MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • xalo
    Yeni Üye
    • 04 Aralık 2013
    • 32

Türkiye'de bu yılın ilk 3 ayında 30 ilde 650 megavat kurulu güce sahip 53 santral elektrik üretimine başladı.

Bu yılın ilk 3 ayında 30 ilde 650 megavat kurulu güce sahip 53 santral elektrik üretimine başladı. Türkiye'nin elektrik üretimindeki kurulu gücü 64 bin 612 megavata ulaştı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı verilerine göre, enerjide arz güvenliğini sağlamak ve yerli kaynak kullanımını artırmayı hedefleyen Türkiye'de, yılın ilk çeyreğinde yeni enerji yatırımları devreye girdi.

Buna göre yılın ilk 3 ayında 53 yeni elektrik santrali üretime başladı. Böylece Türkiye'nin kurulu gücüne 650,80 megavatlık ilave oldu. Böylece Türkiye'nin toplam kurulu gücü 64 bin 612 megavata ulaştı.

Türkiye'nin elektrik kurulu gücünde geçen yılın mart ayı sonundaki kurulu güce oranla yüzde 12'lik artış gerçekleşti.

Bu yıl devreye alınan santrallerin 27'si hidroelektrik santrallerinden (HES), 14'ü rüzgar enerjisi santrallerinden (RES), 8'i doğalgaz santrallerinden oluşuyor.

Santrallerin 21'i ocak, 20'si şubat, 12'si mart ayında üretime geçti.

Kaynak: haber10.com

Volta ne oldu acaba

Yorum

• siname
      Bağımlı
      • 18 Eylül 2013
      • 1034

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      yürüyen 3 dava var,biliyorsunuz...!!!

1-Olağanüstü Genel kurul kararlarının bazı maddelerinin iptali/butlan sayılması davası...(bu davayı biz sürdürüyoruz,sürdürebiliriz de...)
      2-Ayrılma Hakkından doğan "ALACAK DAVASI"...(Ayrılma hakkı olanlar maddi ve manevi müdahil olmalı...)
      3-MEMS1 DAVASI...(bu davayı 2 arkadaşımız yürütmekte:geçmişte elinde mems1 olan bütün arkadaşlarımız bu davaya maddi ve manevi destek ve müdahil olmalı...)

ben şahsım adına bu davalara maddi manevi destek olmaya çalışıyorum,olmayyı da sürdüreceğim...!!!
      oteki dava yı yazmamışsın 55 milyon abi burada 500 kişiden fazla olduğumuzu sanmıyorum zaten bu kadar insandan ancak bu kadar hak arayan olabilirdi fazlasını beklemek gerçekten olmazı istemektir. butlan davasına gelince. onu tasvip etmiyorum kesinlikle bizim davayla birleştirilmemeli sadece patrona yarayan bir dava

Yorum

• siname
        Bağımlı
        • 18 Eylül 2013
        • 1034

xalo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Türkiye'de bu yılın ilk 3 ayında 30 ilde 650 megavat kurulu güce sahip 53 santral elektrik üretimine başladı.

Bu yılın ilk 3 ayında 30 ilde 650 megavat kurulu güce sahip 53 santral elektrik üretimine başladı. Türkiye'nin elektrik üretimindeki kurulu gücü 64 bin 612 megavata ulaştı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı verilerine göre, enerjide arz güvenliğini sağlamak ve yerli kaynak kullanımını artırmayı hedefleyen Türkiye'de, yılın ilk çeyreğinde yeni enerji yatırımları devreye girdi.

Buna göre yılın ilk 3 ayında 53 yeni elektrik santrali üretime başladı. Böylece Türkiye'nin kurulu gücüne 650,80 megavatlık ilave oldu. Böylece Türkiye'nin toplam kurulu gücü 64 bin 612 megavata ulaştı.

Türkiye'nin elektrik kurulu gücünde geçen yılın mart ayı sonundaki kurulu güce oranla yüzde 12'lik artış gerçekleşti.

Bu yıl devreye alınan santrallerin 27'si hidroelektrik santrallerinden (HES), 14'ü rüzgar enerjisi santrallerinden (RES), 8'i doğalgaz santrallerinden oluşuyor.

Santrallerin 21'i ocak, 20'si şubat, 12'si mart ayında üretime geçti.

Kaynak: haber10.com

Volta ne oldu acaba
        ..........enerji ve tekstil limited şti ne olacak

Yorum

• karot43
          Çalışkan
          • 17 Mart 2013
          • 2534

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          oteki dava yı yazmamışsın 55 milyon abi burada 500 kişiden fazla olduğumuzu sanmıyorum zaten bu kadar insandan ancak bu kadar hak arayan olabilirdi fazlasını beklemek gerçekten olmazı istemektir. butlan davasına gelince. onu tasvip etmiyorum kesinlikle bizim davayla birleştirilmemeli sadece patrona yarayan bir dava
          butlan davasının bizim dava ile birleşmesi/birleştirilmesi bizim inisiyatifimiz dışında gerçekleşti...!!!ancak bize bir zararı olduğunu düşünmüyorum,öyle bir durumu farkedersek gerekli itirazları yaparız zaten...!!!bunu da en erken 15 mayısta yapılacak duruşmada göreceğiz diye düşünüyorum...!!!

AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
          GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• siname
            Bağımlı
            • 18 Eylül 2013
            • 1034

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            butlan davasının bizim dava ile birleşmesi/birleştirilmesi bizim inisiyatifimiz dışında gerçekleşti...!!!ancak bize bir zararı olduğunu düşünmüyorum,öyle bir durumu farkedersek gerekli itirazları yaparız zaten...!!!bunu da en erken 15 mayısta yapılacak duruşmada göreceğiz diye düşünüyorum...!!!

sermaye azaltım artırımının yapılamamasından şirket yönetimi sorumludur. butlan davası ile şirket bizim davayı kulanarak o sorumluluktan kurtulmak istiyor o yüzden itiraz şart

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

11,12 ve 13 maddelerin İPTAL davası veya BUTLAn davası şirket kaybederse TEK SORUMLU olduğu için SPK MADDE 24 2. BENDİ ÇOK ÖNEMLİ: Genel kurulu toplantısına uygun davet yapılmaması veya gündemin usulüne uygun bir biçimle ilan edilmemesi hallerinde HERKESE AYRILMA HAKKI doğurur, şirket kendi kazdığı kuyuya düşecek BUTLAN davasıyla ...

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Bu davalar yüzünden SPK madde 24 2. bendi istinaden, şirket bu durumların sebebiyetinin TEK SORUMLUSU olduğu için, GK katılan katılmayan herkese ayrılma hakkı ortaya çıkabilir. şirket bunu karşılar veya karşılamaz, hisse fiyatı da o değerlere taşınmak zorunda kalınabilinir....

ANLAYANA.....

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

Faiğ bunu hissetmeye başlayınca EL ATACAKTIR hisseye

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

Bana verilen cevapta RAPORLARI zaten GENEL KURULDA sunmadık ve onaylatmadık demişlerdi , 11 madde zaten BUTLAn sayılacak diye cevap sunmuşlar MAHKEMEYE, senin avukatların SPK mevzuatından bi haber....

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

AKIL KÜPÜ FAİĞ, sen o raporları GENEL KURULDA onaylatmadım diyerek KELİME OYUNU yapabilirsin, sermaye azaltım ve artırımı yapamanın TEK SORUMLUSU senin YÖNETİM KURULUN olur KANUNLAR açık sen o yaptığın savunmada öne sürdüğün kanun metnine iyi bak...

GK katılmayanların SPK ya açılan davalar hakkında AYRILMA HAKLARININ doğup doğmadığını sormaları lazım, ALINACAK CEVAPLAR ilerde çok işe yarar..

Bizim çoğu KY ben uğraşmam mantığında olduğu için başkası yapar ben de YERİM diye düşündüğü için bizlere herşey MÜSTEHAK olur...

Bana verilen cevapta RAPORLARI zaten GENEL KURULDA sunmadık ve onaylatmadık demişlerdi , 11 madde zaten BUTLAn sayılacak diye cevap sunmuşlar MAHKEMEYE, senin avukatların SPK mevzuatından bi haber....

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

Bizimkiler Allah (c.c) HAVALE etmeye severler, bazısı ise patron en iyisini bilir havasında oldukça BİZE herşey MÜSTEHAKTIR...

Yorum

• siname
                        Bağımlı
                        • 18 Eylül 2013
                        • 1034

11,12 ve 13 maddelerin İPTAL davası veya BUTLAn davası şirket kaybederse TEK SORUMLU olduğu için SPK MADDE 24 2. BENDİ ÇOK ÖNEMLİ: Genel kurulu toplantısına uygun davet yapılmaması veya gündemin usulüne uygun bir biçimle ilan edilmemesi hallerinde HERKESE AYRILMA HAKKI doğurur, şirket kendi kazdığı kuyuya düşecek BUTLAN davasıyla ...
                        genel kurul toplantısı uygundu gündemde usulüne göre ilan edildi sadece yalan dolan üçkeğıt vardı bildiğim kadarıyla ben genede itiraz stiyorum ve itiraz edilecek öyle yükümlülükten kurtulması o kadar kolay deyil

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

T.C. Devletinde açılan DAVALAR ALENİDİR... HERKES in bilgi edinme hakkı vardır...

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

MADDE 4 İYİ OKUYUNUZ... ŞİRKETİN SAVUNMASI BÖYLE OLUNCA.....

Yorum

• siname
                              Bağımlı
                              • 18 Eylül 2013
                              • 1034

spk zaten sermaye azaltım artırım izahnamesini görüpde ona göre önemli nitelikte işlem demedimi o ne saçma sapan

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

Yorum

Working...
                                X

Debug Information