Oynayın tribünlere!!!!
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
OYUN İÇİNDE OYUN
BİLGİ BELGE ÇOKKK DEDİK Mİ
Bakırköy 10. Asliye Ticaret Mahkemesi 2013/244 Esas
KİM BUNLAR.....
Haydi geçmiş olsun. Genel kurul iptal. Tam da beklediğimiz şekilde. Yalnız hisse hareketleri garip. Ayrılma hakkı olarak mevcut fiyatlardan büyük bir kazanç vaat eden hissenin hemen tavana koşmaması gerçekten garip. Ya yatırımcılar, "koskoca Halkbank bile alacağını tahsil edemezken ve 'alacağının yarısını ödeyelim, bu olayı kapatalım' çamura yatmasıyla karşılaşırken, gariban yatırımcıya bu adamlar ayrılma hakkı kapsamında ödeme falan yapmaz" diye düşünüyor ya da işin içinde başka işler var
Osmanlı'da oyun bitmez derler ya, patronlarda da oyun bitmez
Zaten İstinye merkezli kurgulanan oyunlar dışında başka bir iş yaptıkları da yok
Bakalım bir sonraki adımları, pardon "oyunları" ne olacak 
1sene 2 ay bu hiseyle yatım kalktım ben kimsenin aldısını satgısına karışmıyorum alırkende kimseye sormdım satrkende kimseye sormam elinde hissesi olanlara yuol gösterdik genel kurula katılımın şart olduğunu söyledik siz ne yaptınız genel kurula katılmak istemediğiniz gibi vekalet vermediniz. siz neyi savunuyor ve uyguluyorsunuz veya kimi suçluyorsunuz kendinize faydanız yok ki başkasına faydanız olsun
kenancığım öbür forumda karalama kampanyaları devam ediyor yorumlarım artı başarı yüzdem adamları çıldırtmış sözüm tek şahısa oda kendini biliyor dr olmuş ama adam olamış hala ben bu odama son kez yazıp konuyu kapıyorum klasımda bir adam değil klasımda yorum yapacak yorumlarımı çürütecek kapsitede biri değil nasıl doktor olmuş ona şaşırıyorum. her kes kendi yaptıklarından sorumludur. bende o ölçüde cevap veriyorum sen benim aldıma satığıma karışamazsın sen benim neyi yapmam gerektiğini neyi yapmam gerektiğini sorgulayamazsın genel kurul toplantısı olmuş bu toplantının olmayacağını bile bile 1000 km yol tepmenin manası ne çok akılısın ya analiz yapıyorsun ya iştiraklerin olmadığı bve gündem madelerinin olmadı bir genel kurulun yapılmayacağını senin anlaman lazımdı çapsız olmandan osmaniyeden istanbula kadar yol aldın avucunu yalayıp geri geldin ve şimdi ben gelmedim diye veryansın yapıyorsun sen ötmeye devam et..
kenancığım ben bedelinin mevcut yatırmcılara kulandırılacağını sanmıyorum. ileriki gümlerde bunla ilgi bir haberin kapa düşeceğini tahmin ediyorum bana göre bölünme sonrası hisse fiayatı 1,20 rücahnlarda 0,20kruştan acılacak ama şu bedelli olayı için daha erken biraz daha bekleyip netleşmesini görmemiz lazım
KARDEŞLERİMİZ ZATEN HER YERDE İPTAL EDİKECEĞİNİ BİLİYOLARDI.... neco abi sen ben garibanız....
DÖNEN BİZANS OYUNLARI...
Yorum
-
09.55 öğrenmişsin.. Kimler geldi hiç mi merak etmedi bu zati muhterem.. Oda biliyodu şirkette kimse olmadiğini..
Insan gelenlerle tanişmak istemez mi? Davaci-müdahillerde geliyorda sen niye o binada değilsin....
Hiç mi kanun metinlerini bilmiyosun...
Bak biz bile bakanlik temsilcisinin istenmediğini öğrendik..
Spk ya gittik..
Sizler kimlerle bizans oyunu oynuyosunuz..
Yorum
-
Ay sonunda paşa paşa bildirmek zorunda Da. Gün kaldi 11 gün .. 2 DAVA YI AÇMIŞ MI GÖRECEĞİZ DE
Sabredin..
Kisa paslaşmalar yapmayin... Elinizin altinda 2 tikla herşey ortada:( görmek istedikten sonra
HATIRLATIRIZ BİZ YİNE:
NE DEMİŞ Tİ:
Bizim açtığımız davada yönetim kurulu kararının iptalini istiyorduk. Adamlar iptalini istediğimiz kararı kendileri iptal edip yerine benzer nitelikte bir karar aldı. Dolayısıyla mevcut durumda açtığımız davanın sermaye azaltım ve artırım kararıyla ilgili bölümü teknik olarak konusuz kalmış oldu. Bu hususta yeniden dava açılması gerekiyor. Bu davanın da açılması ve ilk davayla birleştirilmesi uygun olur diye düşünüyorum. İlk davanın davacıları bu yeni davada da varız derse, bu yeni davayı da fazla zaman geçmeden açarız Allah'ın izniyle. Görüşlerinizi bekliyorum.
Yorum
-
BU abimiz kim
Ne zaman tekrar alışa geçsem hep zarar ,hep zarar,0.39 dan aldım aldıktan sonra 38 oldu daha sonra 38 den aldım dahada düştü son 27den 20000 ad aldım şu an geldiği yerde duruyor.Yani söylemek istediğim aldıkça haneme zarar yazıldı.şu an 100000 ad olmuş elimde maliyete gelince ancak 0.59 a düşürebildim.
Soruyorum şimdi bilen arkadaşlara 100000*0.59=59000 tl şu an ne durumdayım 100000*0.26=26000tl
zarar 59000-26000=33000tl
Ulan Feyk ,şeref.... yoksun adam 33000tl senin kefen paran olur inşallah. Çoluğun cocugun rızkını sana yedirdikya sülalenden çıkar inşallah.
Daha öncede yazdığım gibi uzun zamandır forumu takip etmiyordum.Bu zaman zarfında forumdan tanıdığım vede özeldende tlf görüştüğüm bir arkadaş ve tanıdıkları patronu ziyaret etmişler.Bu güzel bir hareketmi güzel bir hareket.Lakin resime bakınca benimde aklımdan kötü şeyler geçmedi değil.İnsanlık hali. Sen kızdığın ,küfürler saydığın,hakaretlerin diz boyu gittiği bir sülaleden birisiyle resim çektiriyorsun. Arkadaşlar kusura bakmayın ama kızan kızmakta haklı.Dogru yaptığınız bir işi bu resim berbat etti.İster banada kızın ,ister ne derseniz deyin.Adamlar haklı diyorum,hemide gecenin bu saatinde kızgınlığımı dile getiriyorum.,Sizlere hayırlı sabahlar,haftaya mutlu başlangıçlar temennisiyle hoşçakalın.
Yorum
-
exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBU abimiz kim
Ne zaman tekrar alışa geçsem hep zarar ,hep zarar,0.39 dan aldım aldıktan sonra 38 oldu daha sonra 38 den aldım dahada düştü son 27den 20000 ad aldım şu an geldiği yerde duruyor.Yani söylemek istediğim aldıkça haneme zarar yazıldı.şu an 100000 ad olmuş elimde maliyete gelince ancak 0.59 a düşürebildim.
Soruyorum şimdi bilen arkadaşlara 100000*0.59=59000 tl şu an ne durumdayım 100000*0.26=26000tl
zarar 59000-26000=33000tl
Ulan Feyk ,şeref.... yoksun adam 33000tl senin kefen paran olur inşallah. Çoluğun cocugun rızkını sana yedirdikya sülalenden çıkar inşallah.
Daha öncede yazdığım gibi uzun zamandır forumu takip etmiyordum.Bu zaman zarfında forumdan tanıdığım vede özeldende tlf görüştüğüm bir arkadaş ve tanıdıkları patronu ziyaret etmişler.Bu güzel bir hareketmi güzel bir hareket.Lakin resime bakınca benimde aklımdan kötü şeyler geçmedi değil.İnsanlık hali. Sen kızdığın ,küfürler saydığın,hakaretlerin diz boyu gittiği bir sülaleden birisiyle resim çektiriyorsun. Arkadaşlar kusura bakmayın ama kızan kızmakta haklı.Dogru yaptığınız bir işi bu resim berbat etti.İster banada kızın ,ister ne derseniz deyin.Adamlar haklı diyorum,hemide gecenin bu saatinde kızgınlığımı dile getiriyorum.,Sizlere hayırlı sabahlar,haftaya mutlu başlangıçlar temennisiyle hoşçakalın.
Sahi kimmiş bu safff
cvp:Ben tabiki
Yorum
-
exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTopu göğüste yumşatıp, taca atma diyolar.... Bende avukatın telefonu o saatte açmadığını biliyorum abiciğim... Odada öyle konuşuluyordular..
Başka bir avukat memsazede arkadaşımız bile ordaydı, o niye ordaydı?? hakkını aramak için
Bahsettiğin diğer avukat arkadaşla (orda M.U ile tlf görüşmesi yapan ) bizim arabayla spk ya gittik,
M.U arayıp randevu vereceğim dediydi sonraki gün arayan arkadaşlara böyle bir şeyin olmadığını m.u nun aramadığını söylemişti
Yorum
-
bunu esprisine koydum...
neco65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSahi kimmiş bu safff
cvp:Ben tabiki
Yorum
-
sizin avukat neden orda değil di???? böyle mi davacılarını savunursun, pişkin pişkin yazılarla (avukatınızın yazısı yukarda)..
neco65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBahsettiğin diğer avukat arkadaşla (orda M.U ile tlf görüşmesi yapan ) bizim arabayla spk ya gittik,
M.U arayıp randevu vereceğim dediydi sonraki gün arayan arkadaşlara böyle bir şeyin olmadığını m.u nun aramadığını söylemişti
Yorum
Yorum