MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

Bu faik hisselerin bir kismini birisine devir etmişti.. Oy hakkim kalacak, istedğim zaman hisseyi alacam diye.. Hatirlayan oldu mu? O adam genel kurula gelirse yakarim araştiralim bakim..

Yorum

• ayhan53
      Rallici Başkan
      • 27 Nisan 2009
      • 2657

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Donlar kullanilmiş mi olacak bu sefer..
      demedi demeyin faik buraları okuyorsa toplantıya donsuz alır milleti
      yada çıplaklar kampına alır genel kurulu
      [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
      M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

ayrılma hakkı 0,47 olacak,son ana kadar vekalet alma taraftarı değilim...!!!insanlar kazanmak istiyorsa,emek ve çaba sarfetsin...!!!bak eylem koymamızda gerekiyor,o zaman kimse kusura bakmasın,acil durum haricinde kimse vekalet vermesin ve kimse vekalet almasın...!!!
        AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
        GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• delikurt
          Seyirci Üye
          • 12 Eylül 2013
          • 66

arkadaşlar genel kurula mutlaka basını çağıralım yerel ulusal kimi getirebiliyorsak bu çok önemli ben donumu kimseye vermem hiç uğraşma faik vermem orti))

Yorum

• hakimbayram
            Katılımcı
            • 11 Eylül 2013
            • 135

hoş geldin dostum

atakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            YAZIMI BAŞA ALIYORUM VE BU ÇAĞRIMI YSON KEZ YİNELİYORUM BENİ TANIYANLAR MARDİN NİCİYLE BİLİYORLAR hedefimiz kişiler değil memsa yönetimi ulutaş ailesi
            dostum aramıza hoş geldin heralde kimseyle öyle büyük kırgınlıkların falan yoktur benden yana bir kırgınlığın varsa özür dilerim ben seninle çok seviyeli bir şekilde karşılıklı olarak kağıt yorum yaptık, haklı çıktığımız yerlerde oldu tutturamadığımız yerlerde oldu ve bu yorumlar ile pozisyonlar gün gün değişebilir ,, bizim diğer forumdaki en büyük sıkıntımız çok acayip şekilde üyelerle konuşma tarzları kötü ve emri vaki sanki baskı altına almak istiyorlarmış gibi burada bizim borumuz öter gibi laflarla akıllarınca erkeklik yapıyorlardı kişilikli onurlu insanların bu tarz konuşmalara kesinlikle katlanması söz konusu değil o yüzden o tarz insanlarla oturup bişeyde konuşmak bize yakışmaz herkes yazılan çizileni gördü orada hatta kendileri bile ne halt yediklerini bildikleri için yazıları silmişler o yüzden bizim ikimizin arasında öyle kırgınlık gerektirecek bir husus yok,

yanlız senden beklenen en azından biraz elinde hisse ile aramıza katılman genel kurulda olmandı bu sana güvensizlik yarattı ve genellikle yorumlarından ziyade seni orada görememek insanların güvensizleşmesine neden oldu

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              demedi demeyin faik buraları okuyorsa toplantıya donsuz alır milleti
              yada çıplaklar kampına alır genel kurulu
              okuyor yada okutuyor kesin...ama o donsuz genel kurula gelmeye cesaret edemez,önermemde zaten...))yine de kendisi bilir...))

Yorum

• ayhan53
                Rallici Başkan
                • 27 Nisan 2009
                • 2657

Bence bi kontrol edin yerinde duruyomu donlar
                bunu küfür olarak algilamayin
                bi saptama
                [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

Yorum

• ayhan53
                  Rallici Başkan
                  • 27 Nisan 2009
                  • 2657

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  okuyor yada okutuyor kesin...ama o donsuz genel kurula gelmeye cesaret edemez,önermemde zaten...))yine de kendisi bilir...))
                  kendi gelmez

Yorum

• karot43
                    Çalışkan
                    • 17 Mart 2013
                    • 2534

delikurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    arkadaşlar genel kurula mutlaka basını çağıralım yerel ulusal kimi getirebiliyorsak bu çok önemli ben donumu kimseye vermem hiç uğraşma faik vermem orti))
                    varmısın yokmusun...))

Yorum

• delikurt
                      Seyirci Üye
                      • 12 Eylül 2013
                      • 66

biz bir olalım moralimizi diri tutalım varsın faik düşünsün faik kadifeden herkeze don diktirecekmiş faik benim don m beden olsun orti))

Yorum

• delikurt
                        Seyirci Üye
                        • 12 Eylül 2013
                        • 66

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        varmısın yokmusun...))
                        kardeş nik olsun diye deli demedik kendimize deli olduğumuz için dedik varım tabiki

Yorum

• ayhan53
                          Rallici Başkan
                          • 27 Nisan 2009
                          • 2657

şöyle güzel muhabbet edinde arada bende takılayım ne o öyle hep o öyle dedi bu böyle dedi sen bana saçın dağınık dedin sen bana şaşı dedin muhabbeti
                          birazda geyik yapın

Yorum

• hakimbayram
                            Katılımcı
                            • 11 Eylül 2013
                            • 135

hoş geldin

sanat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            herkese merhaba forumda yeni ama memsa da eskiyim 3 yılı aşkındır memsa dayım yarısı eski yarısı yeni olmak üzere beklemedeyim genel kurula vekaletle katılmayı düşünüyorum
                            her türlü destek veririz arkadaşım burada tekrar birlik ve beraberlik içinde olursak gelemeyenler dışardan gelebilecekler genel kurulda tüm elinden geleni yapacağız

Yorum

• delikurt
                              Seyirci Üye
                              • 12 Eylül 2013
                              • 66

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              şöyle güzel muhabbet edinde arada bende takılayım ne o öyle hep o öyle dedi bu böyle dedi sen bana saçın dağınık dedin sen bana şaşı dedin muhabbeti
                              birazda geyik yapın
                              bir çin atasözü derki çan çin çun yani tecavüz kaçınılmazsa zevk alın:))

Yorum

• ayhan53
                                Rallici Başkan
                                • 27 Nisan 2009
                                • 2657

delikurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                bir çin atasözü derki çan çin çun yani tecavüz kaçınılmazsa zevk alın:))
                                valla biz hissenette tektu topiğinde tecavüzü gırgıra vurduk artık.
                                may bize daldıkça biz zevk almaya başaldık. eksi kapatmadığı gün keyif almıyoruz

Yorum

Working...
                                X

Debug Information