MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dava açan arkadasları kutlarım . adalet yerini bulur . Zamanında vietnam diye biri bunlar parayı ödemezler çek senet veri ler demişti de kimse ihtimal vermedi. Benim merakım 31 marta anlasma yapanlara ödeme yapılacakmı yaparlarsa neyle birde mahkeme sonucuna göre bu Adamlar sermaye artırımından vazgeçecekler . 47 den ayrılanlar mutlaka iştiraklerin iptali için dava açsınlar
Yorum
-
ANIL manıl SATIL.. sen ne kullanıyon... MODÜRATÖR senin VİETNAM olduğunu TESCİLLEDİ be.. NEYİN KAFASINDASIN SEN...
ADAM olmuşta AKIL vermeye başlamışsın...

Sen kendin ne için gittin o OGK cancağızım.. Sen de AÇSANA , yemiyor mu
anıl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDava açan arkadasları kutlarım . adalet yerini bulur . Zamanında vietnam diye biri bunlar parayı ödemezler çek senet veri ler demişti de kimse ihtimal vermedi. Benim merakım 31 marta anlasma yapanlara ödeme yapılacakmı yaparlarsa neyle birde mahkeme sonucuna göre bu Adamlar sermaye artırımından vazgeçecekler . 47 den ayrılanlar mutlaka iştiraklerin iptali için dava açsınlar
Yorum
-
6) Şirketimizin sermaye artırım işlemlerine ilişkin güncel bilgi:
Konuyla ilgili 08.10.2013 tarihinde Olağanüstü Genel Kurul toplantısı yapılmış ve sermaye artırımına ilişkin esas sözleşme tadil metni onaylanmıştır. Olağanüstü Genel Kurul toplantısına katılarak, Sermaye Piyasası Kanunu'nun 23. Maddesi kapsamında gündemin 11-12-13. maddelerinde oylamaya sunulan "önemli nitelikte işlem"lerden herhangi birine hayır oyu veren ve muhalefet şerhini toplantı tutanağına işleten pay sahiplerinin ödemeleri için protokol görüşmeleri devam etmektedir.
BİZİM PATRONA NE ÇOK BENZİYON SEN YA .. DAHA DÜNE KADAR DAVA AÇILDI, SÜREÇ DONDU DİYODUN, ŞİMDİDE GÖRÜŞÜYORUM İMAJINA DEVAM EDİYOSUN... NE AYAKSINIZ SİZ YA...
Yorum
-
umarım alırlar, 31 martta...exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster6) Şirketimizin sermaye artırım işlemlerine ilişkin güncel bilgi:
Konuyla ilgili 08.10.2013 tarihinde Olağanüstü Genel Kurul toplantısı yapılmış ve sermaye artırımına ilişkin esas sözleşme tadil metni onaylanmıştır. Olağanüstü Genel Kurul toplantısına katılarak, Sermaye Piyasası Kanunu'nun 23. Maddesi kapsamında gündemin 11-12-13. maddelerinde oylamaya sunulan "önemli nitelikte işlem"lerden herhangi birine hayır oyu veren ve muhalefet şerhini toplantı tutanağına işleten pay sahiplerinin ödemeleri için protokol görüşmeleri devam etmektedir.
BİZİM PATRONA NE ÇOK BENZİYON SEN YA .. DAHA DÜNE KADAR DAVA AÇILDI, SÜREÇ DONDU DİYODUN, ŞİMDİDE GÖRÜŞÜYORUM İMAJINA DEVAM EDİYOSUN... NE AYAKSINIZ SİZ YA...
))ama ben pişmanlık metinlerini şimdiden görüyor gibiyim,umarım yanılırım...!!!
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
Arkadaşlar çok akıllı,patronu kullanıyor ve yönlendiriyorlar ya...exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBuralarda irade metni için ne soyunmuştu

))kim bilir onlar patrona ne söz verdiler ve neler umdular...
))umut dünyası işte...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
bu "NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK"suç duyurusunu yapmaya bütün küçük yatırımcıları davet ediyorum...!!!Laf ile birlik ve beraberlik olmaz,buyurun iş üzerinden olalım...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
Yorum