Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ben bu bültenden bir şey çıkacağını zaten beklemiyordum...!!!spk memsa'ya uzatma dakikalarını oynatıyor...!!!bizim dava bigisi de spk'ya ulaştı,küçük yatırımcı uyandı artık...))sıkıntı var,fıyık ve spk'da...))
ben vahdetin ertaş a çoktan gönderdim haberi var beyfendinin ky koruyucusunun bunuda koltuğundan edecek memsa
2. Kurulumuzun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliğinin yürürlüğe girmesi ile birlikte,
a) Payları borsada işlem gören ortaklıkların vermiş oldukları teminat rehin ve ipoteklere ilişkin Kurulumuzun 09.09.2009
tarih ve 28/780 sayılı kararı ile 27.10.2010 tarih ve 32/927 sayılı kararı,
b) Sermaye Piyasası Kanunu’nun 128’inci maddesinin birinci fıkrasının (k) bendinin uygulanmasına ilişkin Kurulumuzun
13.09.2013 tarih ve 31/1033 sayılı kararı, c) Önemli nitelikteki işlemlerde esas alınabilecek önemlilik kriterinin belirlenmesi amacıyla alınan Kurulumuzun
16.02.2012 tarih ve 5/136 sayılı kararı, yürürlükten kaldırılmıştır.
kap : Mensa sinai ticari ve mali yatirimlar a.s. / memsa [] ozel durum aciklamasi (genel) 15.01.2014 14:12:26
ozel durum aciklamasi (genel)
---------------------------------------------------------------------------------------------
ortakligin adresi : Mehmet nezih ozmen mah. Nadide cad. No:27 ors is merkezi kat:1 d:4/b gungoren/ istanbul
telefon ve faks no. : Tel : 212 482 67 63 fax: 212 482 90 14
ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : Tel : 212 482 67 63 fax: 212 482 90 14
yapilan aciklama ertelenmis aciklama mi? : Hayir
ozet bilgi : 10.01.2014 tarihinde yapilan toplanti sonucu
Daha onceden ayrilma hakki kullanan yatirimcilardan gelen talepler uzerine, 14/01/2014 tarihinde duzenlenen toplantidadi virmani ile odenmesi planlanan 11 kisinin virman talimatlarinin araci kuruma ulastirilmasina ragmen gerceklestirilemedigi, talimatlarin yerine getirilmemesi konusunda hukuki bir belirsizlik var oldugu, talimatlarin araci kuruma gonderildigi tarihlerde virman islemlerinin gerceklestirilmesine engel herhangi bir duzenleme ya da baskaca kisitlayici hukum bulunmadigi, ote yandan son durum itibariyle ise spk'nin 03/01/2014 tarihinde yururluge giren "geri alinan paylar tebligi" kapsaminda hisse senetlerinin ancak borsada satis yoluyla elden cikartilmasinin mumkun olabileceginedeniyle, ayrilma hakki surecinin hukuken tamamlanmis sayilamayacagi, bununla birlikte sirketimizin ilgililerin hukuki haklarinin korunmasi icin sureci tamamlamaya gayret ettigiirketin gerekli finansmani olusturmasi durumunda, surecin yeniden baslatilmasi gerekecegi ve hisse senetlerinin sirkete teslimi icin yeniden cagri yapilacagie iliskin evraklari sirketimize ulastirmalari gerektigikatilan hak sahipleri ise sermaye piyasasi kurulu'na yaptiklari bireysel basvuru ve mutabakat evraklarini sirketimize iletmislerdir. Soz konusu evrak, toplantiya katilamayan hak sahiplerinin bilgi edinmeleri amaciyla aciklama ekinde yer almaktadir. Buna gore, hak sahiplerine odemelerinin sermaye artirimindan elde edilecek fonlarla odenmesini teminen toplantiya katilan kisilerin tek tarafli iradeleri ile olusturulmus bu evrakin, 21/01/2014 gunune kadar islak imzali olacak sekilde sirketimize ulastirilmasi durumunda, sirketimiz tarafindan nihai degerlendirmenin yapilmasi ve surecin yeniden tanimlanabilmesi amaciyla sermaye piyasasi kurulu'na bir kez daha basvuruda bulunulacaktir.
faik gene hikaye okumuşsun sen iştirakleri şirket bünyesine katarak şirketi çalışamaz hale getirdin. para sende 110 milyonu ne yapıcan para sıkıntını yesinler şirketi kendinden aldın Allah ın gazabına gele sice senin ar damarın çatlamış ne kadarda pişkin haber gönderiyorsun. aslında şirket yöneticilerinin akıl sağlıklarının yerinde olup olmadığını belgeleyen bir doktor raporu isteyelim.
biz mahkemeye vermeseydik bu girişimi asla yapmayacaklardı amaçları fahiş fiyatan iştirakleri kitlemekti genel kurul iptali için mahkemeyi hiç beklemiyordu vatandaş
İmza atacakmışımda , şirketimizin mali yapısının bozukluğu mevcutmuş yalanını inanacakmışım.....
Çok basit faiğ sen iptal et 12 ve 13 maddeleri , koy kasaya paraları bak şirketin mali yapısı nasıl düzeliyor... Mahsuplaşmalarla iç ettiğin sen o paraları kasaya kot kardeşim..
Bu metinler kimlerin başının altından çıktığı ortada , onlar faiğ BİHAD etmişler... Allah(c.c) onları ıslah etsin...
Yorum