MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

bazılarıda TIP oynamaya başlamışlar

SUSUNCA herşey güzelleşseydi...

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu anda açılmış 3 dava mevcut:
    1-Olağanüstü Genel Kurul'un bazı maddelerinin iptali davası...
    2-mems1 davası...
    3-alacak davası(ayrılma hakkı ile ilgili)...
    ya bu davalara müdahil olun ve destekleyin,ya da yeni dava açma konusunda katılımcı olun...!!!onur ve şeref lafla olmaz: onurlu insan hak yemez,hakkını da yedirmez...!!!herkesi onurlu olmaya davet ediyorum...!!!
    biliyorum,tavrım bir çok arkadaşa sert geliyor:ama unutmayın, gerçekler acıdır...!!!
    yine de sizler bilirsiniz,bir şeylerin bedeli vardır...!!!

Yorum

• siname
      Bağımlı
      • 18 Eylül 2013
      • 1034

lan gulum şu tweterda twet atcağına kapa biraz haber atsana atsan şimdiye keğıt uçmuştu sen neyin kafasındasın kaç yüz milyon oldu lotun yetmedimi gözünü toprak doyursun pes yani ne oldu alaktrik hani doşamadınmı o meşhur boruları halkbank borcu noldi anlaşmış olmasanız bu kadar beklermi devlet bankası ya vergi borçları onuda afetmişlerdir deyilmi nede olsa başbakanımız arkanda

Yorum

• siname
        Bağımlı
        • 18 Eylül 2013
        • 1034

ileri zekalı o spk nezdinde baskıyla alınmış bir karar TTK yı ne yapacan

Yorum

• jiyan
          Yeni Üye
          • 11 Ekim 2013
          • 6

sayın karot mem1 davasına nasıl müdahil olabilirim.size ulaşabileceğim bir telefon numarası var mı?

Yorum

• karot43
            Çalışkan
            • 17 Mart 2013
            • 2534

megalomanlık kötü hastalık...))daha önceleride söylemiştim,aşısı da yoookkk...))
            AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
            GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

birileri ne kadar da hevesli bizim davanın içinin boş olması için yaa...))fıyık demiyor,boş diye...))gerisini forum dostlarına bırakalım...))yala bakalım,fıyığı temizleyebilecek misin...))

Yorum

• karot43
                Çalışkan
                • 17 Mart 2013
                • 2534

kraldan kralcı,patrondan patroncu küçük yatırımcı dostları piyasa da...))

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

jiyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  sayın karot mem1 davasına nasıl müdahil olabilirim.size ulaşabileceğim bir telefon numarası var mı?
                  sevgili jiyan,sana özel mesaj yazdım...))

Yorum

• karot43
                    Çalışkan
                    • 17 Mart 2013
                    • 2534

son bir not:spk iştirakleri onaylasa bile bizim dava konusuz kalmaz...))patron yalakaları ve megalomanlar bunu kafalarına yazsınnn...))

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

kabzımal,karpuzunu satsa,erdem falan karıştırmasa,megalomanlığını aldığı ve alacağı 1-2 alkışla idare etse diyeceğim,ama laf insana edilir...))biz kıvırmadık,kıvırmayız...!!!spk geçmişte olduğu gibi yine bir hukuksuzluğa adım atabilir...!!!ama biz bu oyunu bozarız,anlayana...))spk'nın arkadaşlara vermiş olduğu yanıt,alışılmışın dışındadır...!!!bu da yeni bir hukuksuzluğun ayak sesleri olabilir...!!!ama bizim içi boş(!)dava ortada durdukça,biz bu hukuksuz uygulamayı bozarız...))kafana yaz diyeceğim,patrondan patroncu dunkof kafan almaz...))

Yorum

• karot43
                        Çalışkan
                        • 17 Mart 2013
                        • 2534

bu genel kurul kararlarının iptal edilmesi %99,9 gibi bir olasılığa sahiptir:
                        1-Olağanüstü Genel Kurulun üzerinden 6 ay geçmiş ve alınan kararlar onaylanamamıştır...!!!
                        2-Açtığımız dava içerik olarak spk ve patrona ayak bağıdır...!!!
                        3-Ayrıca bizim dava ile birleştirilen "BUTLAN"davası da bir o kadar önem arzetmektedir...!!!
                        ama biz hukuğun işlemediği,egemen olmadığı bir ülkede yaşıyoruz...!!!her olasılık olabilirler dahilindedir...!!!ama bu durum bizi yolumuzdan alı koymaz/koymayacaktır...!!!
                        şirket ile spk arasında garip ilişkilerin olduğu/olabileceği açıktır...!!!şahsım bunu görüştüğümüz spk yetkilisine deklare etmiş,ama net bir yanıt alınamamış,adeta suçüstü yakalanma paniği gözlemlenmiş/sorum ve tesbitim geçiştirilmeye çalışılmıştır...!!!fıyığın spk'yı tweet ile tehdit etmeye çalışması da bunun kanıtı niteliğindedir...!!!
                        bu günkü spk yanıtı da tüm bunları olumlar niteliktedir...!!!ülkenin içinden geçtiği/geçirilmeye çalışıldığı süreç de bu olasılıkları destekler niteliktedir...!!!
                        tüm bu olumsuzlukların gerçekleşmesi bile bizim davamızın haklılığını ortadan kaldırmaz ve dava konusuz kalmaz...))

Yorum

• siname
                          Bağımlı
                          • 18 Eylül 2013
                          • 1034

karot abi hiç bir cevap yazma bu rezile be okumuş ama okuyamamış adam bilgili gibi yapıp bilgiden biçare adam be el insaf spk hangimize böyle bir cevap gönderdi kabzı MAL gelen varsa buyursun hodri meydan hemen sazan gibi atlıyosun . buldum bundan sonra adını ustad SAZAN yapıyorum Allah akıl fikir izan versin sana bir dahada yazı yazmıyorum okey ben davama odaklanayım

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

niteliklerimin ne olup olmadığı konusunda şüphesi olanlar,basit bir yolla bunu deneyebilirler...!!!çok basit bir şey önerebilirim,ama senin gibi alçak değilim...!!!ben hazırım,denemek beleşşş...))hatalı üretimlerimiz için toplumdan özür dilerim...))

Yorum

• karot43
                              Çalışkan
                              • 17 Mart 2013
                              • 2534

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

TAM ben diyecektim , ağzımdan almışsın siname, ben okadar mail atıp, dilekçe yazmama ragmen böyle mail almadım

KİM almış, faiğle PROTOKOL dostluğu yapan biri almış,alan kişi şöyle gelen mail metnini yapıştırsında BİZ de onu SPK ya iletelim... Diyelim ki 11. madde onayı vermişsiniz, şirket parayı yatırmamış, siz bu 11 maddenin GK sonrası , önceden açıkladığınız 15.05.2013 tarih 16 bültenin h ) bendinde İZAHNAME onaylanması için şirket size başvurdu ONAY lamışsanız BÜLTEN HABER nerde diye

UŞAK geldiler UŞAK gidiyolar.....

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                karot abi hiç bir cevap yazma bu rezile be okumuş ama okuyamamış adam bilgili gibi yapıp bilgiden biçare adam be el insaf spk hangimize böyle bir cevap gönderdi kabzı MAL gelen varsa buyursun hodri meydan hemen sazan gibi atlıyosun . buldum bundan sonra adını ustad SAZAN yapıyorum Allah akıl fikir izan versin sana bir dahada yazı yazmıyorum okey ben davama odaklanayım

Yorum

Working...
                                X

Debug Information