15.01.2015 yazdıklarını okuyunca.... KINA nın ALASINI yakması LAZIM...
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
o patron yalakaları ki:PATRON KIÇI YALAMAKTAN GÖZLERİNE BULAŞAN PİSLİKLE BAKTIKLARI İÇİN BİZLERE,BİZLERİ DE KENDİLERİ GİBİ GÖRDÜLER VE SİZLERİ DE BUNA İNANDIRMAYA ÇALIŞTILAR...!!!ama bu gün yayınlanan aylık bildirimle gözlerini temizleseler iyi olacak...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
o alçağa bir söz verdim,elimiz mahkum tutacağız...exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKarot abi, şu KÜLAHLI beyfendi şimdi KINA yakıyormudur

))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
ALÇAKLARI çözmüşsün... İNSAN geçmişini unutmamalı... Bugün kibarsınız
O şuan ne demek istediğimi anlar... Çiğ süt emmiş işte...
karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero alçağa bir söz verdim,elimiz mahkum tutacağız...
))
Yorum
-
Günaydın arkadaşlar...
))
bizim açtığımız davanın içeriğini bazı arkadaşlarımız sanırım bizden daha iyi biliyor...
))
ya kardeşim bizim açtığımız dava,alacak davası değil...!!!
bizim açtığımız dava,şerh düştüğümüz maddelerin iptali davası....!!!!!!!!!!
bu bizim dava konumuzu saptırma ve bize dava açtık diye saldırma veya karalamaya çalışmaktaki amacınız nedir...?!!?
bu yapmaya çalıştığınız saptırma veya karalama çabası artniyetli değilse:saflıkkk...
))
işinize bakın,ya da niyetinizi ortaya koyun...!!!bizde kime hangi tavrı takınacağımızı bilelim,forum dostlarıda sizin veya bizim gerçek yüzümüzü görsün...
))
maskeli balolarda bizim işimiz olmaz,çıplak yüzler daha doğal oluyor...
))
haydi,biraz cesaret...
))
Yorum
-
biz kafamıza sıkarız,ayağımıza sıkarız,sürüm sürüm sürünürüz....size ne,bu bizim tercihimiz...
))bize acıyorsanız,acıyarak tercihlerimize saygısızlık yapmayın yaa...
))herkesin aklı kendinde kalsın,lazım olur...
))bizim aklımız bize yeter arkadaşlar...!!!
Yorum
-
söylemek ile yapmak farklı şeylerdir arkadaşlar...!!!biz söyledik ve yaptık,yine yapacağız...!!!sırada "NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK"'tan suç duyurusu var...!!!sonraki aşama spk'ya sürpriz yapmak...
))
bize akıl vermeyin,varsa niyetiniz ya da cesaretiniz: DESTEK VERİN...
))
Yorum
-
lafa dünya turu attırıp,utangaç eleştiriler ve karalamalar yapmayın...!!!çıkarın şu ağzınızdaki baklayı,net eleştiriler yapın ki:bizde net şeyler söyleyebilelim...!!!
reyting kaygıları sizi bir yere götürmez,doğru ve dürüst davranışlar götürür...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
ben daha önce açılan davaya müdahil olmadım...!!!çünkü:davayı açan avukata güvenmedim ve bunu forumlarda deklare ettim...!!!güvenmediğim bir avukata vekalet vererek dava açmam,ya da açılan davaya katılmam büyük bir ahlaksızlık olurdu...!!!ben para kaybederim,ama kişiliğimi asla...!!!bunu o zaman dava açanlara da açıkça belirttim...!!!aksini söyleyen varsa,buyursun...!!!ve sonuç beni haklı çıkardı sanırım...
))
Yorum
-
son nokta...!!!
dava konumuzu çok merak eden varsa,açıklamalarımız bazı arkadaşlarımızı tatmin etmiyorsa:bunu açıkça deklare etsin,bende kendisine dava dilekçesi ve eklerini göndereyim...!!!sanırım bir şeyleri netleştirmek iyi olacak,yoksa bazıları ortalığı bulandırmaya devam edecekler...!!!buyurun arkadaşlar...
))
Yorum
-
"BÜYÜK YALAN"
"Amacımız doğruları söylemek değil; insanları etkilemek!"
Bu sözü söyleyen Goebbels, Hitler'in Propaganda Bakanıydı; coşkulu ve enerjik hitabet yeteneği ve kitlesel propagandanın "Büyük Yalan" olarak bilinen tekniğini kullanmadaki ustalığıyla bilinirdi.
Yorum
-
inadına dolandıracağım anlayışı nasıl birşey diye soranlar varsa çoook uzaklarda bir örnek aramalarına gerek yok zannediyorum...
spk nın 24 aralıkta yayınladığı tebliğ ortadayken ve AYRILMA HAKKI BEDELLERİ TAM VE PEŞİN ÖDENİR denmişken sen hala neyin kafasını yaşıyorsun cancağızım!!!
hani sonra sözümona ONBİNLERCE yatırımcısı olan bu güzide şirktemizin diğer yatırımcıları nerde ben sayıyorum sayıyorum hepi topu 20mlyn çıkıyor ortada varlığı görünen... 160-20=140 140-8=132
))
ee gerisi nerde??? hemen söyleyeyim sizin de tahmin etmekte zorlanmayacağınız gibi bu vatandaşın kontrolundeki yandaşlarında... ama sözüm söz en azından -1 ni de ben almak için çalışmalarım devam ediyor!!!
biz yemiyoruz aslanım senin bloflerini sonuna kadar devam... hatta istersen ağzını değiştirmeye başlayıp batıyor iflas ediyoruz çöküyoruz de de tam olsun
)
Yorum
Yorum