Genel kurula gelecek arkadaslar kurul sonrasi SPK ve basbakanlik calisma ofisinin onunde soyunma eylemi yapacagiz. SPK direkt basbakanliga bagi bir kurum. BASBAKANA GUVENDIK HATAMI ETTIK. BASBAKAN BIZI BU KAN EMICILERDEN KURTAR GIBI PaNKARTLAR tasiyacagiz. Ben yarin tum basina haber veriyorum eylemimizi. ARTIK FAIK DUSUNSUN BIRAZDA. ROLEX SAATI ILE POZ VERIR BASINA BU KONULAR SORULURKEN. AYRICA SALI GUNUDE GAZETELERE ILAN VERECEGIZ BU KONU ILE ILGILI. BASBAKANA VE SPKYA TESSEKKUR EDECEGIZ KYyi yillardir soydugu icin bu aile. Ben bunun icin tum varimi yogumu ortaya koyacagim. Olay artik namus meselesi oldu. EYLEME HAzIRLIKLI Gelin arkadaslar...
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Faiğ , bana tek kuruş ödemeden sermaye azaltım artırımı yapabiliyorsan yapta, ben 3 ay daha beklerim...
Sana o kadar güveniyorum ki
OGK de dedin ya yılbaşından sonra MEMSA uçacak... Uçur bizi faiğ
Önce sen sermaye azalt- arttır da bende gireyim buna zararımı %13 daha azaltırım canım. Sonrada şubat ayında sana güvendiğim için hisseleri piyasada satarım... Anlamadınmı faiğ sana güvenim sonsuz

PEŞİN PEŞİN yatırmazsan paraları avucunu yalarsın...
Bide ayağına gidecekmişim, paramı kurtarmak için. Oldu gözlerim doldu, nede düşünürmüş beni... Sen benim ayağıma gel...
Yorum
-
Genel kurulda herkes 2-3 saatlık konuşma metni hazırlasın, okumaya başlasın, zaten bu genel kurulun sonuçlanmayacağını doğurur... Herkesin söz hakkı var...
Bide benim özelden paylaşacağım tekliflerim var
Çok başarılı bir genel kurul olur....
heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar benim bir fikrim gelin bunu da tartışalım... bu adam bizden malları aldı mı aldı peki tasarruf şuan itibariyle bizden çıktı mı çıktı ... peki bize pazartesi günkü genel kurul toplantısına katılımla ilgili olarak SPK dan ya da firmadan resmi bir yazı ile açıklama yapıldı mı hayır ... O ZAMAN BENCE GİTMEYELİM VE EĞER İBRA EDİLECEK OLURSA DAVA EDİP İPTAL ETTİRELİM BİZ DE ONUN OYUNUNA ÇOMAK SOKALIM!!! ve gerekçe olarak da bizden tasarruf hakkımızı alan firma bu esnada zamanlamasını ayarlayıp genel kurulda kendini ibra ettirmiş ve bu işin içinde bulunan ve de daha önceki yapılan kurulda katılım sağlayan yatırımcıların gelemeyip olumsuz oy kullanmasını engellemiştir diye!!!
Yorum
-
EYLEMDEYIZ UNUTMAYIN PAZARTESI GUNU. hazirlikli gelin...heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu da son mailim kendisine
ha son birşey daha hani sen kendini çok akıllı sanıyorsun ya bence sana attığım mailleri bir daha oku ki içerisindeki
ifadelerden kendini haklı zannedip milleti tehdit etmek gibi bir yanılgıya bir daha düşmeyesin... kaldı ki senin milleti tahrik edercesine attığın mesajlarının bilinçli birşekilde yapıldığını anlayacak kadar kafamız çalışıyor çok şükür ha birşey bulamazsan ben de saklı attığım mailler isterseniz topluca göndereyim hatta isterseniz çıktısını alıp imzalayıp göndereyim... Bu arada son bir not mukabilinden şunu da ekleyeyim : senin KAP a gönderdiğin bildirimlerin yanında benimkinin içindeki yanlışları irdelemek devede kulak kalacak haberin olsun!!!
Yorum
-
Sevgili dostlar ben şerh koyanların paralarını ,eksiksiz p.tesi sabahı ödeyeceklerini düşünüyorum.Geride kalan bizleri nasıl düşündüklerini (haksızlığa uğradığımızı düşünüyorlar) hep birlikte göreceğiz.Şerh koyan saygıdeğer kardeşlerimin paralarını alırlarsa, izleyecekleri tavrıda merakla beklemekteyim.ALLAH hepimizin kalbine göre versin...
Yorum
-
lidaki sen önce çoluk çocuğun hakkını pazartesi gitte savun.....
Sonra buralarda yazma onurunu kazan...
lidaki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili dostlar ben şerh koyanların paralarını ,eksiksiz p.tesi sabahı ödeyeceklerini düşünüyorum.Geride kalan bizleri nasıl düşündüklerini (haksızlığa uğradığımızı düşünüyorlar) hep birlikte göreceğiz.Şerh koyan saygıdeğer kardeşlerimin paralarını alırlarsa, izleyecekleri tavrıda merakla beklemekteyim.ALLAH hepimizin kalbine göre versin...
Yorum
-
MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. / MEMSA [] 06.12.2013 19:04:45***Özel Durum Açıklaması (Genel)******Ortaklığın Adresi:Mehmet Nezih Özmen Mah. Nadide Cad. No:27 Örs İş Merkezi Kat:1 D:4/B Güngören/ İstanbulTelefon ve Faks No.:Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su:Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı?:HayırÖzet Bilgi:Toplantı Duyurusu***AÇIKLAMA:Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:Şirketimizin ayrılma hakkı kullanımları nedeniyle hak sahipleri ile yapacağı toplantı, 09/12/2013 günü saat 14.30 ile 17.00 saatleri arasında aşağıda açık adresi verilen yerde düzenlenecektir.Güneş Hotel Nadide Caddesi Günay Sok n.1 - Merter 34173 - İstanbulÖte yandan, şirketimizin aynı gün yapılacak genel kurul toplantısına yalnızca isimleri MKK'dan alınacak listede yer alan ortaklarımız katılabilmektedir. Ayrılma hakkını kullanmış ve hisse senetlerini şirketimize virman etmiş olan kişilerden sonraki süreçte hisse senetlerimize yeniden yatırım yapmamış olanların genel kurul toplantısına katılmaları mümkün olamayacaktır.***Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
ARKADASLAR SPK KATILIN ORDA UZMANIMIZ IL TICARET KOMISERINE OY HAKKINIZ OLDUGUNU SOYLEYECEK DEDI. KIMSE KATILMAMAZLIK YAPMASINNN...
Yorum
-
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Ortaklığın Adresi : Mehmet Nezih Özmen Mah. Nadide Cad. No:27 Örs İş Merkezi Kat:1 D:4/B Güngören/ İstanbul
Telefon ve Faks No. : Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
Özet Bilgi : Toplantı Duyurusu
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Şirketimizin ayrılma hakkı kullanımları nedeniyle hak sahipleri ile yapacağı toplantı, 09/12/2013 günü saat 14.30 ile 17.00 saatleri arasında aşağıda açık adresi verilen yerde düzenlenecektir.
Güneş Hotel Nadide Caddesi Günay Sok n.1 - Merter 34173 - İstanbul
Öte yandan, şirketimizin aynı gün yapılacak genel kurul toplantısına yalnızca isimleri MKK'dan alınacak listede yer alan ortaklarımız katılabilmektedir. Ayrılma hakkını kullanmış ve hisse senetlerini şirketimize virman etmiş olan kişilerden sonraki süreçte hisse senetlerimize yeniden yatırım yapmamış olanların genel kurul toplantısına katılmaları mümkün olamayacaktır.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
vay çakal vay,kendini harbiden uyanık sanıyor buuu...
))onun garip açıklamalarına bakmayın,ayrılma hakkını kullanan arkadaşlar da toplantıya katılma hakkına sahiptirler...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
bu açıklamalar ile bu kadar açık suç işleyen çakala,spk sessiz kalıyor...
))bozacı-şıracı bunlar arkadaşlar...
))ama bu açıklamaları yapmaları iyi,bu çakallara "nitelikli dolandırıcılık"tan dava açmak farz oldu...!!!
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
Çok ii yapmışsın doktor.Dikkat et adam 48 krş teklif ederse ilk sıradan vermeyesin...exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3 lotla şirket ortağı olarak şirketi gözaltına alın dedim..
Yorum
Yorum