MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

Şirketi zarar sokturmazlar inşallah!!!

Şirket 0,46 -0.47 den aldı , MU da 0.33 teklif etmîş yapmış, şirketi zarara sokturduğunun farkında değil !!

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Patron hisseye el atmazsa hiçbirşey olmaz!!!

Şöyle KAP da MU , FU hisse almış , virman yapılmış vb haberler olmadıkça dikkatli olun!!!

Şirketin 1.2 milyon hissesini de satarlarsa vay halimîze onları satmaya başlayınca Gemi su alıyodur Satış fiyatı kaç olacak !!!

Yorum

• hasandemir
      Yeni Üye
      • 28 Mart 2014
      • 18

önümüzdeki hafta için fiyat öngörüsü olan yokmu acep çok süper bir hafta sonu kapanışı yaptık bedelli iptal haberi ile yokmu haftalık ta geleceğimiz rakamları tahmin edebilecek kimse yorumlayacak kimse üstatlar

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

hasandemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        önümüzdeki hafta için fiyat öngörüsü olan yokmu acep çok süper bir hafta sonu kapanışı yaptık bedelli iptal haberi ile yokmu haftalık ta geleceğimiz rakamları tahmin edebilecek kimse yorumlayacak kimse üstatlar
        üstadları yanlış yerde arıyorsun,bizim burada üstad yok,kardeş...))
        AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
        GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• hasandemir
          Yeni Üye
          • 28 Mart 2014
          • 18

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          üstadları yanlış yerde arıyorsun,bizim burada üstad yok,kardeş...))
          burdakilerin derdi var bu memsayla ama tam anlayamadım mahkeme peşinde olanlar var aramızda neyin mahkemesi ile uğraşıyorsunuz kazanacakmısınız inşallah bizlere hayırlı olur yaptığınız emekler

Yorum

• karot43
            Çalışkan
            • 17 Mart 2013
            • 2534

birader,süper bi kapanış falan yapmadık henüz,sadece 2 günde düşürüldüğümüz yere geri döndük...!!!0,18 hacimli kırılırsa bir yerlere gelebilir...!!!ama öyle uçacak kaçacak da değil...))

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

burdakilerin derdi var bu memsayla ama tam anlayamadım mahkeme peşinde olanlar var aramızda neyin mahkemesi ile uğraşıyorsunuz kazanacakmısınız inşallah bizlere hayırlı olur yaptığınız emekler
              biz patronla davalıyız,ama hakimler karar veriyor buralarda:davamızın içi boşşş...))patron dolu diyor,bazı küçük yatırımcı olduğunu iddia edenler ise boş diyor,boşş...))sen işin içinden çıkabildin mi...))

Yorum

• hasandemir
                Yeni Üye
                • 28 Mart 2014
                • 18

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                biz patronla davalıyız,ama hakimler karar veriyor buralarda:davamızın içi boşşş...))patron dolu diyor,bazı küçük yatırımcı olduğunu iddia edenler ise boş diyor,boşş...))sen işin içinden çıkabildin mi...))
                yok anlayamadım valla tek anladığım patron hepimizi öptü öpmeye devam ediyorda mahkemeden ne elde edeceğiz onu anlamadım valla

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

yok anlayamadım valla tek anladığım patron hepimizi öptü öpmeye devam ediyorda mahkemeden ne elde edeceğiz onu anlamadım valla
                  birader,sen forumu 200-300 sayfa geriye doğru oku...!!uzun mesele,zaten dava boşmuşşş/ne desek boş yani...!!!bu topiklerde öyle üstadcıklar var ki:dava dosyasını görmeden ve okumadan boş olduğuna bile karar verebiliyorlar...))tılsımları var,kelebekleri var,uyarmadı deme...))avcumuzu yalayacağız,elimizi temiz tutmak lazım...))

Yorum

• karot43
                    Çalışkan
                    • 17 Mart 2013
                    • 2534

insanda omurga olacak ki:bir yerleri oynamadan yürüyebilsin/durabilsin..!!hatırlatayım dedim..))

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

Yorum

• karot43
                        Çalışkan
                        • 17 Mart 2013
                        • 2534

Yorum

• Intelligent
                          Katılımcı
                          • 12 Eylül 2013
                          • 110

Tatildeyim ve bugun donuyorum. Yokken baya gelismeler oldu. Umarim bundan sonra bizlerin yuzleri guler artik. Heyecanli gunler bizi bekliyor gíbi duruyor.

Bir yandan secim sonuclarini sabirsizlikla beklerken diger yandan hissedeki gelismeler bizleri heyacanlandiracak gibi duruyor

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

İnsanlar önce bir geçmiş yazılarını okusunlar ki, sonra cepleri için ne yorumlar yapılmış zamanında!!!

Kriştek gibi döndükleri günleri hatırlasınlar !!!

Bunlar yandaş derim hep , yandaşlık propagandası tam gaz devam!!! Aman dikkat edin siz zararımı kurtarırım ümidi beslerken bazıları 3. kez VOLEYİ vurma hesabı güdecek!!!

Poh pohlamak sadece GÜNDELİKÇİ yi sevindirir , bize patronun boy boy işe el attığı haberleri lazım , o haberler yoksa LOTLARIMIZIN derin uykusuna devam!! Acelemiz yok!!!!

Yorum

• Intelligent
                              Katılımcı
                              • 12 Eylül 2013
                              • 110

Kisisel dusuncem, dava sonucu cok onem arz ediyor ve ulutaslar icin olum/kalim haline geldi.

SPK nin duyurusu da bir gelse artik. Biz artik herseyden vazgeceriz davadan asla. Onlar dusunsun bizim neyimize

Intelligent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Tatildeyim ve bugun donuyorum. Yokken baya gelismeler oldu. Umarim bundan sonra bizlerin yuzleri guler artik. Heyecanli gunler bizi bekliyor gíbi duruyor.

Bir yandan secim sonuclarini sabirsizlikla beklerken diger yandan hissedeki gelismeler bizleri heyacanlandiracak gibi duruyor

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

İştiraklere ödenen mahsuplaşma paraları finansal tablolara ve kasaya yansırsa o zaman faiğ in hiçbişey yapmasına gerek yok!!!

Nedense bizim GÜNDELİKÇİ hala SPK 23 ve 24 maddelerde yazılan tüm bend leri okuma özürlü olduğu için ve patron onun için zeka abidesi , bîr yerini bolca yaladığı içîn , 3 kuruş için .... VOLEYİ vurmak tek hedef!!!

Onun vole değeri 0.30 dan aldığı malı 0.34 verecek sığ düşünceli !!!! O gün yazdıklarını okusun !!!

Bizim davalar nede olsa boş!!!! Patron bile PES etmîş!!! Hala bizîm yalaka patrona TOZ kondurmuyor!!!

NEDEN acaba!!!!

Intelligent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Kisisel dusuncem, dava sonucu cok onem arz ediyor ve ulutaslar icin olum/kalim haline geldi.

SPK nin duyurusu da bir gelse artik. Biz artik herseyden vazgeceriz davadan asla. Onlar dusunsun bizim neyimize

Yorum

Working...
                                X

Debug Information