MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
İlk 1 milyonluk hisseli KY da öğrendik!!!
Hürriyet in , Marmara bölgesi gazetesine TAM sayfa ilan mı versek !!!
26 milyona Memsa:
1) adanada fabrika ( ederi 250 milyon civarı)
2) sözde değil özde VOLT
3) sözde yaklaşık 80 milyonluk arsalar : sicil gazetesi tarih ve sayısı belirtelim ki
4) bunlara ait Levent ve merter bürolar
Bir Babayiğid el atar ellaham
Halkbankasını da aradan çıkartsın
anlaşınca devede kulak kalır
Yorum
-
maile dosyayı eklemeyi unutmuşsun sanırım,dost...exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkarot hocam, mail nize buğün ulaşan DAVA ÖN İNCEME TUTANAĞINI yolladım...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
evet,şimdi geldi ve okudum tutanağı...exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞimdi
))iyi,işler yolunda ve bir sıkıntı yok...!!!duruşma gününe daha bayağı var,gidecek misin...?!!?
benim şöyle bir düşüncem var:mems1 davasını yürüten arkadaşlarla da hem fikirleştik sayılır...!!!avukatı ortaklaştırma yoluna gitsek,sen ne dersin...?!!?bütün davaların aynı elde toplanması bir birini besler,takip etmemiz ve beslememiz kolaylaşır...!!!masraf ve katkıyı da ortaklaştırırız,iyi olur diye düşünüyorum...!!!
Yorum
-
Şimdilik avukatsız götürüyorum, 12 Hazirandan sonra git gel yorucu olur
karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet,şimdi geldi ve okudum tutanağı...
))iyi,işler yolunda ve bir sıkıntı yok...!!!duruşma gününe daha bayağı var,gidecek misin...?!!?
benim şöyle bir düşüncem var:mems1 davasını yürüten arkadaşlarla da hem fikirleştik sayılır...!!!avukatı ortaklaştırma yoluna gitsek,sen ne dersin...?!!?bütün davaların aynı elde toplanması bir birini besler,takip etmemiz ve beslememiz kolaylaşır...!!!masraf ve katkıyı da ortaklaştırırız,iyi olur diye düşünüyorum...!!!
Yorum
-
o yönünü de düşünüyorum,benim düşüncem daha kapsayıcı ve önaçıcı olmaz mı...exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞimdilik avukatsız götürüyorum, 12 Hazirandan sonra git gel yorucu olur
))
Yorum
-
adamları saldırılarla sapıttırdık mı ne...exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFAİĞ in verdiği cevapları tüm KY okuması lazım...
Bir davada SERMAYE AZALTIMI ARTIRIMINI ÖVE ÖVE BİTİRİRKEN, Benim davada savunması zaten RAPORU GK onaylatmadık deyip BUTLAN olacak demesi kadar KOMİK olan... HİLELİ DAVRANIŞ ın İSPATI...
))
Yorum
-
SPK üzerinde baskı yapılmalı, şirket sermaye azaltımı artırımı maddesinin HİLELİ oylama yaptırdığı için ve bunu DAVALARDA SAVUNDUĞU İÇİN, katılan katılmayan HERKESE AYRILMA HAKKI TANINMASI ??????????????
ŞİRKET ÖDER VEYA ÖDEMEZ, AMA 0.46 TAŞIMA ZORLUĞU ORTAYA ÇIKAR... BEN DEMİYORUM FAİĞ DİYOR GK RAPORU SUNMADIM DİYE.....
Yorum
-
doğru olan budur ama ne hikmetse koyunlar aynı oyuna devam diyor ne diyeyim meeeeeeleyin durun ama bu itiraf iştiraklerin iptali için önemli .exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSPK üzerinde baskı yapılmalı, şirket sermaye azaltımı artırımı maddesinin HİLELİ oylama yaptırdığı için ve bunu DAVALARDA SAVUNDUĞU İÇİN, katılan katılmayan HERKESE AYRILMA HAKKI TANINMASI ??????????????
ŞİRKET ÖDER VEYA ÖDEMEZ, AMA 0.46 TAŞIMA ZORLUĞU ORTAYA ÇIKAR... BEN DEMİYORUM FAİĞ DİYOR GK RAPORU SUNMADIM DİYE.....
Yorum
Yorum