MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

şimdi hatırlamazsın,hatırlamak işine gelmez...))bir ara da memsa'da hızını alamayıp 13-14 Tl fiyat sallamıştın...))herhalde 0,13-0,14demek istedin,olay ortada...))biz seni iyi tanıyoruz,hep tutturursun,ciğersiz demogog...))biz mallandırdığın,gaza getirdiğin insanlara acıyoruz sadece...(
    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
      Çalışkan
      • 17 Mart 2013
      • 2534

Arkadaşlar,bu gün yine 0,18 açtı...!!!bu 0,18 hacimli geçilmedikçe,bu kağıt bir yere gitmez...!!!aşağı gelme durumu da potansiyel olarak var...!!!0,18 kırılsa bile çok yukarılara gitmez,çünkü şuan ki haberler bunun için yeterli değil...ama yeni haberlerle desteklenirse,o başka...!!!

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

açılmış olan bütün davaların evrakları hemen hemen hepsi elimde...!!!ne gördüğümü sorarsanız,patron şaşırmış ve çuvallamış durumda,her dava kendi konusundan presliyor...))birilerine buralarda dava dosyalarını yalatacağım,bu günlerde yeni bir hamle daha yapmayı düşünüyoruz...))patron yandaşları üzülmeye hemen başlasınlar...))

Yorum

• karot43
          Çalışkan
          • 17 Mart 2013
          • 2534

bu davaların hepsi küçük yatırımcının zaferi olacaktır ve herkese olumlu yansıyacaktır...!!!birilerinin zoruna gittiğine göre:sonuçlar kesinlikle olumlu olacaktır...!!!ama kısa vadeli düşünmek yanlış olur,orta ve uzun vade için geçerli bir durumdur...!!!bilginize...))

Yorum

• karot43
            Çalışkan
            • 17 Mart 2013
            • 2534

BU DÜNKÜ YAZIN...!!!

buralardan 0,45lere kadar salınım mükemel olurdu 0,45-0,46da boşluğu var 49,51arasıda boşluğu var lakin beklentisi olan ve sonuçlanması gereken ve zamanın daraldığı bir ortam var o yüzden bu hisse için teknik göstergeler çalışmayabilir. para tekniğide temalide bozar kuralını unutmayalım. beklenti güzel kapa düşen bir haber yok bir çok yatırmcı kapa haber düştükten sonra hiseye saldıracak ama benim asıl beklentim 1l,i fiaytlar değil . alınan hiselerin pazarlanması ve çağrı olayın parasının çıkarılması lazım bana göre 2lere yolculuk yapabilir tabi kalbiniz sağlamsa.

BU DA BU GÜN BİZİ ONURLANDIRDIĞIN YAZIN...!!!EVET,HEPİMİZ TOPLANSAK,BİR SENİN GİBİ...ETMEYİZ...))YAZILARIN İKİSİ BİR BÜTÜNLÜK MÜ SAĞLIYOR,YA DA BİRİNDE KIVIRIYORMUSUN...))KARARI FORUM DOSTLARINA BIRAKALIM...))ÖNCE ALIYORSUN VE SONRA TAVSİYE ETMEYE BAŞLIYORSUN DEĞİL Mİ,HAAA...))

BU DA BU GÜNKÜ YAZIN:
            bu forumu başka konularla meşgül etmek istemiyorum ama 3übir arada yani 3adam yan yana gelse bir adam anca olur. kervanla ilgili eleştirmişler biz posizyon açtığımız zaman 0,34lerdeydi tavsiye etiğimiz zamanlarda 0,34-,35lerdeydi hisse fiayatı 0,60kruş olmuş spkdan bazı yaptırmlara maruz bırakılmış 0,53lerdeyken göstergeler epey şiti düzetme yakındır diye yorum yapmışız düzetmeden sonra tekrardan posizyon açılması gerekir demişizz teknik olarak düşebilecekleri yerlere işaret etmişiz. ardında ialve etmişiz çağrı fiayatından dan dolayıda bu hisse 0,96ları er yada görecek diye eklemişiz. hatta ve hatta kalbi sağlam olan varsa 2,00lere yolculuğun yapılabileceğini bile söylemişiz. bu 3,ü bir arada bir durumu nfark edemememişler biz zirvede alın dememişizdiplerde giğrin demişiz aradaki fark bu allah size akıl fikir versin şu hazımsızlığınıza bir derman versin

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

söyleyecek sözü olmayan/sözü biten insanların genellikle kullandığı kavramlar:
              1-muhatabım değilsin...))
              2-adam değilsin...))
              3-sen bilmezsin...))
              4-haddin değil...))
              5-sen kimsin...))
              6-küfür...))
              7-hakaret...))
              ....vb.daha uzatılabilir...))

Yorum

• karot43
                Çalışkan
                • 17 Mart 2013
                • 2534

Doktor,yaz bİr reÇete...))

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

Ahhh ahhh KERVANZEDELER sizi... ÇAPSIZ SPEK... 0.46 - %20,69 BUNUN VEBALİNİ NASIL ÇIKARTACAN... YANDAŞLARINA DA YAZIK OLDU ....
                  ŞUAN SANA NEYİMİZLE GÜLÜYORUZ DA, YAZIKTIR SANA UYUP HİSSE ALANLARA..

AL SANA VEBAL CÜMLELERİN:
                  OLDUN MU REZİL YOKSA VEZİR

bu adamlar akılanmayacak hala yav aylar öncesinden uyardım iştiraklerin tesciline ne spk boyutunda nede mevzuat konusunda sıkıntı yok dedik adamlar küfür etiler hakaret etiler kervan dedik dalga geçtiler kervanın fiayatı0,34 -0,35lerdeydi hisse pazarlıyor dediler kanmayın dediler hisse fiayatı 0,53 yol 0,96 ya..... yav valla siname bak busefer ben bir taraflarımla gülüyorum kervana baktıkça

sen ne ayaksın sinema elli seferdir bana cevap hakkı doğuracak yazı yazmayın diyorum . işiniz gücünüz pislik pislik yaptığınız için pisliğinizi bile ahtırlamıyorsunuz. kervan forumlarında seni bekliyorum beni deşifre et rezil et hisse fiayatı 0,34 kruştu 0,58kruş adam deyilsiniz erkek değilsiniz rezil adamların önde gidenisniz bak birine çamur atarken nasıl rezil olunur öyren.

ızdırabınızı mağduriyetinizi anlıyorum ümidinizi hiçbir zaman yitirmeyin bu hisse tüm olumsuzlukları tüm kötü senryoları yaşadı. geçen gün bir ters grafik paylaşmıştım. bence artık olumsuzluklardan ziyade olumlu gelişmler hemö şirket açısından hemde hisse fiayatı açısından yaşanacaktır. önemli olan grafiksel açıdan büyük resme odaklanmak . zamanı geldiğinde mesada kendinden söz etirecektir ama bu sefer kötü değil iyi konularrlar ve olaylarla 3aydır kervala yatıp kervanla kalkıyordum . beklenti varsa sonuçlarıda kaçınılmazdır. bu şirket birçok haber ve beklentiye gebe konumdadır önemli olan süresi gelen haberlerin doğum aşamasına geçmesidir ve bana göre doğum sancıları başladı herkese bereketli ve bol kazançlar diliyorum

BUDA MEMSA İÇİN YORUMUN :

birilerine geçmiş oldu )))))) faik sen işini bilirsin

SANA BUNU, BİZ VE SPK YAKINDA TÜKÜRDÜĞÜNÜ YİNE YALATACAK....

BEN BU ADAMI ÇÖZEMEYENLERE ACIYORUM... ADAM SADECE CEBİNİ DÜŞÜNÜP ONA GÖRE POZİSYON ALIP YORUMLAR... GERÇEKLER, KANUN MEVZUATIN HİÇ ÖNEMİ YOK....

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

pazartesİ kaÇi gÖrÜr kervan...

Çapsiz spek..

Memsa-Özbal-kervan..... Ne Çektİ bu mİllet senden...

Adamsan sus arkana bİle bakma Çeeeeekkkk gİt...

Bİzde senİ anmayalim...

Nerde sen de o onur..... KaÇ kez tÜkÜrÜp tÜkÜrÜp yaladin...

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

Hala spk dan ÇaĞri beklİyorlarmiŞşş ... Kervan a vermİŞ cezayi... Hala Ümİtlerİ var..

Sana akil satabİldİysen sat be cancaĞizim.... Yazik sana da... Memsayla yakinda boy ÖlÇÜŞÜr....

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

faiğ sen işini bilirsin yazışın bile onla olan samimiyetinden ve yandaşlarının samiyetinden geliyor desem kahrından ölür müsün...

METROBÜSE patronu bırakmak............... vah halimize vah...

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Ahhh ahhh KERVANZEDELER sizi... ÇAPSIZ SPEK... 0.46 - %20,69 BUNUN VEBALİNİ NASIL ÇIKARTACAN... YANDAŞLARINA DA YAZIK OLDU ....
                        ŞUAN SANA NEYİMİZLE GÜLÜYORUZ DA, YAZIKTIR SANA UYUP HİSSE ALANLARA..

AL SANA VEBAL CÜMLELERİN:
                        OLDUN MU REZİL YOKSA VEZİR

bu adamlar akılanmayacak hala yav aylar öncesinden uyardım iştiraklerin tesciline ne spk boyutunda nede mevzuat konusunda sıkıntı yok dedik adamlar küfür etiler hakaret etiler kervan dedik dalga geçtiler kervanın fiayatı0,34 -0,35lerdeydi hisse pazarlıyor dediler kanmayın dediler hisse fiayatı 0,53 yol 0,96 ya..... yav valla siname bak busefer ben bir taraflarımla gülüyorum kervana baktıkça

sen ne ayaksın sinema elli seferdir bana cevap hakkı doğuracak yazı yazmayın diyorum . işiniz gücünüz pislik pislik yaptığınız için pisliğinizi bile ahtırlamıyorsunuz. kervan forumlarında seni bekliyorum beni deşifre et rezil et hisse fiayatı 0,34 kruştu 0,58kruş adam deyilsiniz erkek değilsiniz rezil adamların önde gidenisniz bak birine çamur atarken nasıl rezil olunur öyren.

ızdırabınızı mağduriyetinizi anlıyorum ümidinizi hiçbir zaman yitirmeyin bu hisse tüm olumsuzlukları tüm kötü senryoları yaşadı. geçen gün bir ters grafik paylaşmıştım. bence artık olumsuzluklardan ziyade olumlu gelişmler hemö şirket açısından hemde hisse fiayatı açısından yaşanacaktır. önemli olan grafiksel açıdan büyük resme odaklanmak . zamanı geldiğinde mesada kendinden söz etirecektir ama bu sefer kötü değil iyi konularrlar ve olaylarla 3aydır kervala yatıp kervanla kalkıyordum . beklenti varsa sonuçlarıda kaçınılmazdır. bu şirket birçok haber ve beklentiye gebe konumdadır önemli olan süresi gelen haberlerin doğum aşamasına geçmesidir ve bana göre doğum sancıları başladı herkese bereketli ve bol kazançlar diliyorum

BUDA MEMSA İÇİN YORUMUN :

birilerine geçmiş oldu )))))) faik sen işini bilirsin

SANA BUNU, BİZ VE SPK YAKINDA TÜKÜRDÜĞÜNÜ YİNE YALATACAK....

BEN BU ADAMI ÇÖZEMEYENLERE ACIYORUM... ADAM SADECE CEBİNİ DÜŞÜNÜP ONA GÖRE POZİSYON ALIP YORUMLAR... GERÇEKLER, KANUN MEVZUATIN HİÇ ÖNEMİ YOK....

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

BİZİMKİDE SPK 107/1 den ceza almıştı.... vah ki vah... çok üzülmüştünüz değil mi...

Selim Sayılgan’a dolandırıcı suçlaması
                          SPK 107/2 MADDESİ’NİN İÇERİĞİ
                          Bilgi Bazlı Piyasa Dolandırıcılığı (SPKn md. 107/2)
                          SPKn'nun 107 nci maddesinin ikinci fıkrasında (107/2), aynı maddenin birinci fıkrasında (107/1) öngörülen işlem bazlı piyasa dolandırıcılığına paralel olarak, sermaye piyasası araçlarının fiyatlarını, değerini ve yatırımcıların kararlarını etkileyebilecek bilgiye dayanan bazı fiiller cezai müeyyideye bağlanmıştır. Anılan düzenleme, "sermaye piyasası araçlarının fiyatlarını, değerlerini veya yatırımcıların kararlarını etkilemek amacıyla yalan, yanlış veya yanıltıcı bilgi veren, söylenti çıkaran, haber veren, yorum yapan veya rapor hazırlayan ya da bunları yayan" kişilerin 2 yıldan 5 yıla kadar hapis ve beş bin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılacağını hükme bağlamıştır.

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

Bu veballa yaşanmaz ki...... Ben kimseyi MALLANDIR MADIM diyebilecen mi.... 1-2 HAYALİ KURAN MAL SATAR MI..

ADAMLARDA KALP MALP KOMADIN.... NELERİ SAĞLAM KALDI....

Yorum

• exitus123
                              Kıdemli
                              • 17 Mart 2013
                              • 3035

MAL:HİSSE SENEDİ... YANLIŞ ANLAŞILMASIN... ALGI YANILMASI YAPILMASINnnnn

Yorum

• karot43
                                Çalışkan
                                • 17 Mart 2013
                                • 2534

DÜN AŞAĞIDAKİ YAZI İLE MİLLETE AL DERKEN:

"buralardan 0,45lere kadar salınım mükemel olurdu 0,45-0,46da boşluğu var 49,51arasıda boşluğu var lakin beklentisi olan ve sonuçlanması gereken ve zamanın daraldığı bir ortam var o yüzden bu hisse için teknik göstergeler çalışmayabilir. para tekniğide temalide bozar kuralını unutmayalım. beklenti güzel kapa düşen bir haber yok bir çok yatırmcı kapa haber düştükten sonra hiseye saldıracak ama benim asıl beklentim 1l,i fiaytlar değil . alınan hiselerin pazarlanması ve çağrı olayın parasının çıkarılması lazım bana göre 2lere yolculuk yapabilir tabi kalbiniz sağlamsa."

MEĞER ELİNDEKİLERİ SATMAYA ÇALIŞIYORMUŞ:YORUMSUZ...İLGİLİ YAZI AŞAĞIDA,TANIYIN KELEBEKÇİYİ...))

AZ ÖNCE YAZDIĞI YAZI...))

"sayın xxx hisse ile ilgili tüm beklentiler devam ediyor alınan kararlarda bence olumlu. teknik olarak bazı sıkıntıları olduğunu dile getirmiştik öbür köyün kervan hisesindede teknik olarak yorumumuzu yapmıştık bu düzeltme kaçınılmazdı büyük resme odaklanın şirket çağrı yapmak zorunda kaçarları yok. şuan itibari ile zararınız yok kardan zarar ediyorsunuz. 0,43benim için yeniden alım için uygun yer dün hiselerimi satığım için bu gün hiseye giriş yapamadım pazartesi uygun yerden tekrar posizyon açacağım. kısa zaman içerisnde hisse düştüğü yerleri görecektir."

Yorum

Working...
                                X

Debug Information