar sırf yatırımcılarıyla dalga geçmek için ve nabız ölçmek içindi senin inşallah nabzını ölçücem hani o 0,23 lerden aldıklarımı 0.60dan senin kucağına vericem seçim yaklaşıyor yukardakiler benim kar gözetmiyorum onlardan ve her aşağı kademende bir öncekinin iki katı olarak alıyorum zaten genel kurulda ipler kopacak her şey beli olucak faik efendi borsanın kurduymuş hadi oradan
Yorum
-
Mustafa cığım katkı yapmak için gelsende biz de senden bir harf öğrensek!!
Senden yararlanmak isteriz, başkası için kendini heder etme!!
Abin, üstadın , hocanda olabilir, biz onları başka türlü tanımışız!!
Vekaletlere ne oldu? Allah rızası için sor onlara??
Arkadaşın5000 lot için vekalet ücretini yatırıp geldim oraya, onlar nerdeydi, MU ın telefonları onlarda neler konuşolardı!!!
MU gecenlerde çocuklarıyla fotografı vardı, görmüştün!!!
2013 deki MU un fotoğrafın dada yanında 2 kişi vardı, onuda görmüşümdür?? Foto çeken, MU , yanındaki 2 kişi, isimleri yazan neden genel kurulda yok tu??? Neden acaba???
Ben ordaydım, sanırım sen cevaplamadığınz göre sende yoktun!!!
Yorum
-
Biz içimizdeki faik yandaşlarını görmedikçe veya sırf menfatimiz için onları görmezlikten geldikçe bölünürüz!!!!
Uyutulduğunuzu görünüz, yandaşları tanıyınız!!!
Genel kurulda bakacağız bakim kim gelecek, sonrada kimler gazeteye ilan verecek!! Finansmanlığı çözmüştüm kardeşime sorun avukattan parayı istemiş mi?? 2 tıkla havale ediliyor

Aklımı seveyim!!!! Parayıda buldum!! Dikkat edin de lot toplama işine dönmesin
O lotların listesinin kime gittiğinide sorun!!!
Yorum
-
Siz onlara sormazsanız, onlar sizin gözlerinizin içine baka baka sanarkar ki sizi uyuttuklarını..
KRAL ÇIPLAK deyiniz artık !!!!
Ben dedim!!! Onlar karabasanları görsünler ki ? KY özür dileme erdemliliğine ulaşabilsinler!!!
Vicdanları varsa tabiki!!!
Yorum
-
Sormazlar mı adama sen nasıl avukatsında genel kurul dan 2 saat 13 dakika öncesinde KAp haber düştügünde , istanbul dan bîr yerden bir yere gitmik o saatte kaç saat sürer?? Sen o saatte evden çıkman lazımdı!!! Yetişe bilmen için!! Yolda öğrenirsin mantiken!!!
Faiğin açığını yakalamışsın da ipini çekme hakkın doğmuş, o kadar yazılarında toplanalım birlik beraberlik diyen biri , gelenlerle tanışmamış!!!
Çok safsın be neco abi
sen niye tutanak tuttun ki!! SPK yollarında heder ettin kendini
Kollayın cevsplarınızla , böyle birlik beraberlik sağlanmaz!!!
Yorum
Yorum