MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • siname
    Bağımlı
    • 18 Eylül 2013
    • 1034

zorlama,haydi çakal yumurtla bakalım...))

ama cidden bakın arkadaşlar hayatım boyunca gerek yaptığım işlerden ötürü gerekse kendi özel ilgi alanımdan dolayı birçok insanı duruşundan konuşmasından değerlendirebildiğimi düşünürdüm ama bunun gibi KARAKTER DÜŞKÜNÜNÜ HİÇ GÖRMEDİM!!!!

Valla bende cok eglendim. DELIKANLIYSAN KAROT VE HACKER SIZ YAYINLAYINDA GORELIM LISTEYI. ben gozlerimle gordum. Burayada yazdim. Bak doktora birsey demiyorum. O acmis davayi. Sizse kivirin burda karotttt. Hackerrr. Valla para yapistiracagim hadiiii. Hadiiiiii.... kivirrrrrr....

karot abi bu angut bal gibi bizim o listede olduğumuzu biliyor ama asıl niyetini en başta belli etti... neymiş biz salakmışız da olağanüstü genel kurulun iptali bu şekilde mümkün değilmişmiş... be çakma bir o kadar sokma akıllı CUHELA... sana dava gerekçelerimi söyleyeyim de yalakalığına soyunduğun patronuna anlat nasıl isten mi??? ) )

ah gulum bana dava açmamı direk sayın ali babacan söyledi yani ben salamıyorum istersen buraya bir ara yapıştırırım mailini

karot43 Nickli Üyeden Alıntı
    sen kimsin ki ben sana kendimi ispatlayayım,çakal...))önce kendini tarif et,sonra iddia sana ait...))
    Ben buraya 4 kidinin idmini yazdim dava acan. Sizin olmadiginizi soyledim. Sizde buyrun ispatlayin isminizin oldugunu. BEKLIYORUM...

mustafa_197458 Nickli Üyeden Alıntı
    erendiz bunu sen ıspatlayacan !!!! nasıl mı..
    Patrona rica edecen kim kime dava açmış kim açmamış KAP ta yayınlayacak. İsmi olmayan bizler de cünle aleme rezil olacaz.
    Rica edersen seni kırmaz yayınlar
    Size biri dava acmadin derse yayinlarsin belgeni ispatlarsin hocam. Haaa acmamissan senin bu dedigini yapip vakit kazanirsin topu taca atarak. BEKLIYORUM KAROTTTT. HADIkivirrrr karotttt... hadiiii...

Yorum

• ayhan53
      Rallici Başkan
      • 27 Nisan 2009
      • 2657

hepsini bir araya aldık
      ne yapmaya çalıştığınızı çözemedim
      nasıl bi mücadeledir bu anlamam mümkün değil
      gsray yatırımcısı çok daha akıllı hareket ediyor dava konusunda
      siz hep birbirinizle didişiyorsunuz.
      [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
      M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• Erendiz
        Katılımcı
        • 12 Eylül 2013
        • 126

Sayin rallici baskan beni suclayan bu arkadaslar dava actik diye burda bizi uyutuyorlar. Genel kurullara geldikleri yok. Sadece burdan salliyorlar. Genel kurullara giden ben faike hakaretten hakkinda dava acilan ben, spk ile gorusup bedelkiyi yaptirin bizde paramizi alalim diye ugrasan ben, patronun adami olarak suclanan ben. HOCAM BU ARKADASLAR DELIKANLI OLSUNLAR. olay bu...

Yorum

• siname
          Bağımlı
          • 18 Eylül 2013
          • 1034

erendeniz e devleten bak görürsün yanlış duyumlarla yapma bu olayları ya gör öyle konuş yada sus şu an resmen uyutuldun bunu bil kardeş iyi niyetli olduğunu düşünüyorum o da duyum aldığın için

Yorum

• Erendiz
            Katılımcı
            • 12 Eylül 2013
            • 126

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            erendeniz e devleten bak görürsün yanlış duyumlarla yapma bu olayları ya gör öyle konuş yada sus şu an resmen uyutuldun bunu bil kardeş iyi niyetli olduğunu düşünüyorum o da duyum aldığın için
            Sayin hocam sana lafim yok. Senin ismin var. Ama burda bana hergun giydiren karot ve hackerin yok. Olay bu hocam. Ispatlasinlar istedigim bu. Bu hafta yine Spk ya gidecegim bedelliye izin verin bizde paramizi alalim diye derdim bu. Karotla hackerin derdi ise insanlari uyutmak sadece hocam...

Yorum

• siname
              Bağımlı
              • 18 Eylül 2013
              • 1034

Erendiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Sayin hocam sana lafim yok. Senin ismin var. Ama burda bana hergun giydiren karot ve hackerin yok. Olay bu hocam. Ispatlasinlar istedigim bu. Bu hafta yine Spk ya gidecegim bedelliye izin verin bizde paramizi alalim diye derdim bu. Karotla hackerin derdi ise insanlari uyutmak sadece hocam...
              sana bir şey sorucam hiç faiğe sordunuzmu daha yeni şirkete 110 milyonluk iştirak satı ne yaptın paraları diye hocam paranı alırsın korkma spk ya gitmene gerek yok. para onda çok peşin para iyidir

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

Burayı 4 saat boş bıraktık neler olmuş....

birileri DERNEK başkanıydı, şimdi oda yandaş olmuş...

EEE şimdi benim ismim var mıymış... Ben çözemedim... Sayfalarda silinmiş.. Çorba olmuş...

DAVA hakkında size burda bilgi yok arkadaşım.. Ben davam MEMSA yla size ne !!!!

Size dokunan bişey varsa onu söyleyin.. Bilelim....

Senin patronun dürüst olsa UYAP bilgilendiği an dava açanları KAP bildirir... Size verilen bilgilerle burda UŞAK vari neden dillendirirsiniz... Çok görüşünce patronla ASLAN dınız KEDİ oldunuz, SOYUNUYORDUNUZ uşak üstü uşak oldunuz...

Sana dava açan davasını çekmiş diyorlardı... Biz öyle duyduk. Her duyduğumuzu buraya yazasaydık... OOOO siz...

Kardeşim ben o adamın yüzünü görmek ZORUNDAMIYIM.... ( Kim söylüyor bu şarkıyı) ZORUNDAMIYIM...

Hani sen anlaşmıştın , bu patron seni kaç kez ALDATACAK... AKILLANMADIN mı ??

BAK biz akıllandık, çok masraf edip çok güzel bir dava açtım... İÇERİK bende... Bak patronun hisseleri yine virman edememiş...

Burda dava metinlerini-sayısını yazmam.. Hala şirkete ortağım.. SEN HİSSELERİNİ sattın tutuşmuşsun, MADDE 2 ekletmişsin patroncuğuna... SEN ne zaman DAVA edeceksin patron kadar cesaretin yok mu ?

Bu şirkete güvenim TAM, para mı eninde sonunda alacağım.. 5 yılda olsa....

DİK duramayıp ERKEN havlu atan vatandaşlar... HAKKINIZI yasal yollarlada alırsınız. AZ dirayetli olun.. ONLAR bize DAHA ÇOK MUHTAÇ....

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

PATRON size bal vermiş, SİZ burda KAN KUSMUŞSUNUZ... Kim HAKKETTİ onca yazılanlar hep OYUNMUYDU ????

Adını andığın 2 kişide bu davanın öncü isimleri, SEN gelmişsin YIPRATMA POLİTİKASI güdüyosun...

Ne oldu şu BA bu işi KÖKTEN çözüyordu... KANUNSUZLUK her yerde sökmez öğren.... Adamın ayağını bir gece de kaydırıyorlar....

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

CUMA günü yanınıza bak YENİ MEMSAZEDE GÜNDELİKÇİ yi almayı unutmayınız.. Bi bakmışsınız hisse 0.24 gördüğü an SATMASIN yine sizi ... SPK odasında...

Ya kardeşim bu iş yatar . Bak öğretiyim patron bu işi nasıl temizler..

NOMİNAL den dava açanları kapının önüne koyar , bu kişilerin otamatikmen davaları düşer.. ÇOK BASİT.. Yönetim KURULU kararı gerekli.. Sen de katıl o yönetim kuruluna gözlemci olarak, yalvar faiğ e... Bugünler huyunuz oldu.. MUVAFAKNAME bilmem ne metni.. ALIŞTINIZ !!!!

Yoksa bu işi yüce TÜRK ADALETİ çözecek !!!!

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

SPK açıklasın MEMSA hakkında kararını yolumuzu çizeceğiz biz... YOLUMUZ uzun, dikenli bu yol..

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

Patronunuz DAVA yı dillendirin sonra biz onlara da dava açak öğütü mü yaptı ??

UŞAKLAR sizi gidi sizi...

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

EMELLİNE ulaşmak istiyosan EMELCİĞİNİ ara o sana söyler isimleri tek tek...

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

Şunu da yaparsın FAİĞ in özel kullandığı telefonu zaten sizlerde vardır.. ACİL aramalar için sizi her daim bekler o..

Bu planı kaç dakikada planladınız. MUVAFAKNAME metnine döndü... Bu iş...

Yorum

• exitus123
                              Kıdemli
                              • 17 Mart 2013
                              • 3035

EMELLERİNİZE ulaştınız mı yarın rapor verin patronunuza....

Biz SPK bu kişiler neden durmadan SPK ya gidiyor diye dilekçew mi yazsak... Kanun metinleri T.C. hiçbir şirket için delinemez, bu kişiler amacı ne ? hergün SPK yetkililerini ne türlü baskı kuruyolar.. BU kişiler PATRONLA anlaşarak, hergün KAP da BİZLERİN ADLARI DA KULLANILARAK şirket bizle irtibat halindeymiş diyerek yalan haberler yayınlanıyor..

Yönetmelik, tebliğler açık ve net... Biz sadece bunları uygulamanızı ve şeriatın kestiği parmağın acıtmayacağını gerekirsede hakkımızı arayacağımızı mı bildirelim ?? ÖNERİDİR....

Çünkü bunların amacı bizleri SPK ya şikayet etmek, burdan bişeyler kazanmak..

BEN BU OYUNU BOZARIM !!!!! Kim söylüyor zıııtttt ERENDİZ bil bakalım..

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

İyi geceler ERENDİZZZZZZZZZZ bence gitme SPK ya adın çıkar...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information