Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
aslında öyle bir şey olacak ki:yalan yazanın anında eli yamulacak,yanlışa gidenin bacağı kırılacak ve yalan konuşanın da ağzı yamulacak...hiç bir şey yarına kalmayacak yani,bak o zaman piyasada namussuz kalıyor mu,nerdeee...(
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
abiler ablalar şu pazarlık işini forumda bırakın zaten faik kitlemeye çalıştığı iştirakleri yerine korsa ve yönetim kurulu hakında görevi kötüye kulanma şirketi zarara uğratma davaları açılırsa zaten bu hise fiyatları hayal olur 3 liralara gider bırakın pazarlığı ve savaşın yolsuzlukla ve emekli olun yani zengin olun asla bir hırsıza yalancıya eyilmeyin bükülmeyin doğru bildiğiniz yolda kimse sizi yolunuzdan alı koymasın ve haklarınızı arayın
abiler ablalar şu pazarlık işini forumda bırakın zaten faik kitlemeye çalıştığı iştirakleri yerine korsa ve yönetim kurulu hakında görevi kötüye kulanma şirketi zarara uğratma davaları açılırsa zaten bu hise fiyatları hayal olur 3 liralara gider bırakın pazarlığı ve savaşın yolsuzlukla ve emekli olun yani zengin olun asla bir hırsıza yalancıya eyilmeyin bükülmeyin doğru bildiğiniz yolda kimse sizi yolunuzdan alı koymasın ve haklarınızı arayın
eyvallah hocam. bunun üstüne söz söylenmez.... ÇOK YAŞA
Arkadaslar faikin bir sey planladığı yok bence süre kazanmanın derdindeydi .bedelli sermaye artırımı ,bu saaten sonra yapılamaz.tahsisli işide yatar . bu ŞİRKET KENDİ GÖRÜŞÜM 1-2 YIL BÖYLE GÖZALTINDA GİDER MAHKEME İATAL DAVAŞLARI TAZMİNAT DAVALARI DERKEN sür e uzar kazanan kazanır ama şirket sermayesi bomboş halkbankasıda mecburen artık ipotekleri satar borcunıu karsılar ve mensa devri biter volt baslar mangoda olduğu gibi mango gözaltında baska isim adı altında antalyada faliyette borsa firmaların amacları tokatlayıp 5-10 yılda baska isme gecmek faikten bu saaten sonra hiç bi şey olmaz kanatindeyim . ne personel var ne çalısan şirket tam takır kuru bakır volt nerede ,fabrika kimde hepsi kirada 20 yıllık sözlesmeli makinalarla icrada konamıyor araziler halkbankasında ,kullandıkları arac kiralık ne var üstlerinde bi gömlek bi pantolan .allah tümünün bu mübarek günde cezasını versin . benden bu kadar ileleyen günlerde daha iyi anlar sözlerime katılırsınız .
Arkadaslar faikin bir sey planladığı yok bence süre kazanmanın derdindeydi .bedelli sermaye artırımı ,bu saaten sonra yapılamaz.tahsisli işide yatar . bu ŞİRKET KENDİ GÖRÜŞÜM 1-2 YIL BÖYLE GÖZALTINDA GİDER MAHKEME İATAL DAVAŞLARI TAZMİNAT DAVALARI DERKEN sür e uzar kazanan kazanır ama şirket sermayesi bomboş halkbankasıda mecburen artık ipotekleri satar borcunıu karsılar ve mensa devri biter volt baslar mangoda olduğu gibi mango gözaltında baska isim adı altında antalyada faliyette borsa firmaların amacları tokatlayıp 5-10 yılda baska isme gecmek faikten bu saaten sonra hiç bi şey olmaz kanatindeyim . ne personel var ne çalısan şirket tam takır kuru bakır volt nerede ,fabrika kimde hepsi kirada 20 yıllık sözlesmeli makinalarla icrada konamıyor araziler halkbankasında ,kullandıkları arac kiralık ne var üstlerinde bi gömlek bi pantolan .allah tümünün bu mübarek günde cezasını versin . benden bu kadar ileleyen günlerde daha iyi anlar sözlerime katılırsınız .
Merak etme sen HALKBANKASI işi tamam gibi söylentiler var.... Nede olsa VOLT enerji üretecek borcu o kapatacak ... MU peşin 33.000.000 kapatalım demişti zamanında, para var ki bu sözleri söylediler, bir protokol imzasına bakar herşey...
şimdi bu üçkağatçılar salı günü toplantı yapıyorlar. toplantıya katılanlara diyecekler paramız yok. anlaştıklarımız var birkısmı anlaşmıyor. bu durumda sermaye azaltımı ve artırımını yapamıyoruz. yani 31 mart'a kadar anlaşmışda olsak size verecek paramız yok .bir çıkmazın içindeyiz falan (aslında paraları var herkeste biliyor)
Buradaki amaçları bence planlı bir şekilde gözaltı pazarına götürdükleri hisseyi orada daha uzun tutma hesabıdır Yatıırımcıyı yıldırma ve bıktırma hesabı yapıyorlar. onlar için 3-5 yılın bi önemi yok. Mahkemelerin başlaması onlara ayrıca ek bi süre verecektir. mahkemeyi kaybetseler bile en fazla 2 yıl yatarlar 100 tirliyonun yanında 2 yıl ne ki
şimdi daha öncede dedim onlarla anlaşamamak onların hedefine ulaşmalarına yardımcı olmaktır.
Onlar herkesin anlaşmayacağını bilerek sadece kendi yasal yükümlülükleri yerine getirmek mahkemede kendilerini kolayca savunmak için formalite toplantılar yapıyorlar.
gidin bi süpriz yapın anlaşın gri virmanlanan hisseleri kurtarın sonrada ger kalan paraları tahsil etmek için uğraşın gerkirse yine mahkemeye gidersiniz.
yoksa yıllarca 0,10 ile 0,20 rasında bocalar durursunuz
şimdi bu üçkağatçılar salı günü toplantı yapıyorlar. toplantıya katılanlara diyecekler paramız yok. anlaştıklarımız var birkısmı anlaşmıyor. bu durumda sermaye azaltımı ve artırımını yapamıyoruz. yani 31 mart'a kadar anlaşmışda olsak size verecek paramız yok .bir çıkmazın içindeyiz falan (aslında paraları var herkeste biliyor)
Buradaki amaçları bence planlı bir şekilde gözaltı pazarına götürdükleri hisseyi orada daha uzun tutma hesabıdır Yatıırımcıyı yıldırma ve bıktırma hesabı yapıyorlar. onlar için 3-5 yılın bi önemi yok. Mahkemelerin başlaması onlara ayrıca ek bi süre verecektir. mahkemeyi kaybetseler bile en fazla 2 yıl yatarlar 100 tirliyonun yanında 2 yıl ne ki
şimdi daha öncede dedim onlarla anlaşamamak onların hedefine ulaşmalarına yardımcı olmaktır.
Onlar herkesin anlaşmayacağını bilerek sadece kendi yasal yükümlülükleri yerine getirmek mahkemede kendilerini kolayca savunmak için formalite toplantılar yapıyorlar.
gidin bi süpriz yapın anlaşın gri virmanlanan hisseleri kurtarın sonrada ger kalan paraları tahsil etmek için uğraşın gerkirse yine mahkemeye gidersiniz.
yoksa yıllarca 0,10 ile 0,20 rasında bocalar durursunuz
Agzı olan konuşuyor işte ama boş ama laf olsun diye.Sanane ya bizim anlaşıp anlaşmamamız senin elinde hisse varsaki sanmıyorum yok git napıyorsan yap başkalarının işine burnunu sokma.
miradar mısın ne zıkkımsın bilmiyorum ama sana hitaben söylenecek sözlere acıyorum o yüzden söylemiyorum... 3-5 yıl sürermişmiş baban mı lan faik gelmişsin onun ağzıyla konuşuyorsun burda ... yalandan on bizden bir onlardan yazınca tanınmayacağınızımı zannediyorsunuz bilmiyorum ki!!!
fıyk şunu sok kafana sen halkın işi bitirmezsen halk senin işini biterecek... bunun için hiçbirşey yapmaması dahi kafi (o ipotekler fek edilmediği müddetçe giren sana girer umrumda olmaz!!1) yalakalarına da söyle bizi böyle boş laflarla oyalamaya çalışmasınlar ... sana otuz kere söyledik sen bu malları geri virmanladığın an git kendi kafana sık diye ama dinlemedin aklın sıra kağıt gözaltına gidince yatırımcı panik olur kucağıma oturur zannediyordun ama belliki kucakları karıştırdın!!! sen benden bu hisseleri nahhhh alırsın bu kafayla!!!! benim savunmam ortada sen istediğin kadar toplantı düzenle ... bana toplantı düzenlemenin ve katılmamanın hangi yaptırıma denk geldiğini de söylersen belki daha çok tırsarım !!!
ya aq varya hani bu kadar beyinsiz misiniz bilmiyorum ki bir insan kendiyle bu kadar mı çelişir hem gidin anlaşın mahkemelerde sürünmeyin diyor altına da paranızı alamazsanız mahkemeye gidin diyor ... sen önce bi kendi içinde tenakuzdan çıkta ne b.k olduğun belli olsun!!!!
aynı bu minval de fıyt da yazmıştı... bi önceki satırda dava açarsan ayrılma hakkından vazgeçmiş olursun dedi alt satıra da aynı bu kuşbeyinliler gibi malını geri göndereceğim zaten demişti... ulan benim malımı geri gönderdikten sonra ayrılma hakkım olsa ne olmasa ne deyince de mahkemelerde sürünmeyle tehdit etmişti!!! şimdi bu iki yazıyı alt alta koyunca ne kadar çok benzerlik var değil mi!!!!
bak o güzel aklınla bir şeyler söylüyorsun hiseler zaten bizim elimizde yani kurtarılacak hisemiz yok ama ulutaş ailesinden memsa yı kurtarabiliriz. alacak davası diyorsun alacak davasının kaç sene sürdüğünü biliyormusun iki üç yıl peşindenmi koşacağız bu şahsın ve kaybedeceği bir şey yok ama genel kurul kararları iptali boynuna urganı kendi elimizle geçirmek oluyor gerçi böyle bir davayı beklemiyordu o zanediyordu ki alacak davası açarlar belki ama bana yallvara yakara faiz leri silip sonra bir ara taksitle öderiz diyip çaresine bakarız diyordur
ne yaptı bu 0,25 den hiselerle anlaştı sonra kimseye ödemedi fiyatları 0,13 veya 0,14 lere kadar çekti hemde adamların hiselerini virmanlamadan yaptı ne diyor bazı sorunlar yüzünden diyor yahu senin tek sorunun kaybetmeye tahamulün yok ve yarın gideceklere şu öneriyi sunayım anlaştığınız fiyatın her alt kademesi sizin anlaşmanızın yenilenmesi olsun böylelikle zarara uğramazsınız 0.10 lardan yapın.
Yorum