Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Bu faik hisselerin bir kismini birisine devir etmişti.. Oy hakkim kalacak, istedğim zaman hisseyi alacam diye.. Hatirlayan oldu mu? O adam genel kurula gelirse yakarim araştiralim bakim..
demedi demeyin faik buraları okuyorsa toplantıya donsuz alır milleti
yada çıplaklar kampına alır genel kurulu
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
ayrılma hakkı 0,47 olacak,son ana kadar vekalet alma taraftarı değilim...!!!insanlar kazanmak istiyorsa,emek ve çaba sarfetsin...!!!bak eylem koymamızda gerekiyor,o zaman kimse kusura bakmasın,acil durum haricinde kimse vekalet vermesin ve kimse vekalet almasın...!!!
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
arkadaşlar genel kurula mutlaka basını çağıralım yerel ulusal kimi getirebiliyorsak bu çok önemli ben donumu kimseye vermem hiç uğraşma faik vermem orti))
YAZIMI BAŞA ALIYORUM VE BU ÇAĞRIMI YSON KEZ YİNELİYORUM BENİ TANIYANLAR MARDİN NİCİYLE BİLİYORLAR hedefimiz kişiler değil memsa yönetimi ulutaş ailesi
dostum aramıza hoş geldin heralde kimseyle öyle büyük kırgınlıkların falan yoktur benden yana bir kırgınlığın varsa özür dilerim ben seninle çok seviyeli bir şekilde karşılıklı olarak kağıt yorum yaptık, haklı çıktığımız yerlerde oldu tutturamadığımız yerlerde oldu ve bu yorumlar ile pozisyonlar gün gün değişebilir ,, bizim diğer forumdaki en büyük sıkıntımız çok acayip şekilde üyelerle konuşma tarzları kötü ve emri vaki sanki baskı altına almak istiyorlarmış gibi burada bizim borumuz öter gibi laflarla akıllarınca erkeklik yapıyorlardı kişilikli onurlu insanların bu tarz konuşmalara kesinlikle katlanması söz konusu değil o yüzden o tarz insanlarla oturup bişeyde konuşmak bize yakışmaz herkes yazılan çizileni gördü orada hatta kendileri bile ne halt yediklerini bildikleri için yazıları silmişler o yüzden bizim ikimizin arasında öyle kırgınlık gerektirecek bir husus yok,
yanlız senden beklenen en azından biraz elinde hisse ile aramıza katılman genel kurulda olmandı bu sana güvensizlik yarattı ve genellikle yorumlarından ziyade seni orada görememek insanların güvensizleşmesine neden oldu
Bence bi kontrol edin yerinde duruyomu donlar
bunu küfür olarak algilamayin
bi saptama
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
okuyor yada okutuyor kesin...ama o donsuz genel kurula gelmeye cesaret edemez,önermemde zaten...))yine de kendisi bilir...))
kendi gelmez
arkadaşlar genel kurula mutlaka basını çağıralım yerel ulusal kimi getirebiliyorsak bu çok önemli ben donumu kimseye vermem hiç uğraşma faik vermem orti))
varmısın yokmusun...))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
şöyle güzel muhabbet edinde arada bende takılayım ne o öyle hep o öyle dedi bu böyle dedi sen bana saçın dağınık dedin sen bana şaşı dedin muhabbeti
birazda geyik yapın
herkese merhaba forumda yeni ama memsa da eskiyim 3 yılı aşkındır memsa dayım yarısı eski yarısı yeni olmak üzere beklemedeyim genel kurula vekaletle katılmayı düşünüyorum
her türlü destek veririz arkadaşım burada tekrar birlik ve beraberlik içinde olursak gelemeyenler dışardan gelebilecekler genel kurulda tüm elinden geleni yapacağız
şöyle güzel muhabbet edinde arada bende takılayım ne o öyle hep o öyle dedi bu böyle dedi sen bana saçın dağınık dedin sen bana şaşı dedin muhabbeti
birazda geyik yapın
bir çin atasözü derki çan çin çun yani tecavüz kaçınılmazsa zevk alın:))
bir çin atasözü derki çan çin çun yani tecavüz kaçınılmazsa zevk alın:))
valla biz hissenette tektu topiğinde tecavüzü gırgıra vurduk artık.
may bize daldıkça biz zevk almaya başaldık. eksi kapatmadığı gün keyif almıyoruz
Yorum