Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
buralardan 0,45lere kadar salınım mükemel olurdu 0,45-0,46da boşluğu var 49,51arasıda boşluğu var lakin beklentisi olan ve sonuçlanması gereken ve zamanın daraldığı bir ortam var o yüzden bu hisse için teknik göstergeler çalışmayabilir. Para tekniğide temalide bozar kuralını unutmayalım. Beklenti güzel kapa düşen bir haber yok bir çok yatırmcı kapa haber düştükten sonra hiseye saldıracak ama benim asıl beklentim 1l,i fiaytlar değil . Alınan hiselerin pazarlanması ve çağrı olayın parasının çıkarılması lazım bana göre 2lere yolculuk yapabilir tabi kalbiniz sağlamsa.
sayın xxx hisse ile ilgili tüm beklentiler devam ediyor alınan kararlarda bence olumlu. Teknik olarak bazı sıkıntıları olduğunu dile getirmiştik öbür köyün kervan hisesindede teknik olarak yorumumuzu yapmıştık bu düzeltme kaçınılmazdı büyük resme odaklanın şirket çağrı yapmak zorunda kaçarları yok. şuan itibari ile zararınız yok kardan zarar ediyorsunuz. 0,43benim için yeniden alım için uygun yer dün hiselerimi satığım için bu gün hiseye giriş yapamadım pazartesi uygun yerden tekrar posizyon açacağım. Kısa zaman içerisnde hisse düştüğü yerleri görecektir.
atalar ne demiş:kervan yolda düzülür...))kelebekçi de kervanda,kelebekte atta...))kervan şimdi üsküdarı yavaş yavaş geçmekteee,kelebek halinden memnun mu...))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
ARKADAŞLAR BURADA 100 200 KİŞİLİK BİR GURUBA HİTAB EDİYORUZ BEN BUNDAN SONRA TVETEER hesabından binlerce tveet atmayı düşünüyorum ve herkeze bu hafta sonunu tveet larla duyurmaya davet ediyorum ben başladım bile sizlerde başlayın milyonlara hitab ediyor diğer forum lardakilerde paylaşsın @RT_Erdoğan başbakanın resmi hesabı
Günaydın arkadaşlar...))
biz işimize bakalım,sabahtan bu yana malum içi boş dava dosyaları ile uğraşıyorum/ön incelemeyi bitirdim...))
dosyalarla ilgili arkadaşlara mail atacağım,ama buraları okuyanlar olursa:müsait olduklarında bana dönsünler ve düşünce paylaşımı yapalım...!!!
ne güzel bir pazar aman Allahım bozüyük sen yeryüzündeki cenetsin birazdan hava aydınlanacak ve yeryüzü olağanca güzeliğini önümüze serecek ve biz o hayat keşmekeşinin içine dalıp bu güzeliklere bakarken görmeyeceğiz ama yeni bir gün yeni bir umut faik sana bir hafta veriyorum ondan sonrası hayat senin için ve spk için zehir olacak bunu bil istedim rapor hala yazılmadımı fayik o raporda onları kurtaramayacak bunu bil istedim bu dikenli hayat yolunda yalnız yol almayacaksın okey che
ne güzel bir pazar aman Allahım bozüyük sen yeryüzündeki cenetsin birazdan hava aydınlanacak ve yeryüzü olağanca güzeliğini önümüze serecek ve biz o hayat keşmekeşinin içine dalıp bu güzeliklere bakarken görmeyeceğiz ama yeni bir gün yeni bir umut faik sana bir hafta veriyorum ondan sonrası hayat senin için ve spk için zehir olacak bunu bil istedim rapor hala yazılmadımı fayik o raporda onları kurtaramayacak bunu bil istedim bu dikenli hayat yolunda yalnız yol almayacaksın okey che
şaka ulen şaka 1 nisan geçmiş daha yeni uyandım jeton köşeli
patronumuz bir yerde spk ve bist için çok kötü kelimeler kulanmış ağzına acı buber sürerim ha ne o öyle spk yı tehdit ha tayıp aga sana kotu şeyler yapar
patronumuz bir yerde spk ve bist için çok kötü kelimeler kulanmış ağzına acı buber sürerim ha ne o öyle spk yı tehdit ha tayıp aga sana kotu şeyler yapar
şimdi ağlayacağım,meğer fıyık bizi ne de çok düşünürmüş...))fıyık,iyi oğlan...))
Yorum